Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פועלים הזיזו לי את הרכב עם הידיים - מה לעשות?

navonn3
שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מעשה שהיה כך היה.

היום בצהריים ירדתי לחניית הבניין וראיתי שמישהו פשוט הזיז לי את הרכב באלכסון בצורה שהוא תופס שתי חניות.

לי היה ברור שמדובר בפועלים שעובדים בשיפוץ אחת הדירות, וכשהלכתי לשם להתעמת איתם הקבלן גם לא הכחיש - "אני הזזתי את האוטו עם הידיים, זה הפריע למשאית להיכנס. בגללך כבר שבועיים אנחנו סוחבים עם הידיים".

ראוי לציין שאני חניתי כמו שצריך בחניה, אבל למשאית המסכנה שלהם זה הפריע לעלות על שבילי ההליכה כדי להוריד ציוד...

הדובדבן על הקצפת היה הדו"ח חניה שקיבלתי על חנייה "שלא בתוך השטחים הפנויים המסומנים", אבל זה ניחא, מאמין שיבוטל.

אחרי שהפסיק לצאת לי עשן מהאוזניים על החוצפה, אשמח להתייעץ מה אפשר לעשות.

מבדיקה חיצונית לא נראה שיש נזק לרכב, אבל אי אפשר לדעת אם זה לא פגע במשהו פנימי.

אם אני רוצה להגיש תלונה בנושא זה ישירות למשטרה? אם יש נזק לרכב, יכול לפנות לביטוח? בתכלס, יש לי בכלל מה לעשות בנושא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי עד למקרה דומה, שבו חבר לעבודה היה מחנה את רכבו בכל בוקר מלפני נגרר של משאית סמי טריילר.

יום בהיר אחד הגיעה המשאית לקחת את הנגרר שלה ומשלא צלחה במשימתה בגלל הרכב שהפריע, העלו את הרכב של החבר על גרר בזמן שנהג הסמי טריילר רתם לעצמו את הנגרר. בסיום, החזירו את הרכב למקומו.

מחזה משעשע.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרימו את האוטו מהכנפיים הקידמיות והאחריות, בדוק שלא בוצע עיקום כלשהו בפח.

הייתי אומר לך לבוא לקראתם ואם זה מפריע אז באמת להחנות בצורה שלא. אבל אתה אומר שכשהרכב היה בצורה שנוח להם קיבלת דו''ח אז זה גם לא אפשרי.

באמת שאתה ניצב כרגע מול דילמה מעניינת -

מצד אחד, אין להם שום זכות לגעת לך ברכב לא משנה מה. חוסם בצורה לא חוקית?! שיזמינו משטרה והיא תחליט מה לעשות.

מצד שני, הם יכלים להיות אנשים אלימים כמו במקרה לפני כמה ימים באתר בנייה שאישפזו אדם בן 60, או סתם להתנכל לאוטו שלך בטעות.

אני הייתי מציע דבר כזה, מכיוון שאני מניח שאתה אדם בוגר, עסוק ואין לך זמן למלחמות שיבטיות, זה ישמע מעט הזוי אבל אני לא רואה כרגע פתרון אחר. קח את מנהל העבודה שלהם, תזמין אותו לאיזה קפה וכמה עוגיות בבית שלך ותסביר לו את המצב בגובה העניים ותבוא מתוך בקשה אסרטיבית של מה שאתה רוצה. יש אנשים שלא ניתן לנצח אותם ולגרום להם להרגיש שנוצחו. יש אנשים שניתן לנצח רק אם הרגישו שהם בחרו להפסיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כוס מים ולשכוח.

לא מאמין שקרה נזק

הרימו את האוטו מהכנפיים הקידמיות והאחריות, בדוק שלא בוצע עיקום כלשהו בפח.

הייתי אומר לך לבוא לקראתם ואם זה מפריע אז באמת להחנות בצורה שלא. אבל אתה אומר שכשהרכב היה בצורה שנוח להם קיבלת דו''ח אז זה גם לא אפשרי.

באמת שאתה ניצב כרגע מול דילמה מעניינת -

מצד אחד, אין להם שום זכות לגעת לך ברכב לא משנה מה. חוסם בצורה לא חוקית?! שיזמינו משטרה והיא תחליט מה לעשות.

מצד שני, הם (לא התייחסתי לגזע מסויים. הם = הפועלים. קיבלתי כבר אזהרה פעם בגלל בטן רגישה של איזה מנהל שנעלב שציינתי עובדה על מגזר מסויים) יכלים להיות אנשים אלימים כמו במקרה לפני כמה ימים באתר בנייה שאישפזו אדם בן 60, או סתם להתנכל לאוטו שלך בטעות.

אני הייתי מציע דבר כזה, מכיוון שאני מניח שאתה אדם בוגר, עסוק ואין לך זמן למלחמות שיבטיות, זה ישמע מעט הזוי אבל אני לא רואה כרגע פתרון אחר. קח את מנהל העבודה שלהם, תזמין אותו לאיזה קפה וכמה עוגיות בבית שלך ותסביר לו את המצב בגובה העניים ותבוא מתוך בקשה אסרטיבית של מה שאתה רוצה. יש אנשים שלא ניתן לנצח אותם ולגרום להם להרגיש שנוצחו. יש אנשים שניתן לנצח רק אם הרגישו שהם בחרו להפסיד.

אפשר להחנות את הרכב באחת החניות האחרות (לא חניה פרטית) ולא לחסום את העלייה למדרכה, אבל מן הסתם אתה לא מעלה את זה על דעתך כשאתה חונה בחניון, שאולי משאית צריכה לטפס למקומות שאסור לה ואתה מפריע לה. למרות זאת, אמרתי לו שאם היה משאיר פתק לא הייתי חונה בחניה הזו. ה"חסימה" שלי הייתה כשחניתי בצורה חוקית לגמרי, זה מה שמרתיח אותי.

ראוי לציין שכבר לפני שבועיים הם חסמו 3-4 חניות (אחרות) עם סרט סימון, אבל כנראה שהפיקוח העירוני הוריד להם את זה.

קפה וכמה עוגיות כבר לא יקרה אחרי שהתפוצצתי עליו בצעקות, דבר שלא קרה לי אולי עשר שנים.

במצב הריאלי שכנראה לא קרה נזק לרכב, הפתרון הוא באמת כנראה כוס מים. אבל מה אם כן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי לך להגיש תלונה במשטרה מכיוון שזה סוג המקרים שהתיק ייסגר בגלל חוסר עניין ציבורי או משהו דומה לזה.

שכח מהעניין.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקדם הלאה, לא קרה נזק מתאר לעצמי. היום וויכוח על דברים כאלה במיוחד עם אנשים שעובדים בעבודות פרך, הם חמומי מוח ובקלות זה יכול להתלקח לדברים לא נעימים.

שכח מזה לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרי לא השארת פתק עם מס טלפון :-D, מסוג הדברים שקורים מדי פעם באף פעם

וגם אף אחד לא מוכן כשהם קורים, אך שנאמר, שאלה ישארו הצרות שלנו. תעביר

למצב DRIVE וסע למקום טוב יותר בתוך הנפש פנימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון מר עם אתרי בניה, קפל את הזנב ותחנה במקום אחר. אולי תצא צודק אבל בטח שלא מנצח. חבל על העצבים והנזק שייגרם. לא שווה את זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...