Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה אוטו. מחיר לא בשמים (בסביבות ה-90,000), חסכוני בדלק, 102 כ"ס!! נתון מדהים יחסית לרכב קטן, אפילו למיצובישי לנסר גרסת ספורט החדשה יש כולה 97 כ"ס.

בקיצור, אמין חסכוני, דינמי, יעיל ודי קטן - אם היו לי 90 אלפיות אני בטוח שאני שהייתי קונה.

ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
כן רק הבעיה שיש לי הונדה סיוויק 99 של אבא והוא רוצה תסיריון ועוד פורד קונקט לעצמו אז אני מבואס!!
אולי תשכנע אותו בתור התחלה לקנות את הסיריון. ואח"כ גם את הפורד או להפך.
פורסם
לא הוא רוצה את שניהם אחי גם תפורד וגם תסיריון...אבל אני מבואס בגלל שלרדת מסיוויק לסיריון!!
סליחה, לא הבנתי מקודם למה אתה מבואס.

אולי אתה תאהב אותה יותר אתה לא יכול לדעת. אולי תוכל השיג על אחת כזאת סיבוב ממישהו קרוב ואז תוכל לדעת.

פורסם

1. ייעוץ ברכישה מבקשים רק בפורום ייעוץ ברכישה.

2. כאן לא כותבים "תסיריון" או "תפורד" אלא "את הסיריון" וכן הלאה. עוד "תמשהו" - וזה פשוט יימחק בלי אזהרה נוספת.

3. הסיריון אולי אמינה זריזה וחסכונית אבל היא מכונית מיושנת שלא עומדת בתחרות עם אף אחת ממתחרותיה המודרניות. היא לא סתם עולה פחות. ד"א 103 כ"ס יש לה רק בתיאוריה. במציאות זה מרגיש חלש משמעותית, לפי מבחנים. (יש לזכור שמדובר במנוע קטן וצריך ממש לקרוע אותו בשביל לספק את הביצועים הדרושים).

4. סיוויק היא הרבה הרבה יותר "אוטו" מסיריון, בכל מובן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סליחה שאני מתעלק על הת'רד, אבל מה זה סיריון?

פעם ראשונה שאני שומע על דגם כזה.

במקום להתעלק, היית מבצע חיפוש. או נכנס לגוגל. sirion. של דייהטסו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...