Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני החלפת שמן+פילטר ומתקרב ל- 150K ק"מ.

מדובר במנוע 1.0 (פג'ו 107)

כרגע, הכל פועל ללא דופי (חוץ מזה שהמנוע קצת אוכל שמן)

אני לא חושב שיש לי בוצה במנוע או משהו כזה, מהרגע שהרכב עבר אליי הקפדתי על טיפולים בזמן עם שמן איכותי ובתקן המתאים.

אבל מה כן? חשבתי שאולי כדאי לנקות קצת את המערכת, לאחר מס' לא מועט של קילומטרים על מנוע צנום נפח (?).

קראתי על כל נושא הפלאשינג בחיפוש בפורום והבנתי שזה דבר מסוכן שיש להמנע ממנו, קראתי גם על השיטה של לדלל את השמן בנפט/סולר לתת לזה לרוץ וזה אמור כביכול לנקות את המנוע. (גם לגבי זה הבנתי שהיעילות של זה מוטלת בספק ושעדיף להמנע)

מה כן?

באחד הפוסטים צוין שאפשר לשים שמן זול ולתת לו לרוץ במנוע כ-20 דקות או כמה מאות/אלפי ק"מ (לשמן עצמו יש תכונות ניקוי/חומרים מנקים) ולאחר מכן להחליף לשמן איכותי+פילטר שמן.

מיותר או שיש הגיון ב"טיפול" הזה?

פורסם (נערך)

מיותר. סע לשלום . הכל בסדר . תקפיד על שמנים ע"פ התקן ,טיפולים בזמן וזהו. אל תחפש בעיות איפה שאין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ברכב שטופל לפי הספר כל חייו אין בעייה לעשות פלאשינג, אבל זה גם מיותר, לא אמורה להיות בוצה בכמות גדולה במנוע כזה.

שטיפת מנוע כמו שהצעת לא תועיל ולא תזיק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...