Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקי חנייה

רון18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבניין מתחם עם כמה חניות בודדות אשר משמש חנייה לתושבי הבניין בלבד(לא פרטית רשום בטאבו , אלא חנייה רגילה לתושבי הבניין)

יש בן אדם שגר בבניין סמוך אלינו , שאוהב לתפוס לנו את החניה במתחם של הבניין ואף להעמיד שם את הרכב לכמה ימים.

הקטע הוא שיש לו חניית נכים שמורה ברחוב עצמו , והחניה שלו עומדת ריקה בזמן שהוא מחנה אצלנו.

לא יודע מי זה הבן אדם הזה , האם יש משהו לעשות בנידון?

לפי החוק מותר לו לעשות את זה,פנייה לפיקוח העירוני תעזור?

פורסם

האם החניה רשומה בטאבו כרכוש משותף של דיירי הבניין, או שהיא ציבורית ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם החניה רשומה בטאבו כרכוש משותף של דיירי הבניין, או שהיא ציבורית ?

אני מניח שזה רשום כרכוש משותף של דיירי הבניין. זאת לא חנייה ציבורית של השכונה

החנייה בעצם נכנסת לשטח של הבניין עצמו ומן הסתם מיועדת לדיירי הבניין מניח שאתה מכיר בניינים כאלו

פורסם (נערך)

מעשית הפתרון היחיד (והיקר) הוא להציב מחסום ולצייד את הדיירים בשלט או להכניס מערכת של פתיחה בחיוג מהסלולר.

פקחי עיריה לא מתעסקים עם שטח פרטי.

תאורטית ניתן להציב שלט (כאילו שהוא לא יודע שהחניה לא מיועדת לו), לדבר איתו (כנ״ל), להזמין משטרה (הם לא יגררו רכב של נכה, אולי ידברו איתו מה שמחזיר אותנו לנ״ל), לחסום אותו (להסתכן בנזק לרכב, עימות פיזי), לתבוע אותו (יעלה ביותר זמן וכסף ממחסום) וכו׳.

ככה זה עם בריונים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

עזוב "אני מניח" ו"מן הסתם"

תוציא נסח ותרשים, תוודא שהחניה אכן שייכת לבנין בלבד, ומשם תתקדם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

כמובן שאברג'ל צודק - אתה צריך לדעת מי בעלי השטח לפני שאתה מתחיל לפעול. זו היתה גם שאלתי בתגובה הראשונה.

תתחיל בבחינת חוזה הרכישה שלך מול הקבלן, אם החניה היא חלק מהרכוש המשותף זה צריך להכלל ברשימה ו\או תשריט הדירה. אם לא מצאת שם את התשובה יש לך עוד שתי אופציות: האחת היא לפנות לחברי ועד הבית - בדרך כלל הם יכירו את החומר - והאחרת היא להכנס לאתר מרשם המקרקעין ולהוציא נסח טאבו. לצורך זה תזקק לשני דברים - מספרי גוש וחלקה (שאותם תוכל למצוא בחוזה הרכש, בשטר המכר או באתר עצמו לפי הכתובת), ופרטי אשראי (עניין של כמה עשרות ש"ח לנסח כולל תשריט). שים לב להכניס מספרי גוש וחלקה אולם לא תת חלקה, שכן תת החלקה היא הדירה שלך בלבד (כולל השטחים המוצמדים אליה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...