Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם צמיגים חדשים ומצבר חדש אחרי טיפול, ב 25 אלף

מה אתם אומרים?

שוב אציין זה מפרטי ולא מליסינג כמו שהרבה יחשבו

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

אנחנו אומרים שצריך לבצע בדיקה ואז אפשר יהיה לתת חוות דעת לגבי הרכב הספציפי, אלא אם אתה שואל בכללי על מזדה 2.

הנתונים היבשים טובים ( ק״מ, יד).

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אנחנו אומרים שצריך לבצע בדיקה ואז אפשר יהיה לתת חוות דעת לגבי הרכב הספציפי, אלא אם אתה שואל בכללי על מזדה 2.

הנתונים היבשים טובים ( ק״מ, יד).

Sent from my iPhone using Tapatalk

בנתיים בכללי על הרכב, אני מתכנן לעשות נסיעת מבחן עליו ואז לקחת למוסך לבדיקה לפני קנייה

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

בדוק מי היה הבעלים הקודמים -היו כאלו גם בליסינג והשכרה.

בכל אופן,זה די דגם כלאיים בין מאזדה 2 למאזדה 3 מבחינת הגודל (יותר לכיוון המאזדה 3) עם מנוע 1.5 ואם כבר כלאיים,למה לקנות משהו יחסית לא נפוץ ולא לחפש מאזדה 3 ? (כנראה שנתון).

מאזדה 3 ,1600 נפוצה בהרבה ואם תמצא אחת משנתון דומה בתקציבך אולי היא תהיה עדיפה- החיסרון הגדול כאן הוא שהיו הרבה ליסינג והשכרה אז אם הרכב שלך ימצא ברשיונות כפרטי בכל ידיו אולי העסקה משתלמת כמובן בכפוף לבדיקה יסודית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במאזדה 2 ההבדל בין רמות הגימור מהותי:

ACTIVE מגיעה עם 2 כריות אויר בלבד, בעוד שDYNAMIC עם 6 כריות אויר וכך קיבלה ציון בטיחות מקסימלי בזמנו. אישית, לא הייתי מתפשר בנושא.

בהצלחה.

פורסם

ACTIVE מגיעה עם 2 כריות אויר בלבד, בעוד שDYNAMIC עם 6 כריות אויר וכך קיבלה ציון בטיחות מקסימלי בזמנו. אישית, לא הייתי מתפשר בנושא.

בהצלחה.

לא זוכר שזה בכלל רלוונטי לדגם הסדאן- לא מדובר כאן על מאזדה 2 רגילה.

פורסם

בהצלחה.

מאזדה 2 סדאן מצוידת ב-6 כריות אוויר ובמערכת בקרת יציבות אלקטרונית כסטנדרט. מאזדה 2 זכתה בציון של 5 כוכבים במבחן הריסוק הפומבי של איגוד EuroNCAP

לא זוכר שזה בכלל רלוונטי לדגם הסדאן- לא מדובר כאן על מאזדה 2 רגילה.

נכון מאוד

אם מישהו אומר במכירה שהוא מתחייב על מנוע גיר שלדה מה זה אומר?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

אם מישהו אומר במכירה שהוא מתחייב על מנוע גיר שלדה מה זה אומר?

לא אומר לי הרבה- יכול להיות שהוא דובר אמת או שבבדיקה מתגלה שהוא שיקר.

יש מספר בדיקות ראשוניות שכדאי לעשות לפני מכון בדיקה:

1. בדיקת מסמכי הרכב -בדגש על מספר וסוגי בעלויות- הרכב הזה בילה לא מעט בציי הרכב ויש רבים ממנו יוצאי ליסינג והשכרה שזה לא נתון פתיחה מזהיר,לבדוק בעזרת הצלבת ת"ז ופרטי רשיון הרכב שהמוכר אכן הבעלים ולא סוחר- מה לעשות יש הרבה כאלו,לשים לב,שאתה רואה רישיון מקורי ולא העתק/הפקדת סוחר וכו'

2.בדיקת הסטורית טיפולים ככל שקיימת- לא חייב ממורשה היבואן,גם מוסך כללי זה טוב- אם אין הסטוריה בכלל- לא כ"כ טוב.

3. אם המוכר מצהיר שהרכב עבר תאונה לבקש לראות דו"ח שמאי ואם אין,לברר באתר סליקה היסטוריה ביטוחית אם קיימת.

פורסם
לא אומר לי הרבה- יכול להיות שהוא דובר אמת או שבבדיקה מתגלה שהוא שיקר.

יש מספר בדיקות ראשוניות שכדאי לעשות לפני מכון בדיקה:

1. בדיקת מסמכי הרכב -בדגש על מספר וסוגי בעלויות- הרכב הזה בילה לא מעט בציי הרכב ויש רבים ממנו יוצאי ליסינג והשכרה שזה לא נתון פתיחה מזהיר,לבדוק בעזרת הצלבת ת"ז ופרטי רשיון הרכב שהמוכר אכן הבעלים ולא סוחר- מה לעשות יש הרבה כאלו,לשים לב,שאתה רואה רישיון מקורי ולא העתק/הפקדת סוחר וכו'

2.בדיקת הסטורית טיפולים ככל שקיימת- לא חייב ממורשה היבואן,גם מוסך כללי זה טוב- אם אין הסטוריה בכלל- לא כ"כ טוב.

3. אם המוכר מצהיר שהרכב עבר תאונה לבקש לראות דו"ח שמאי ואם אין,לברר באתר סליקה היסטוריה ביטוחית אם קיימת.

תודה על המענה, שאלה: יש הבדל בין בדיקה של מוסך לבין מכון בדיקה? ויהיה עדיף שאקח אותו למוסך מורשה מאזדה או למוסך שאני מכיר?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

זה רכב בן 7-8- מכון בדיקה יכול לעלות על ליקויים בשילדה/אי התאמה במס' מנוע דברים שמוסך רגיל לא בהכרח יבדוק אם בכלל.

פורסם (נערך)
זה רכב בן 7-8- מכון בדיקה יכול לעלות על ליקויים בשילדה/אי התאמה במס' מנוע דברים שמוסך רגיל לא בהכרח יבדוק אם בכלל.

אז יספיק בדיקה של מכון בדיקה וזהו?

(ניסיתי לתקשר עם המוכר כבר לא עונה לי בפייס, נראה לי אני אבדוק רכבים ממוכרים אחרים כמו פורד מונדאו ומאזדה 3 2011)

סליחה על הטרטור

עריכה אחרונה על ידי yosilogen

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

בכל מקרה רכב עד גיל 8-9 אפשר לקחת לבדיקת מכון ולקחת בערבון מוגבל את הכסת"חים (2010/11 זה לא רכב חדש שיצא מהמפעל) של "דליפות בינוניות בצילינדרים"(מנוע) או החלפת הילוכים לקויה,שילוב הילוכים מאוחר/בלאי דסקיות בגיר (בגיר האוטומטי).

אחרי בדיקת מכון,לגשת למוסך שאתה מטפל ברכב שיבדקו עד כמה המכון קרוב לתאר נכון את הקטסטרופה או מנפח את הכסת"ח כי הוא לא יתן לך אחריות על מנוע וגיר.

• תוכן חדש...