Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת יונדאי i10

Gabiday
שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני בתהליך חיפוש רכב ראשון.

חשוב לי שיהיה נוח לחנייה, חסכוני בדלק ובתחזוקה ואמין.

מצאתי i10 שנת 2009, מנוע 1250, אוטומטית. שעניין אותי בעיקר בגלל צריכת הדלק והמחיר היחסית זול.

העניין הוא כזה:

הרכב הוא יד 2, שתיהן פרטיות, במצב מעולה אבל נורית הכרית אויר דולקת כל הזמן.

בעלת הרכב שהתרשמתי ממנה מאוד לטובה והיא מאוד אמינה, אמרה שניסתה כמה פעמים ללכת למוסכים והם לא נתנו לה תשובה חד משמעית מה ומאיפה הבעיה וגם לא העלות של התיקון (זה יכול להיות מאות או אלפים).

בעיה שנייה, בנסיעה איטית ובכביש משובש יש רעש מהאיזור הקידמי-תחתון של האוטו.

אמרו לי שאולי זה הציריות.

השאלה שלי אם לדעתכם הבעיות האלה פתירות או Deal breaker?

והאם הi10 תהיה טובה בנסיעות שבין קריית שמונה לאיזור עמק יזרעאל? אם לא אשמח להמלצות אחרות, גם הדייהטסו סיריון הייתה על הפרק, אבל בנסיעה הרגיש לי שהיא לא סוחבת ולא מאיצה.. בכללי קצת מסורבלת.

תודה מראש לעונים:wave:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי בתקציב אפשר למצוא פיאסטה סביב 2010, רכב עדיף מכל בחינה כמעט, ואמין. אופציה אחרת יכולה להיות מאזדה 2 (רצוי הדגם עם 6 כריות אויר, אאל"ט נקרא דינאמיק).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב עם נורית כרית דולקת לא הייתי רוכש, בטח כשלא ידועה הבעיה.

היונדאי עצמה רכב לא חיסכוני אבל קטן ונוח לחניה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי חפש 208 ידנית תוכל למצוא שנתון מתקדם יותר ורכב נוח מפנק ובטיחותי הרבה יותר ובמיוחד יותר חסכוני מה i10 האוטומטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לשתף שהחוויה שלי שונה לגמרי. כבר 5 שנים עם i10 2009 אוטומטית. מאוהב באוטו, פשוט צריך לבוא עם ציפיות בהתאם. אמינה בטירוף, לא ראיתי פעם אחת מוסך בגלל תקלה. עובדת טסט כל פעם בשמחה (מה שאי אפשר להגיד על הקליאו 2012 של אשתי). עושה כל יום בערך שעתיים מצטברות בפקקים של סביב תל אביב, מתקתק פעם בשבוע, שבוע וחצי בסביבות 160-180 שקל . זריזה. יוצאת ראשונה מרמזור. החסרונות, יש לה תא מטען פיצי עד לא קיים, ואיטום רעשים גם הוא לא קיים. כשהאוטו מלא באנשים (קורה לי תמיד בחזרה ממילואים) מרגישים את הכובד של המשקל והיא קצת לא סוחבת. מעבר לזה - חולה על האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאום ציפיות זה חשוב, אבל אלא אם הגעת מדה-שבו (גם חיפושית הולך) ה-i10 לא יכולה להיקרא זריזה, בטח לא עם המנוע הקטן יותר. ברצינות, היא נוסעת, אבל זריזה היא לא, בשום קנה מידה מודרני.

לגבי צריכת דלק, דבר איתנו בק"מ לליטר, כי מה שאתה אומר משאיר טווח מאוד גדול. 180₪ ב-6.5₪ לליטר נותן בערך 28 ליטר. אם אתה נוסע כל יום 40 ק"מ, 7 ימים בשבוע, אתה מקבל 280 ק"מ, מה שמביא אותך ל-1:10. יש רכבים חסכוניים יותר, גם בפקקים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...