Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן על הפלאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי פלאגים בקורולה (פעם ראשונה, יי!) ובשני הימניים ביותר (נקרא להם שלוש וארבע) ראיתי לכלוך ושמן גם בחור וגם על הקוילים. בשלישי, היה הכי הרבה שמן, משהו כמו 4 טיפות על הפלאג. ברביעי רק סימני שמן. הרביעי היה גם מהודק די חזק יחסית לשאר.

הנסיעה חלקה ושקטה. אין איבוד שמן שאני רואה מאז שהחלפתי לפני שנה. נכון להניח שזה אטם מכסה שסתומים? יכולה להיות עוד סיבה? אני לא רוצה סתם להתעסק עם זה בשלב זה מלבד לעקוב אחר צריכת שמן ולהבין. IMG_20180610_190628.jpegIMG_20180610_184325.jpegIMG_20180610_184330.jpegIMG_20180610_184751.jpeg

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בתמונות הסדר הפוך וזה יותר מ4 טיפות

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

אטם מכסה שסתומים עייף מאפשר למעט שמן להגיע אל הפלאגים.

בשלב זה ניראה שהמצב לא נורא אבל שווה להתחיל להתכונן להחלפה של האטם

יום טוב גם לך

פורסם

תודה יגאל. בהחלט אתחיל להתכונן (YouTube University).

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

אם מדובר בהזעה קלה בלבד שמשאירה סימני שמן קלים על התבריג של הפלאגים ולא גולשת לאלקטרודה אז אל תיגע כמו שיגאל הציע. אם שרוול הסליל עצמו מגיע במגע עם שמן רטוב וחם אז כן כדאי לקחת את החלפת האטם ברצינות מיידית.

פורסם

שים לב שהם נמצאים ליד פתח מילוי השמן.

בהחלט יכול להיות שבמילוי שמן נשפך קצת ומגיע לפלגים הקרובים ויותר לפלג הקרוב.

גם אצלי ב- runx מצב דומה.

פורסם

קראתי קצת, שוב הגענו לאותו נושא.. מומנט הידוק.. 10.8nm ו9... ואני מתלבט אם לקנות ידית מומנט לטווחים האלה או להדק "עם רגש" שזה כזה סוביקטיבי. כמה זה 10nm בהברגה כזו? הידוק עם האצבעות כמה שאפשר ועוד רבע סיבוב של הבורג? כמה זה 9? עוד שמינית סיבוב?

בנוסף, שמן שנזל לחלל השריפה, מה עושים במקרה כזה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

אם מדובר בכמות קטנה, כמה טיפות, אין צורך לעשות כלום. הוא ישרף בצלינדר.

אם מדובר בכמות גדולה יותר ויש חשש לנעילה הדרוסטטית של המנוע כתוצאה מנוזל בצלינדר, כדאי לסובב את המנוע מספר סיבובים כאשר הפלאגים בחוץ.

יום טוב גם לך

פורסם
קראתי קצת, שוב הגענו לאותו נושא.. מומנט הידוק.. 10.8nm ו9... ואני מתלבט אם לקנות ידית מומנט לטווחים האלה או להדק "עם רגש" שזה כזה סוביקטיבי. כמה זה 10nm בהברגה כזו? הידוק עם האצבעות כמה שאפשר ועוד רבע סיבוב של הבורג? כמה זה 9? עוד שמינית סיבוב?

החלפתי עשרות פעמים אטם מיכסה שסתומים בקורולה ותאמין לי שעם הרגש במיקרה הזה אתה אמור להתסדר. בסגירה של המיכסה הזה אתה תרגיש יופי כמה לחזק...אין שום צורך בידית מומנט...רק את הסגירה תעשה עם ראצט קצרה או עדיפות למפתח t10.

פורסם

אני גם בעל קורולה 2001

עשיתי את ההחלפה הזאת מספר פעמים גם לקורולות של החברים

אם תצטרך עזרה אתה יכול לפנות אלי אני מרמלה :)

• תוכן חדש...