Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי אקפליפס קרוס מול קיה ספורטאג' נפח 2000 - מה עדיף?

מדובר על רכב ליסינג מהעבודה, אז צריכת הדלק פחות מעניינת...

פורסם

וגודל הבגאז' כן חשוב?

כי למיצובישי הוא קטן הרבה יותר.

וחוץ מזה, קיה מרגישה יותר כבדה גם עם המנוע 2000.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך מושג באיזה רמות גימור מדובר?

אקליפס עדיף בעיקר מבחינת ביצועים , ובגרסאות הבכירות יש גם יתרון באבזור נוחות כמו פנסי לד ואבזור בטיחות בדמות בקרת שיוט אדפטיבית ,זיהוי הולכי רגל ,התראה על רכבים בשטח מת.

ספורטז' עדיף מבחינת תא מטען, תיקון סטייה מנתיב , עיצוב פרקטי יותר , פתחי אוורור מאחור , אורות אדפטיבים.

פורסם

שווה לבדוק באקליפס אם מתאים מבחינת הגיר הרציף....לא כל אחד מתחבר לגיר הזה למרות שהאפקט שלו במיצובישי יחסית מרוסן ביחס לגירים רציפים אחרעם.

פורסם

מה שהכריע עבורי בבחירה בין שני הדגמים הייתה בעיקר הבלימה האוטונומית, בספורטאז' - 30 - 80 קמ"ש, באקליפס - 0 - 180 קמ"ש.

פורסם

בלימה אוטונומית זה רדאר שמותקן בחזית הרכב ומזהה בלימה בהמשך - הספורטז' יכול לבלום לפי הבחור שהגיב בין 30-80 קמ"ש(מתחת לזה ומעל הוא רק יתריע ולא יבלום) ומול זאת המיצובישי יבלום מ0 עד 120 קמ"ש(ז"א טווח גבוהה יותר) ותכונה חשובה ללא ספק.

האם אתם נוסעים משפחה של 5 אנשים ברכב או זוג צעיר? כמה נסועה מתוכננת שנתית? עירוני או בין עירוני? האם חשובה נוחות או התנהגות? אם תענה לנו על השאלות הללו כדוגמא יוכלו לכוון אותך יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני הייתי בוחר באקליפס בגלל מנוע טורבו שזריז יותר ממנוע ה 2 ליטר אטמוספרי בספורטאג'. כמובן שאם איבזור הבטיחות מקיף יותר במיצובישי, אז בכלל טוב

פורסם
בלימה אוטונומית זה רדאר שמותקן בחזית הרכב ומזהה בלימה בהמשך - הספורטז' יכול לבלום לפי הבחור שהגיב בין 30-80 קמ"ש(מתחת לזה ומעל הוא רק יתריע ולא יבלום) ומול זאת המיצובישי יבלום מ0 עד 120 קמ"ש(ז"א טווח גבוהה יותר) ותכונה חשובה ללא ספק.

האם אתם נוסעים משפחה של 5 אנשים ברכב או זוג צעיר? כמה נסועה מתוכננת שנתית? עירוני או בין עירוני? האם חשובה נוחות או התנהגות? אם תענה לנו על השאלות הללו כדוגמא יוכלו לכוון אותך יותר.

תודה. מדובר על זוג +3 ילדים (בוסטר אחד).

רוב השבוע אני נוסע לבד (כ 70-100 קמ ביום, הרוב בין עירוני, אבל פקקים :) ) ובסופ"ש מטיילים כל המשפחה.

אני מניח שחשוב לי 60% נוחות לעומת 40% התנהגות

פורסם
וגודל הבגאז' כן חשוב?

כי למיצובישי הוא קטן הרבה יותר.

וחוץ מזה, קיה מרגישה יותר כבדה גם עם המנוע 2000.

עד כמה הוא יותר קטן? לא הצלחתי למצוא את הנפח של הספורטאג

פורסם

אקליפס קרוס - 341 ל'

ספורטאז' - 466 ל'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...