Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח תוצאות בדיקה סוזוקי 2011 (נערכה כותרת ריקה מתוכן)

dudi26tahan
שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בדיקה טובה סה"כ אין כאן משהו נוראי,שפוסלים עליו את הרכב אבל צריך לקחת בחשבון שיש כאן תיקונים שצריך לבצע/דברים שיש לבדוק:

פירוק גלגלים יכול לגלות שהבלמים תקינים ויכול להיות שזקוקים להחלפה.

צריך להחליף 4 צמיגים- עלות בסביבות האלפייה ועוד כ 200 ש"ח לכיוון פרונט.

גומיה לציריה- לא כסת"ח -2 גומיות זה סביבות ה 500-600 ש"ח כולל עבודה.

מצב אוורור- צריך לבדוק את המזגן היטב -אולי לא הפעילו נכון במכון הבדיקה/יש סתימה בגלל עלים ואולי צריך להחליף מסנן מזגן/שיש תקלה אחרת באוורור- קצת תעלומה הליקוי הזה.

חלון נהג מרעיש- אולי גירוז קל של המסילה יספיק ואולי מנגנון חשמלי עיף.

לגבי שמן גיר- ממליץ להחליף אם לא הוחלף בהסטוריית הרכב עד כה בלי קשר למכון שזה אחד מהכסתח"ים הידועים שלו.

יש כאן תיקונים,שאם נדרש להחליף בלמים יכולים במקרה לנוע סביב ה 4000 ש"ח -שוב לא סיבה לפסול את הרכב,אלא לנהל מו"מ עם הקונה ולבצע לאחר מכן יישור קו במוסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בס"ד

נראה מוזנח הרכב.

צריך לתת דגש על הגיר והמזגן, שאר הדברים יצריכו יישור קו.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזנח זה טיפה מוגזם.

אבל,כן, יש כאן תיקונים ומקום למו"מ על המחיר כאשר יש הרבה רכבים כאלו בחוץ.

להערכתי הסיכוי לתקלת גיר בק"מ הזה נמוך. במחיר הנכון,לא היית קונה את הרכב ?

(לא מתייחס לרמת בטיחות אבל אם זה מה שיש מבחינת תקציב וזה מה שהוחלט מבחינת הכיוון הבדיקה יחסית טובה ונקייה לרכב בן 7-8) במיוחד מפתיע סעיף המנוע הנקי מהערות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בס"ד

לגבי הגיר, לא יצא לי להיתקל בהערה כזו, אולי הם רושמים רק לרכבים עם מדיד שמאפשר לבדוק מצב בפועל?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בס"ד

לגבי הגיר, לא יצא לי להיתקל בהערה כזו, אולי הם רושמים רק לרכבים עם מדיד שמאפשר לבדוק מצב בפועל?

בלאי דסקיות הילוכים,החלפה לקויה,שמן כהה - יכולים להיות כסתחים ויכולים להיות קטסטרופה.

אם יש מדיד,מוציאים ובודקים- א5ם השמן בצבע שהיצרן הגדיר (צהוב/אדום לרוב) ולא שחור- אז אולי החלפה חלקית שלו ושל המסנן מספיקה.

חשוב לעשות נסיעת מבחן שתבדוק מצבים כמו:

1. שילוב במקום להילוך רוורס נסיעה קלילה לאחור של מטר ולאחר מכן לשלב להילוך D ולראות שאין חבטה/מכה.

2. חשוב לראות שבמהלך נסיעה מנהלית אין קפיצה/חבטה בהעלאה/הורדת הילוך.

הכל יכול לקרות בחיים,הסיכוי שבפועל באמת יש תקלה ? נמוך להערכתי הצנועה.

אם היה משהו רציני יותר,הבוחן היה רושם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיקה סבירה לרכב בן 7. כמובן שיש להתמקח על המחיר ולתקן את הליקויים, לבצע בדיקת היסטוריית טיפולים לבדוק שלא שיחקו בק"מ ושאכן הרכב מטופל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

מדהימים כל פעם מחדש המכונים האלה.

"בלאי בדיסקיות" במערכת שאין לבוחן גישה אליה ושהמדד היחיד שיש לו זה נסיעה של 10 דקות ושמן כהה (באוטו עם 85 אלף ק"מ) - הוא כותב,

אבל בלמים הוא שולח לבדיקה נוספת, מערכת שהרבה יותר קל לאבחן אותה, לפחות בצורה כללית (רעש, מבחן בלימה קצר, עובי רפידה, דיסק עם מגרעות וכו').

:brickwall:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבתי לך במקום אחר - זה רכב מוזנח. גומיות של ציריות קרועות יכול להעיד שנסעו כך הרבה, ואז הציריות אכלו בלאי חריג, צמיגים שונים יבשים וכיו"ב מראים שאף אחד לא ממש אהב את האוטו הזה.

חסרות אלטו מאנשים פרטיים שטיפלו בהכל? אני לא מאמין.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שדוב אמר, לא טופל באדיקות, אבל בוא, גם לא הוזנח לרמה מחפירה.

סה"כ הרכב בסדר ובמחיר נכון הייתי רוכש - רכב סביר פלוס.

ברור לי שאתה לא תעבור עכשיו רכב-רכב ביד 2 ותיקח אותו לבדיקה, ולכן אם עברת כמה רכבים, ואת זה החלטת לקחת לבדיקה, אני מניח שהרכב נראה שמור, והמחיר מייצג את מה שאתה קונה.

צמיגים, באלפייה (אולי אפילו פחות) אתה מרכיב ארבעה FALKEN ויש שקט לשנים הקרובות.

גומיות לציריות, זה כמה מאות שקלים לא סיפור.

מצבר ישן, אז מה, גם הרכב .. ? מניע ? נוסע ? איפה הבעיה ? כי אין אחריות ? שטויות.

הדבר היחידי שאולי כן הייתי שם דגש זה השבר בפנס, אין לי מושג כמה עולה פנס ואם תרצה להחליף בכלל.

ורעש מהחלון. גם זה צריך לבדוק ולתמחר בהתאם.

חוץ מזה אם הרכב נראה טוב חיצונית פנימית, (הייתי בודק גם היסטוריית טיפולים אבל זה עושים לפני שמוציאים 500 שקל על בדיקה) והכל נראה טוב. אין סיבה לא לרכוש. שוב רק לתמחר נכון את ההוצאות שצפויות לך מיד אחרי הרכישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...