Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ססט: חייב אחרי 28 שיעורים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר עשיתי 12 שיעורים ועשיתי טסט פנימי..

מורה שלי אומר שבגלל שאני נוהג הכל כמו שכתוב בספר הוא יעשה לי טסט בשבוע הזה (אולי בשישי)..

עכשיו שאלה שלי..טסט לא חייב 28 שיעורים או שזאת סתם המלצה??

תודה!

פורסם

חובה 28 שיעורים.

(בגיר אוטומט רק 20)

אם אתה לומד בקבלנות אל תסכים, כי תפסיד שיעורים ששילמת עליהם.

אם לא בקבלנות - שיקול שלך, אני הייתי לוקח עוד שיעורים כי אי אפשר ללמוד לנהוג בשמונה שעות ברוטו.

אלא אם כן אתה כבר שנתיים נוהג בקיבוץ/מושב ואז לא פלא שאתה נוהג טוב אחרי 12 שיעורים :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צודק שהוא אומר אם אתה משלם בקבלנות זה הפסד שלך, אלו שיעורים שכבר שילמת עליהם וחבל לך לא לקחת אותם, זה יהיה רווח של המורה ולא שלך.

אם אתה משלם לפי שיעור והמורה שלך מאפשר לך לעשות כך, וגם אתה מרגיש מספיק מוכן ומספיק שולט, אז למה לא, תיגש לטסט.

פורסם

כמו שאמרו, אם אתה לומד בקבלנות, אז ההפסד שלך...

אם אתה לומד רגיל, כלומר אתה משלם פר שעור, אז המורה שלך כנראה מפגר, כי הוא חייב להגיש חשבונית מס עליך על מספר של שעורים שהוא נקבע כמינימום על 15 או 28 שעורים (אני לא זוכר בדיוק)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קבלנות לא קבלנות אני עדיין לא מבין את הסיבה? כאילו מה אם שילמת ואתה כבר מוכן אז תסחוט ממנו את מה שמגיע לך רק בשביל לא לצאת פראייר? אם ככה אתה רוצה אז קח בחשבון שידחה לך הרישיון

to finish first first you have to finish

פורסם

קבלנות נועדה למיקרים כאלה שיש תלמיד שיודע לינהוג טוב והוא לא צריך 28 שיעורים!

אבל אף מורה לא יפסיד כסף אז הם לוקחים כסף על מינימום שזה 28 שיעורים...

אז לפי דעתי אם אתה נהג טוב אז תיגש לטסט ואם לא אז תמשיך לילמוד ותיצבור יותר ביטחון על הכביש.

פורסם
בזה שאמרתי שבקבלנות אתה מפסיד אם אתה ניגש ישר התכונתי לזה, שאם כבר שילמת אז לפחות תצבור עוד ניסיון בכביש עם מורה (שהוא כבר בעל ניסיון) כיוון שכמעט כל טיפש יכול לנהוג, אבל צריך ניסיון כידי לדעת מה לעשות בכביש במקרה של... וכידי לדעת שעומד לקרות דבר זה או אחר (אם הזמן אתה כבר מתחיל לפתח מין תחושה כזאת שאתה יודע שהאוטו שלפניך עומד פתאום לעבור לנטיב שלך), כלומר אני מציע לך ללמוד עוד קצת, אפילו שאתה מרגיש שאתה מוכן, רק כידי לצבור עוד קצת ניסיון!!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מה זה משנה אם הוא יקח 28 שעורים או 3? מה זאת אומרת לצבור עוד ניסיון על הכביש? אם יהיה לו רישיון אז הוא יצבור ניסיון. מורה לנהיגה לא מלמד אותך לנהוג, הוא מלמד אותך לעבור טסט! אני ניגשתי לטסט אחרי 11 שעורים. לפי דעתי אם הוא (הוא=התלמיד) חושב שהוא מוכן אז שייגש לטסט ויגמור עם זה כבר (בתקווה שיעבור)...גם ככה צריך לשלם על 28 שיעורים... למה לא לקבל את הרישיון כבר עכשיו? רק כדי לא לצאת פראיר כמו כל ישראלי מצוי?!

פורסם

אם אתה משלם לפי שעורים, ולא בקבלנות (שאתה משלם מראש למורה לכמה שעורים שנדרש לעבור טסט) אז אתה יכול לגשת לטסט באיזה שעור שאתה רוצה.

אני מכיר אנשים שניגשו גם בשעור 18 ועברו טסט ראשון. וכאלה שהם בטסט שלישי בשעור 26\28.

הכל תלוי ברמת הנהיגה שלך ובהרבה מזל בטסט.

לפי החוק היבש זה 28 שעורים. בראסמי זה יכול להיות גם עם הרבה פחות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני כן לומד בקבלנות..למה אם הייתי לומד פיר שיעור, הוא בכלל לא היה מאפשר לי לעשות טסט..נראה לכם שהם פראיירים?.אז כנראה אעשה טסט ולא אכפת לי מהשיעורים האחרים כי הוא בכלל לא מי שיתן אל את הנסיון..את הנסיון אצבור על הכביש האמיתי.

• תוכן חדש...