Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 (כמעט) חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית קונה רכב ב100K שקלים נניח היית משלם 200 שקל לבעל מקצוע שיבדוק אותו או בודק לבד עם מדריך מיוטיוב?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תיקח את הרכב לבדיקה כמו שאמרו כאן.אתה הולך להשכיב לפחות 100k על רכב, 500 שח לבדיקה במכון נורמאלי לא אמור להוות שיקול אפילו. את עצות הdiy ביוטיוב , עם כל הכבוד, הייתי מסנן(ואני עדין בניסוח). כן, זה אפשרי ואולי מומלץ ,אם יש לך את הידע והכלים ברכב של 10k

פורסם
כדי לקנות רכב כמעט חדש מאדם פרטי צריך סכום גדול במזומן.

ניתן אומנם לקבל הלוואות על רכב משומש אבל זה לא זמין או אטרקטיבי כמו על רכב חדש.

שוק הרכב נמצא במצב של אשראים גדולים מאוד.

תוסיף לזה את החשש מרכב לימון או עם עבר תאונתי.

כך יוצא שרק מעטים מוכנים לספור שטרות למוכרי הרכבים הללו.

המחירים בהתאם, ומי שמסוגל - מרוויח.

ממש לא נכון, לא צריך סכום גדול במזומן.

לרכב עד 3 שנים ניתן לקבל מימון בתנאים מעולים, לפעמים אפילו באותם תנאים של רכב חדש, תלוי בגורם המממן. יש גם מקומות בהם זה אפשרי גם עם רכב שגילו עד 4 שנים. הרכב שלי אישית נרכש כאשר היה בן 5, גם במימון הבנק שלי, אז גם זה אפשרי.

מי שלא יכול לקבל מימון דרך הבנק יכול גם לגשת לגורמים חיצוניים כגון מימון ישיר או כל מימון חיצוני אחר, זה פשוט יהיה בתנאים פחות טובים מהתנאים בבנק.

בסוף ההודעה שלך רשמת "לספור שטרות", אז גם זה ממש לא העניין, פשוט עושים העברה בנקאית/העברת זה"ב. מה הבעיה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ממש לא נכון...

הוא צודק. אני לא יודע איזה תנאים אתה קיבלת בבנק, אבל בזמנו כשביררתי, הם רצו ריבית של סביב ה- 7% עבור הלוואה (בדקתי שני בנקים שונים). כמובן שזה לא המקרה כשקונים משומש מסוכנות או חברה גדולה. למי שאין כסף זמין לרכישה גדולה ביד 2 מיד פרטית, הברירה הטבעית היא לקנות רכב חדש.

בדיעבד - לקנות רכב חדש לגמרי זה בזבוז כסף, אין ספק.

פורסם

הברירה הטבעית היא לקנות רכב ישן יותר וזול יותר, לא חדש ויקר יותר ולספוג ירידת ערך עצומה מכסף שאין לו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
הוא צודק. אני לא יודע איזה תנאים אתה קיבלת בבנק, אבל בזמנו כשביררתי, הם רצו ריבית של סביב ה- 7% עבור הלוואה (בדקתי שני בנקים שונים). כמובן שזה לא המקרה כשקונים משומש מסוכנות או חברה גדולה. למי שאין כסף זמין לרכישה גדולה ביד 2 מיד פרטית, הברירה הטבעית היא לקנות רכב חדש.

בדיעבד - לקנות רכב חדש לגמרי זה בזבוז כסף, אין ספק.

אמנם קניתי מסוכנות (רכב משומש, יד ראשונה פרטית) אבל לא השתמשתי בהם למימון, אלא פשוט פניתי לבנקאי שלי. שזה בדיוק מה שהייתי עושה אם הייתי קונה מיד פרטית. אין הבדל בתהליך.

להזכירך, הרכב היה בן 5 בזמנו. הריבית שקיבלתי בערך 4% (כולל פריים), לא זוכר בדיוק.

אז ברור שזה לא כמו רכב חדש, אבל זה לא רחוק, זה גם 100% מימון, וללא שיעבוד.

מה שיכול להשפיע על הדברים האלה זה מה מצבך בבנק. אם המצב לא טוב, הבנק לא יעשה מאמצים להביא לך תנאים טובים, ולהיפך כמובן.

כבר ראיתי בן אדם שקיבל מימון של 540 אלף ש"ח על רכב חדש, וזה גם היה 100% מימון. לא רק זה, אפילו שיעבוד לא היה שם.

אתה מבין שזה בן אדם שהבנק לא באמת צריך את השיעבוד על הרכב שלו כי הוא מנהל שם כספים הרבה יותר רציניים מזה.

בקיצור, אפשר לקבל תנאים טובים גם ברכישה מיד פרטית. זה גם לא מסובך.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...