Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן עם קרייזלר 2014 הגיר דופק שם נואשות כל פעם שאני רואה אותו יוצא מהחניה אני שומע את המנוע ורק אז את האטו עושה רוורס בבום -אני מאמין שהוא לא מתקן כי הוא הבין שלא משתלם לו או משהו כזה..אני חושב שהמנוע שם גם משמיע רעשים לא רגילים בקיצור לא הייתי מתרשם מרכב כזה ש4 שנים על הכביש(אני לא יודע איך הוא מטפל ובאיזה תדירות אבל אני לא חושב שטויוטה תעשה דבר כזה לאחר 4 שנים)

פורסם
נהגתי יום אחד על i800 מושכרת בגלל שלא היה להם רכב זמין בקלאס שהזמנתי ובגלל כמות המזוודות נאלצתי לקחת את הנבלה הזאת.

אחד הרכבים הנוראיים שנהגתי עליהם אי פעם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בחברות ההשכרה נמצא דגם שעובר התקנה מקומית בארץ של מושבים ומזגן, איכות הגימורים והנסיעה בהתאם, יצא לי לנסוע על ה-i800 מגרסת הנוסעים (מגיע עם מושבים מקוריים מאחור) ובגרסת ליסינג שהותקנה בה מושבים בארץ, יש הבדל משמעותי בנוחות הנסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא בארץ אלא באוסטרליה.

הדגם היה הדגם המפואר עם מגנזיום מקורי, פנסי ערפל, ופנים משופר ועדיין זה טרקטור

על הסיינה נהגתי עשרה ימים בקנדה. לא התחברתי אליה בעיקר בגלל הגודל. אבל כמוביל נוסעים היא משמעותית עדיפה בכל פרמטר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאימי יש טרנספורטר מודל 2014, רכב נכה(נוהג), מנוע 2000 טורבו, 140 כ"ס, 35-38 קג"מ, לא זוכר במדויק.

הגיר הוא DSG אך לא מדובר באותו הגיר שאנו פוגשים ברכבים המשפחתיים ושכולם מתלוננים עליו שכן מדובר במנוע עתיר מומנט, אין לי מושג לגבי אמינותו. הרכב של אימי נסע כ30000 ק"מ כך שאיני יכול להעיד על אמינות הגיר או בכלל. עד היום התקלות היחידות שהופיעו ברכב: נזילת שמן מפילטר שמן שכנראה לא הותקן כראוי בזמן הטיפול, חור בצינור מים של המגבים.

מדובר בדגם עם מזגן התקנה מקומית לנוסעים מאחור - קירור בלבד.

בעיני הרכב לא נוח , קופצני מאוד(כשהוא עמוס בכמה מאות ק"ג הוא משמעותית פחות קופצני והרבה יותר נעים), היושבים מאחור תמיד מתלוננים על נוחות לקויה, אני זוקף זאת גם לעובדה שהמושב האחורי מותקן ממש בקצה הרכב לטובת מרווח פנימי לכניסה עם כסא גלגלים, אני זוקף זאת גם למושבים הגרועים שהותקנו באוטו על ידי החברה המאבזרת

בידוד רעשי רוח וכביש נחות - מאחר ומדובר בטנדר עם דפנות מתפרקות בקלות, אני מניח שניתן לבצע בידוד די בקלות, צריך לבדוק את העלות.

הקראוול משמעותית יותר איכותי ומגיע עם מזגן מפוצל מקורי, הסלון נראה הרבה יותר מרשים וכך גם המושבים, למיטב ידיעתי ההבדל במחיר בינו לבין הטרנספורטר הוא גדול מאוד ברכישה ולכן יהיה קשה למצוא קארוול מנכה שכן מעטים הם הנכים שיכולים לשאת בהפרש זה.

• תוכן חדש...