Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דיהטסו סיריון 2009, שעשה כ 130 אלף ק"מ ומתחיל להראות סימני מצוקה.

חשבנו למכור אותו ולבנתיים לחפש רכב לקנות.

בלי קשר לכמה אמכור (משער כ 10 אלף), התקציב החדש עומד על בין 50-70 אלף.

אין לי המון ידע ברכבים אבל חקרתי מלא בנושא, ברכבים המוצעים בשוק, בדברים החשובים לדעת לפני רכישה וכו.

בגדול ובעיקר, היינו רוצים רכב אמין וחסכוני.

לצד זה אנחנו מעדיפים רכב משפחתי קטן או סופר מיני ולא רכב מיני או רכב משפחתי גדול מדי (חשוב לי שיהיה סביר לחנות, בעיקר כי יש יותר ויותר רכבים ופחות נדלן, אנחנו סה"כ 2 מבוגרים ותינוק). הנסיעות שלנו יהיו כ 30 ק"מ כל יום מהבית לעבודה (בחישוב של כיוון אחד), וכמובן נסיעה בעיר ככה ששילוב חיסכון נדרש פה.

חשוב לנו שיהיה מרווח גם בתא נוסעים מאחור וגם בבגא'ז (לא חייב להיות ענק מדי - רק שיכניס עגלה או כמה מזוודות גדולים). עוד חשוב לנו שיהיו תאי אחסון בתא נהג, שיהיה מזמין ונוח, מערכות מודרניות ושהרכב בטיחותי.

חשוב שהרכב לא ישן מדי, מעדיף לא פחות משנתון 2012 ולא מעל 110 אלף ק"מ.

בעיקר מעניין אותי חברות של טיוטה והונדה.

מבחינת נוחות נסיעה, זה לא חייב להיות המנוע הכי חזק או הנסיעה הכי שקטה ונעימה אבל כן חשוב שלא יהיה עגלה שלא סוחב בעליות למשל. אני לא חייב רכב מהנה לנהיגה רק שיהיה סביר.

מבחינת איפה לחפש, לא ממש הגענו לזה עדיין כי אנחנו לא סגורים על רכב, אבל התחלתי להתעניין במגרשים או חיפוש ביד 2 בעיקר בשביל צבירת ידע וניסיון נוסף. אני גם לא רוצה לקנות משהו בלי לנסות אותו קודם ומחפש מקומות שיפשרו את זה ושהשירות נעים.

חשבנו על הרכבים הבאים:

טיוטה פריוס 2012

טיוטה יאריס היברידי (או שלא) 2014

טיוטה אוריס היברידי (או שלא) 2013

הונדה אינסייט 2015

הונדה ג'אז 2014

יונדאי איי30/35 2013

מאזדה 2 2015

יש מצב שאנחנו לגמרי לא בכיוון כי אין לנו המון ניסיון (רכב שני) לא במכירות ולא ברכישות, ולכן אנחנו פונים אל הפורום לייעוץ

תודה מראש.

פורסם

אינסייט לא, כי יש להם בעיות במנוע, ובכללי המערכת ההיברידית פחות מוצלחת מזו של טויוטה. בזמנו חיפשתי אינסייט, וראיתי שכמעט לכולן פתחו מנוע באיזור 50 אלף ק"מ כדי להחליף בוכנות, ולפי מה שהבנתי זה לא ממש פתר את הבעיה של שריפת שמן (אולי מקובל אצל רנו או ואג, אבל לגמרי לא מתקבל על הדעת במנוע יפני לדעתיי). לג'אז היברידית מאותם שנים יש את אותם מנוע וגיר.

לי יש בבית פריוס 2011 עם 165KKM, וחוץ מסוללה שמתה והוחלפה באחריות, שקט תעשייתי מבחינת תקלות. אוריס/יאריס מאמין שיהיו אותו דבר, חוץ מזה שהן יהיו יותר צפופות מאחורה.

שים לב שהאריכו את האחריות על המערכת ההיברידית.

לגבי השאר לא מכיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...