Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש רכב 7-8 מקומות, למשפחה עם 4 ילדים קטנים (הגדולה בת 7) - כלומר עם 2 כסאות בטיחות ו-2 בוסטרים גדולים עם אפשרות להסעה של מלווה מידי פעם.

לא נוסע המון (15-20K בשנה).

לא מחפש פינוקים מיוחדים מלבד מזגן טוב ושרעש הנסיעה לא יהיה מחריש אוזניים (כמו ב H1 2007 שכרגע בבעלותנו). חשוב שהגישה לכיסאות האחוריים תהיה נוחה ולא עם כסא מתקפל בגלל כסאות הילדים שיהיו בשורה האמצעית. (בגלל זה הסגנון של הסיינה בלי הכסא האמצעי או של הגרנד וויג'ר מתאימים לנו בכיוון).

תקציב יכול להגיע גם ל 170K שח אבל היות והילדים לא ישמרו על הרכב אני חושב על לחסוך לשנתיים שלוש הקרובות ואז להשתדרג...

יש הצעות על:

- סיינה 2014/2015 - סביב 130-175K שח (תלוי גמר, קמ, חודש וכו).

- קרייזלר גרנד וויג'ר - בשנתונים הנמוכים יותר (2011/2012) - יש מציאות בכמעט חצי מחיר בק"מ נמוך (65-85K שח). בשנתונים המקבילים (2014-2016) המחירים עדיין גבוהים ודי דומים לסיינה (מה שאומר שהנפילה במחיר תגיע עד שארצה למכור כנראה...).

ובמקביל יש את האפשרות לקנות טרנספורטר מנכה עם קמ נמוך ולקבל המון מרחב (משפחה שמטיילת) ובשנתונים של 2011-2013 עדיין לצאת במחיר סביב 90-120K שח.

ויש גם את המולטיוואן של פולקסווגן אבל המחיר בשמיים וההיצע כמעט לא קיים.

מי עוזר לי לעשות סדר בראש ולנסות למקד אותי ממה להזהר ועל מה כדאי ללכת?

וטיפים על מה לעשות ו/או לא לעשות ברכישת רכב מנכה (לחסוך את הפוסט הבא אם יתברר שזה הכיוון), התאמת כיסאות אם צריך וכו'?

תודה לעונים

פורסם

בס"ד

אני מכיר את הטרנספורטר (אחי מחזיק אחת כזאת), ידנית.

הטרנספורטר יש שני רמות גימור:

טרנספורטר וקאראוול.

אם אתה מחפש משהו שיחזיק מול עדת ילדים, זו הגרסה הנמוכה.

יש רצפת לינולאום, מושבים נפרדים, 2 מזגנים(קדמי ואחורי), דלת צד בודדת. הרכב כשלעצמו אמין, רק יש לתת דגש לגבי הטורבו (כמו בכל רכב עם מגדש).

לגבי התיבה האוטומטית, שמעתי שמועות שהיא לא הכי הכי אמינה (שוב... שמועות), אחי מחזיק ידנית.

המנוע נמרץ ומשנע רכב מלא (כל 10 מושבים תפוסים +מטען ללא דרמות מיותרות).

דרך אגב תא המטען בגודל מפלצתי.

גרסת הקאראוול היא שינוי דרמטי, החל במושבים שהם הרבה יותר מפנקים וכמדומני מסתובבים, מנוע חזק יותר וכלה בשתי דלתות צד. הרכב גם בעל פחות מושבים מגרסת הטרנספורטר (עקב המושבים הגדולים יותר).

שיקול שלך מה יותר מתאים...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אין לי הרבה ניסיון על הכלים הנ"ל אבל ממליץ לבצע נסיעת מבחן. הפער בין הטרנספורטר לשאר הוא אדיר. הגרסא של הנכים מגיעה ערומה מאבזור ולרוב תצטרך להתעסק עם התקנה של כסאות (עלות כספית). אז תקח את זה בחשבון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול גם לחפש יונדאי i800 מנכים, יש לה גיר אוטומטי סטנדרטי ולא גיר רובוטי, היא פחות חסכונית מה-T5, אך מגיעה גם בדגם שמגיע עם מושבים אחוריים מקוריים ומזגן אחורי מקורי, ובעיניי זה עדיף על מזגן וכיסאות בהתקנה מקומית, אין קרקושים, פלסטיקה איכותית יותר ומקורית, מזגן שיודע גם לחמם (כי זה שמתקינים בארץ לרוב נועד רק לקירור), כיסאות נעים על ציר קדימה ואחורה - כך שאפשר לשחק עם המרווח, ניתן להטות את גב המושב בין היתר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיה קרניבל 2016 נכנסת לתקציב ( עם עודף).

אם תקנו מאלבר, למשל, ייחסך לכם כמה עשרות אלפים מהתקציב המרבי. 8 מקומות, מזגן לכל השורות, רכב נוח, שקט ומפנק. חסרון ( כמו בכל הסגמנט ) רכב גדול מאוד, צריכת דלק גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטרנספורטר מנסיון מעולה, סוחבת היטב ומרווחת אבל עם תחושה של מיניבוס

אני הייתי מוסיף למשוואה את הסאניאנג רודאוס, מרווחת מאוד יחסית חסכונית אמינה ונוחה, שווה בדיקה.

פורסם

לאמי הנכה היה טרנספורטר ידנית הנוחות נסיעה מאחורה הייתה זוועתית, קח בחשבון שהגירסה הידנית מגיעה בדרך כלל עם 87 כ״ס בלבד ככה שהרכב ממש עגלה. (אני שמתי תוכנה) לגבי המושבים מאחור וכל ההרכבה, זה תלוי בחברה המאבזרת יש חברות עם איכות הרכבה טובה ויש עם איכות ברצפה. הקרוואל יקרה בטירוף אבל הרבה יותר מפנקת,

פורסם
לאמי הנכה היה טרנספורטר ידנית הנוחות נסיעה מאחורה הייתה זוועתית, קח בחשבון שהגירסה הידנית מגיעה בדרך כלל עם 87 כ״ס בלבד ככה שהרכב ממש עגלה. (אני שמתי תוכנה) לגבי המושבים מאחור וכל ההרכבה, זה תלוי בחברה המאבזרת יש חברות עם איכות הרכבה טובה ויש עם איכות ברצפה. הקרוואל יקרה בטירוף אבל הרבה יותר מפנקת,
בס"ד

הטרנספורטר מגיע עם 105 כ"ס.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בשנתיים האחרונות הם מגיעות עם 105 שלנו היה מודל 2011 עם 87 כ"ס. נראה לי עד 2014-5 זה היה ההספק. בכל אופן צריך לבדוק ברישיון.

פורסם

נהגתי יום אחד על i800 מושכרת בגלל שלא היה להם רכב זמין בקלאס שהזמנתי ובגלל כמות המזוודות נאלצתי לקחת את הנבלה הזאת.

אחד הרכבים הנוראיים שנהגתי עליהם אי פעם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יצא לי לנסוע מס' פעמים ב"אגף הנוסעים" בטרנספורטר (אוטומטית) עם כסאות שהורכבו בארץ.

נסיעה נוראית.

• תוכן חדש...