Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים במצב הזה ?

המאוורר לא אמור לעבוד גם כשאתה עוזב את האוטו ?

מה צריך לעשות בשביל לגרום לו לעבוד (עם הטרמוסטט כמובן) גם אחרי שהמפתח לא בסוויצ' ?

עכשיו השאלה, למה צריך את זה ?

הרי אם אתה מכבה את המנוע , הוא לא יתחמם יותר נכון ?

פורסם
מה עושים במצב הזה ?

המאוורר לא אמור לעבוד גם כשאתה עוזב את האוטו ?

מה צריך לעשות בשביל לגרום לו לעבוד (עם הטרמוסטט כמובן) גם אחרי שהמפתח לא בסוויצ' ?

עכשיו השאלה, למה צריך את זה ?

הרי אם אתה מכבה את המנוע , הוא לא יתחמם יותר נכון ?

יש מכוניות בהן מערכת הקירור של המנוע (מאוורר + יוניט מאוורר) מחוברת "אחרי" מתג ההנעה - ויש כאלה שלא.

מה היתרונות ? אין לי מושג...ייתכן וזה בכלל לא נעשה כתוצאה מיתרון מסויים אלא מתוך חיסכון כלשהוא (חיווט וכו').

כמו שאמרת בעצמך, ברגע שכיבית את המנוע קירור המים ברדיאטור לא יועיל במאומה כי גם כך אין סירקולציה של נוזל קירור כאשר המנוע כבוי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש מכוניות בהן מערכת הקירור של המנוע (מאוורר + יוניט מאוורר) מחוברת "אחרי" מתג ההנעה - ויש כאלה שלא.

מה היתרונות ? אין לי מושג...ייתכן וזה בכלל לא נעשה כתוצאה מיתרון מסויים אלא מתוך חיסכון כלשהוא (חיווט וכו').

איציק

אני חושב שהסיבה היא בטיחות. אם המאוורר יפעל גם כשהמפתח לא בסוויץ', זה עלול לעלות באצבע של מישהו :roll:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

איציק

אני חושב שהסיבה היא בטיחות. אם המאוורר יפעל גם כשהמפתח לא בסוויץ', זה עלול לעלות באצבע של מישהו :roll:

שי

תלוי היכן אתה נוטה לאחסן את אצבעותיך בסיום השימוש ברכב :mm_tongu: ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בראלי זה ממשיך לעבוד גם אחרי שמוציאים את המפתח ,

בימים חמים במיוחד , הוא עובד בכמה מחזורים שהמפתח בחוץ .

• תוכן חדש...