Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי יונדאי אקסנט 2003 עם 266000 ק.מ.

עוד שבועיים יש לי טסט וקיבלתי הצעה לטיפול ותיקון.

טיימינג לא החלפתי 5 שנים. הצעה להחלפה של קיט טיימינג+עבודה 800 שקלים לפני מעמ שמתוכם עלות העבודה היא 600 שקלים.

טיפול 250

כריות בולמים- ישנם רעשים בסיבובים במהירות נמוכה. הצעה להחלפה 500 לפני מעמ- רק העבודה 300.

בלמים אחוריים- דרמים- 450 לפני מעמ.

נראה לי מחירים סבירים אך הטיימינג נראה לי שמחיר העבודה יקר יחסית למרות שידוע לי שזה עבודה יקרה.

מה אומרים על ההצעה?

פורסם

תנסה להוריד אותם במחיר העבודה על הטיימינג ל 500 שח כי זה באמת מעט יקר למנוע הזה. מדובר במנוע הפשוט ביותר שעבודה על טיימינג שם לא אורכת יותר משעתיים. תשכול החלפת משאבת מיים אם לא ידוע מתי הוחלפה. תבדוק איזה סט טיימינג הוא שם לך ותעדכן לפני דהוא מתחיל בתהליך ההחלפה. איזה רעש אתה שומע בדיוק בסיבובים שמצדיק החלפת כריות בולמים? וכיריות בולמים לרכב הזה הם זולות מאוד אלא אם שם לך מקוריות. במידה ושם חליפי אז עלותם אם אינני טועה יחד לא יותר מ 100 שח כך שעבודה הופכת כבר להיות כ 400 שח להחלפה וזה כבר לא כזה זול. לגבי טיפול שעלותו 250 זה כולל חלקים טו רק עבודה? מה איכות החלקים ששמים ומה מוחלף בטיפול? לגבי סנדלי בלימה ודראמים אני מניח ששם משהו סיני זול לפי המחיר אז כולל העבודה 450 זה נשמע סביר. תעבור על הנקודות שהזכרתי ואף גש לקחת הצעת מחיר נוספת. בסהכ הרכב הזה הוא מהפשוטים ביותר וטם תתאמץ מעט תוכל גם לתחזק אותו באופן עצמאי ולחסוך לא מעט כסף. יש פה אפילו כמה פרוייקטים מצולמים על עבודות ותיקונים שנעשו עליו.

פורסם

תודה על התשובה מאור.

כריות בולם 200 שקלים תחליפי קוריאני. 300 שקלים עבודה. לפני מעמ. המוסך טוען שזה עבודה להחליף.

בנוסף טיפול 10000 כולל שמן פילטר שמן ופילטר אויר ועבודה 250 כולל מעמ.

בלמים אחורי, באמת לא יודע.

טיימינג הוא טוען שזה קוריאני והקיט עולה 200 שקלים. 600 על העבודה. לפני מעמ. מה שנראה לי זול מדי החלקים.

טוען בנוסף שיש נזילה מאטם מכסה שסתומים שנוזל על הפלאגים ורואים שהם מלאים שמן. היות והכל נהיה יקר כרגע שמתי בצד. עלות החלפת אטם מכסה שסתומים 250 שקלים כולל מעמ ופלאגים 200 שקלים.

אני אתקשר ליונדאי שופ, אולי אזמין מהם חלקים ואביא למוסך.

פורסם

הוא מתחיל להשתולל במחירים מרגע לרגע. אטם מיכסה שסתומים עולה כ 50 שח לחליפי והוא מצויין. על מה עוד 200 שח עבודה? עבודה עורכת כחצי שעה בערך.עלות פלאגים למנוע שלך כ 60 שח..ההחלפה שלהם אורכת כ 5 דקות...על מה 200 שח? אולי תגיד לנו מהיכן אתה נציע לך מישהו קצת יותר הגיוני במחירים?

פורסם

תודה מאור.אני מהקריות. אני בודק ביונדאי שופ. מחירים טובים אבל אין הכל במלאי. דרך אגב, חייב להחליף גם מותחן בטיימינג? ואם כן מקורי?

פורסם

בטיימינג לא מהמרים- מחליפים הכל- רצועה,מותחן,מיסב מותח אם יש,מחזירי שמן ומשאבת מים- אני בניגוד למאור חושב ש 600 ש"ח לטיפול כזה זה בסדר גמור ואפילו זול (מניח שהציעו לך 600 ש"ח לא עבור כל מה שכתבתי).

מצתים מקוריים לרכב בספק אם עולים 60 ש"ח אבל אותם ואת אטם מכסה השסתומים אתה יכול לקנות בעצמך תחליפי- כאחד שגר באיזור יש הרבה מאוד חנויות חלקי חילוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תודה מאור.אני מהקריות. אני בודק ביונדאי שופ. מחירים טובים אבל אין הכל במלאי. דרך אגב, חייב להחליף גם מותחן בטיימינג? ואם כן מקורי?

לא צריך להשתגע עד יונדאי שופ. אם בראש שלך לזרום עד חדרה אוכל להשיג לך את כל החלקים איכותיים מחברות מוכרות בעלויות עם הנחה משמעותית מאוד בחנות שאצלה אני קונה. סט הטיימינג כולל מותחן וכדאי בהחלט להחליפו. גם משאבת מיים תחליף כי זה על הדרך ותרענן אל נוזל הקירור בנוזל חדש.

• תוכן חדש...