Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי את צמיגי המקסיס שהיו לי ברכב לצמיגי טויו חדשים. עלות כוללת ל 4 צמיגים (כולל טיפ לצמיגאי) 1800 שקל (+ גוזון אחד שבור, פעם שניה אגב שהם שוברים לי גוזון כשאני מחליף אצלם צמיגים, לא יודע אם זו אשמתם, אבל כשמפרקים/מרכיבים גלגל בצמגיה הם בהחלט לעולם לא עושים זאת לפי הספר - פירוק והרכבה של האומים בהצלבה ובהדרגה).

על פניו התרשמות ראשונית, צמיגי הטיו הרבה יותר נוחים, אחזת הכביש שלהם טובה יותר, אבל את זה אצטרך לבחון שוב כעבור שנתיים. המקסיס החזיקו מעמד סביר, אבל אחרי שנתיים, שנתיים וחצי הם כבר יבשים ובסיבובים שמעו היטב את הצמיגים האחוריים חורקים/מחליקים על הכביש.

בפעם הקודמת שנשבר לי גוזון החלפתי אותו במוסך המורשה. הפעם החלטתי לבדוק ביוטיוב ולאחר חיפוש קצר הבנתי שניתן בהחלט לעשות זאת לבד.

פורסם

קודם כל תודה על השיתוף בפורום.

יש לי 2 הערות, מקווה שתפנים שזה לטובתך ולא מהתנשאות.

1. אין ממש ערך למידע כאן אם הוא לא כולל לפחות מידת צמיג ודגם מדויק.

בהחלט ראוי להוסיף גם ציון של ארץ הייצור ותאריך.

2. למה צמיגאי צריך לקבל טיפ? ועוד אחרי שאתה רושם במפורש שהוא שובר לך גוזון ועובד לא נכון? לדעתי זה מיותר. למה לא לדרוש מהם שיסדרו את זה או לפחות יקזזו לך מהעלות?

פורסם
קודם כל תודה על השיתוף בפורום.

יש לי 2 הערות, מקווה שתפנים שזה לטובתך ולא מהתנשאות.

1. אין ממש ערך למידע כאן אם הוא לא כולל לפחות מידת צמיג ודגם מדויק.

בהחלט ראוי להוסיף גם ציון של ארץ הייצור ותאריך.

2. למה צמיגאי צריך לקבל טיפ? ועוד אחרי שאתה רושם במפורש שהוא שובר לך גוזון ועובד לא נכון? לדעתי זה מיותר. למה לא לדרוש מהם שיסדרו את זה או לפחות יקזזו לך מהעלות?

הצמיג הוא OPEN COUNTRY מידה 225/70/16 103T. תאריך 5017 ארץ ייצור יפן.

הטיפ לצמיגאי הוא בגלל שאם למישהו מגיע טיפ, לדעתי, זה לאנשים שעובדים באמת קשה, עבודה מלכלכת ושחורה, נושמים את כל האבק מהברקסים בפנצריה ואני בטוח שהשכר שלהם נמוך. חוץ מזה גם כדי שהם ישתדלו קצת יותר לעשות כמיטב יכולתם. בקשר לגוזון השבור, לטענתו זה בגלל שהאום הורכב לא ישר. לא יודע אם זה נכון, אבל זה מה יש. חוץ מזה יצא לי משהו טוב - למדתי איך מחליפים גוזון.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם תוכל לשתף בהתרשמות שלך כעת לאחר מספר חודשים עם הצמיגים?

היכן רכשת את הצמיגים?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...