Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A6 ו-A7 בישראל

פבל
שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עם מנועי 3.0 ליטר ורשימת אבזור כמו של המילניום פאלקון, צמד הסאלוניות של אאודי נוחת בארץ. מה אתם חושבים על העיצוב שלהן? כי אני חייב להגיד שאני (פבל) לא לגמרי מתחבר אליו.

אאודי-A6-2018-1.jpgאאודי-A7-2018-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיצוב אאודיאי טיפוסי לגמרי. הA6 לאלא שיכולים להרשות אחת לעצמם, אבל לא מעוניינים להתבלט...

הA7 בהחלט בולטת יותר. אני אוהב אותה יותר מהקודמת.

הקוקפיט bang on.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיצוב החיצוני דווקא נראה אלגנטי בפרט של הA7, אבל עיצוב תא הנוסעים על פניו נראה משעמם למדי, מה עוד שהנדסת האנוש עם שני המסכים הללו, נראית משמעותית פחות נוחה מהמתחרות עם כפתורים למיזוג ומערך שליטה מרכזי עם חוגה למולטימדיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיצוב אאודיאי טיפוסי לגמרי. הA6 לאלא שיכולים להרשות אחת לעצמם, אבל לא מעוניינים להתבלט...

הA7 בהחלט בולטת יותר. אני אוהב אותה יותר מהקודמת.

הקוקפיט bang on.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מסכים ומוסיף שהA7 נראית מאוד טוב במבט כלפי הפרונט שלה.

כל השאר די אאודי, כרגיל.

לא בטוח שזה רע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש נקודה שבה עיצוב ואבזור הם OVER DOING IT

העיצוב החיצוני לדעתי פשוט מרהיב.

העיצוב הפנימי נראה כמו משהו שאי אפשר להשתלט עליו וגם אם כן אפשר כנראה שב95% מהפיצ'רים בזמן נהיגה אם בכלל - אף אחד לא ישתמש למעט דברים שעוזרים לבטיחות כל השאר נראה לי כמו עודף מידע שרק מפריע לנהג לבצע את הפעולה שהוא נדרש לבצע - לנהוג.

אבל זה לא רק אאודי - זה כל מותג אחר שנכנס לתחרות המטורפת הזאת של אם הוא יכול לעשות ככה אז אני יכול לעשות ככה גם ועוד משהו.

אני לא זוכר אם זה היה רולס רויס או בנטלי שעשו בלוח השעונים שלהם פאנל משולש שיכול להיות או פשוט פאנל דקורטיבי שנראה כמו חלק מהדשבורד - פשוט משטח חלק בגימור הנבחר אבל הוא יכול להיות גם פאנל של שלושה שעונים אנלוגיים וכשצריך מידע יותר מפורט הוא מסתובב לצד השלישי שלו ואז יש מסך לצרכי ניווט, שליטה על בקרות מורכבות וכך הלאה אך כאשר לא רוצים בזה אפשר פשוט שלושה שעונים אנלוגיים רגילים או פשוט - כלום.

לזה אני ממש מתחבר. אבל אאודי הם מותג יוקרה ולא אולטרא יוקרה כמו השתיים שציינתי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מחבב את הקו העיצובי של אאודי אבל בעיקר מפריע הגריל הקדמי הפעור.

אאודי-A7-2018-4.jpg

Enfermedad-encias-cual-es-su-causa-principal.jpg

עריכה אחרונה על ידי YNV

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...