Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRX 2004

דניאל STI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מזמן לא רשמתי כאן וטוב לחזור

בעת האחרונה אני מחפש סובארו אימפרזה טורבו WRX או STi משנתונים 02'-05'

כן, כן, יודע שזה נושא נחרש מ-1000 כיוונים שונים, אז נא להיאזר בסבלנות

ללא קשר, החזקתי בעבר אימפרזה GT שנת 95 לזמן קצר של מעט פחות משנה. הרכב היה סטנדרטי לחלוטין ומאוד מהנה, אך הרומן נגמר מהר עקב שיקולים כלכליים

כיום, מזה 4 וחצי שנים, אני בעלים מרוצים (מאוד) של סיאט לאון 1.4TSI FR שנת 2013 גרסת ה-122 כ"ס ידני, סטנדרטית לחלוטין

כמו רבים, משהו בי עדיין רוצה לחזור לנינג'ה היפנית ואני מודע לבעייתיות שבמציאת אקזמפלר שמור, ולא רק שמור - אלא גם אחד שידוע מה עבר, מה שופר, מה שונה וכיוצ"ב. בקיצור - משימה לא פשוטה

סבלנות? יש. והרבה

נקראה לדרכי מודעה בפייסבוק (הפוסט ציבורי ואפילו הועבר לי על ידי המוכר), המצורפת כאן:

https://www.facebook.com/gil.tzedek?lst=780428235%3A629147939%3A1545931230

משיחה עם המוכר, מדובר ברכב בעל "אבא ואמא", כאשר רוב השיפורים/שינויים בוצעו על ידי היד הקודמת (יד שניה)

תוכנת ניהול המנוע, בוכנות וטלטלים של STi, ג'אנט 18'' מאושר ברישיון - שופרו/שונו על ידי היד הנוכחית (יד שלישית)

הרכב עם נסועה לא גבוהה כלל של 148K (נכון ליום השיחה), ובמשך 6 השנים בו מחזיק המוכר את הרכב, נסע רק 25K

טיפולי שמן (Castrol 60w10) מתבצעים כל 5K-7K, כאשר טיפולים שוטפים מתבצעים אצל אלי "בונבוניירה" ברחובות אחת ל-15K

המוכר מתחייב שהרכב ללא תאונות, שלדה נקייה

כמו כן, באפשרותי לבדוק את הרכב גם במרכזי של סובארו, אצל אלי כמובן ובקומפיוטסט חולון (מכר טוב שלי עובד שם)

עד כאן הפרטים היבשים

ואני שואל - מה דעתכם?

רק להדגיש - אינני ילד נחפז ומתלהב! בדיוק ההיפך

מבירור שלי בשוק בחודשים האחרונים, לא מצאתי משהו מיוחד להתייחס אליו. מרבית הרכבים מסוג זה היו בעלי עבר מפוקפק/יד ונסועה גבוהים מידי/בעיות גדולות מידי ליישור קו וכיוצ"ב

האם יש שיפור/שינוי שהרכב עבר הנראה לכם חריג? הכוונה היא שעלול לגרור משהו נוסף (למשל - חיזוק שלדה שלא בוצע והיה צריך להיות)

למי מכם שהחזיק ב-WRX מהשנים הללו, אשמח לשמוע מעט מעבר על עלויות אחזקה שוטפות (לא תקלות שבר), צריכת דלק, ביטוח, חווית נהיגה, נקודות חוזק וחולשה ועוד כל מה שניתן לדעת

תודה רבה לכולם

דניאל

עריכה אחרונה על ידי דניאל STI
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

לדעתי, אם אתה רוצה רכב ספורטיבי, ויש לך כבר סיאט לאון, תתקדם בתוך המשפחה, ללאון 2 ליטר, משנים מאוחרות יותר, לקנות רכב ספורט בן 15,שננהג חזק, זה בור ללא תחתית, וללא הנאה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אם יש לך את הסבלנות, אני במקומך הייתי מתרחק מרכב שעבר כ''כ הרבה שינוים ואני בכלל בעד שינויים ואסביר לך למה:

כל הכייף בשיפור זה להרגיש את ההבדל בין בין לפני ואחרי. אם אותה קונה רכב משופר, אתה לא באמת מבין את השפעות התוספות ולא יודע להעריך אותם כמו שצריך. בעולם השיפורים יש דברים אשר דווקא גורעים מהנאה מהרכב וברגש שאתה מקבל רכב שכבר מישהו אחר בנה אותו לטעמו או סתם בנה אותו, אתה לא תדע לזהות.

פה ושם אני גם משתעשע לפעמים ברעיון לקנות wrx. ומדי פעם ניתן לראות כאלה שהן פחות או יותר נקיות וללא שום שיפורים. אולי המחיר מעט גבוהה יחסית, אבל ככה אני חושב שאתה תקבל את ההנאה המקסימלית מנינג'יה יפנית.

זה לא כמו לשפר וואג, וואג לא משנה כמה תשפר אותה היא תשאר אותה דבר אנימי, חסר אישיות ונשמה ורק תהיה מהירה יותר, פונה יותר (עד כמה שאפשר) ורועשת יותר. כשאתה משפר אוטו יפני זה מרגיש כמו חברה שלימדת אותה לעשות משהו חדש... תראה שהיא מתלהבת לעשות את זה.

לבן אדם שמתמודד עם המחשבה של איך לקנות wrx לא מציעים sti. שכל מה שתקף לגביי הקושי במציאת wrx פועל חזק פי שתיים ויותר במציאת sti. ועזבו את זה שרוב אלה שנמכרות בלוחות כ-sti הן בכלל-wrx שעברו הסבת מנוע וגיר אולי.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

בס"ד

עקב נטיה לביצוע" פתיחות " עם הרכבים האלו, יש לתת דגש על חופשים בדיפרנציאלים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...