Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורווגיה החורפית - היה קר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק הטמפרטורה, זה מזג האוויר באופן כללי - אנחנו היינו לקראת סוף יוני ונאלצנו לוותר על הטרולטונגה בגלל מזג האוויר.

עלינו ל-Preikestolen, שנראה ככה בתמונות:

270px-Lysefjorden_-_Man_standing_on_Preikestolen.JPG

וככה כשהגענו:

19143736_10155283202008346_7745555448666848413_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=ed783b9e4146d88f8e84e2fcdf8509f9&oe=5D647A2E

וזה היה ב-18 ליוני, שזה תחילת הקיץ.

לכל הפחות תדאג שיהיו לך כמה שיותר ימים באזור הטרולטונגה, אולי באחד מהם יתמזל מזלך ויהיה מזג אוויר מתאים.

פורסם (נערך)
מעלה מן האוב בשנית, אשמח לקבל אימייל ישיר של SIXT באוסלו, מתכנן להזמין היום כרטיסים לחגים.

תריץ חיפוש בגוגל SIXT OSLO יקפיץ לך את מספר הטלפון שלהם במסך הראשון. אני ביצעתי לא מעט בירורים טלפוניים מול משרדי השכרת רכב, תמיד קיבלתי תשובות אמינות.

דרך אגב - מזג האויר קשה מאד לצפיה. אני הייתי באיסלנד באוקטובר 2017 (קישור בתגובה #2 בשרשור) וחוץ מאפרוריות וקצת גשם מזג האויר לא הפריע. אבל שבועיים שלושה קודם - בשלהי עונת התיירות הרשמית (מסתיימת סביב 15 בספטמבר) היתה סופה שגרמה התמוטטות גשרים, חסימת כבישים ודומני שגם סגירת KEF. גם התחזיות לתקופה שאליה הזמנתי כרטיסים היו קודרות, והשתפרו רק ממש כמה ימים לפני הטיסה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זו בדיוק הנקודה. קשה מאוד לצפות מזג אוויר ולכן החלטתי שאני פשוט לא עושה את זה.

היו לי ימים סוערים לחלוטין [ברמה שאי אפשר לצאת לרכב מהצימר] באמצע אוגוסט בצפון איטליה והיה לי טיול מושלם במשך שבוע במרץ במערב אוסטריה.

כן אפשר לעשות בשכל ולדאוג לכמה ימים סביב היעדים שהם must מבחינתי: הטרולטונגה ו Preikestolen כל השאר הם בגדר "אם מסתדר".

לא לשכוח שמבחינתי ומבחינת בת הזוג ה roadtrip עצמו במדינה עם טבע שכזה זו אטרקציה עצומה בפני עצמה.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
מעלה מן האוב בשנית, אשמח לקבל אימייל ישיר של SIXT באוסלו, מתכנן להזמין היום כרטיסים לחגים.

בנוסף הייתי שמח לשמוע על העלויות של כל כבישי האגרה המדוברים? אין לי כוונה להכנס לערים. בכלל.

אני הזמנתי מהאתר הבינלאומי של sixt.

הכבישי אגרה הם גם בין עירוניים וגם לא עירוניים - הם מצטברים בסכומים קטנים לאט לאט, בנוסף יש לקחת בחשבון גם את הכבישי מעבורות בתור כבישי אגרה לכל דבר וענייין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני הזמנתי מהאתר הבינלאומי של sixt.

הכבישי אגרה הם גם בין עירוניים וגם לא עירוניים - הם מצטברים בסכומים קטנים לאט לאט, בנוסף יש לקחת בחשבון גם את הכבישי מעבורות בתור כבישי אגרה לכל דבר וענייין.

יותר נוח לי לתקשר באמצעות אימיילים עם חברות ההשכרה, לכן חשבתי אולי יש לך מייל של הסניף הספציפי.

פורסם

להשלים את מה שכתבתי אתמול: מספר פעמים, במדינות שונות, היו לי התלבטויות לגבי שכירת רכב. טלפנתי לסניף הרלוונטי, קיבלתי תשובות לשאלות, ואז הזמנתי בדרך הרגילה, כלומר דרך האתר המקומי או הבינלאומי או הישראלי, לפי מה שהתאים לי באותו מקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יותר נוח לי לתקשר באמצעות אימיילים עם חברות ההשכרה, לכן חשבתי אולי יש לך מייל של הסניף הספציפי.
יש לי התכתבתי איתם:

[email protected]

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
להשלים את מה שכתבתי אתמול: מספר פעמים, במדינות שונות, היו לי התלבטויות לגבי שכירת רכב. טלפנתי לסניף הרלוונטי, קיבלתי תשובות לשאלות, ואז הזמנתי בדרך הרגילה, כלומר דרך האתר המקומי או הבינלאומי או הישראלי, לפי מה שהתאים לי באותו מקרה.

אני תומך בשיטה, להחליף טלפנתי לשלחתי אימייל.

היום בערב יוזמנו כרטיסים לאוסלו 8)

• תוכן חדש...