Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי קיה פורטה 2011 ויש לי בעיה עם הקפיץ של המתג של החלון של הנהג.

ביררתי בארץ והבנתי שזה עולה באזור ה400 שקל להחליף (אמרו שצריך להחליף את כל החלק)

מצאתי אצל דוד עלי חלקים שמתאימים

למשל זה זה או זה.

ובנוסף ראיתי סרטון החלפה די מפורט

רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם חלקים כאלה מעלי? אני ממש שוקל להזמין אבל לא רוצה בסוף שזה יתברר שזה חלק דפוק...

תודה רבה! :)

פורסם

יצא לי בעבר להזמין לגולף שלי (מודל 2008) חלק כזה, אומנם מאיביי אבל בטווח מחירים הזה.

החלק עבד מצוין ולא הורגש שום הבדל מהמקורי (הרכבתי לבד).

לא הייתי חושש להזמין כי גם חבר הזמין בעבר לרכב יונדאי והחלק עבד מצוין (שילם 50-60 ש"ח).

פורסם

מעולה!

רק רציתי לדעת שזה לא נכלל ברשימת החלקים שלעולם-אל-תקנה-סיני...

עכשיו רק נקווה שניפול על מוכר טוב..

ד"א אתה/חבר שלך בדקתם תאימות לפי מק"ט או שהסתמכתם על ההתאמה של המודעה?

כי לפי המודעה זה מתאים אבל המק"ט לא אחד לאחד זהה למה שראיתי בסרטון...

יכול להיות שיש כמה שמתאימים?

פורסם

את האמת, בתקופה שהזמנתי את זה הסתמכתי על תיאום שהמוכר הצהיר במודעה ושאלתי גם בפורום בחו"ל. היום אני יותר חכם כדי לבדוק גם לפי מק"ט.

תראה, לפעמים לחלק מסוים יש מספר מק"טים ולא אחד. מניסיון גדול מאוד שלי (מזמין המון מחנויות בחו"ל), כל דבר שהזמנתי גם אם בסוף המק"ט יש אות שונה, החלק התאים. כמובן שזה לא נוגע לכל חלק. הבנתי מפורום בחו"ל שלפעמים האות השונה (המספר חייב להיות זהה) זה קשור לייצור/מדינה של המוצר אבל לא הייתי מסתמך על זה (נשמע חארטה).

ועכשיו בקצרה, אם יש לך מק"ט שלפיו אתה יכול להזמין את החלק במדויק, זה הכי טוב.

פורסם

בזכותך החלטתי להתקשר לקיה ולברר את מספר המק"ט המדויק (לפרטוקול - ממש קשה להשיג אותם)

ובאמת בדקתי ויש מוצר אחר בעלי עם אותו מק"ט בדיוק כמו של קיה המקורי והוא אפילו יותר זול!

אז ממש ממש תודה רבה :)

פורסם
יופי שמח בשבילך!

גם אני הזמנתי מתג לקאיה לפי הצילום .המתג לא התאים בגלל התקע החשמלי .אבל לקחתי ממנו את הלחצנים ששלי היו שבורים .והרכבתי למתג שלי.

פורסם

אשריכם שמצאתם....אני ליונדאי I20 הכי זול שמצאתי ביונדאי באיביי זה 800 ש"ח. בארץ מחנות כבר יותר זול (מעל 400 ש"ח). לא מוצא את זה בעלי אקספרס

• תוכן חדש...