Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו לגאסי שנת 90 צבע כסף מטאלי.

הצבע שרוף במקומות רבים ברכב בעיקר בגג ובתא המטען.

רציתי לעשות לכל הרכב צבע. יש גם קצת פחחות (שריטות ושיפשופים קטנים).

מישהו מכיר פחח טוב שאפשר ל"הסתדר" איתו ולקבל מחיר טוב ?

קיבלתי הצעה בכ- 4,000 ש"ח.

מה המחיר הזול ביותר שאתם חושבים שאפשר לעשות את זה ?

עדיף מאיזור חיפה עד נתניה (אני גר באמצע).

אם זה שווה אני אסע גם רחוק יותר.

תודה

פורסם

אין לי המלצה ספציפית. מה שכן- להערכתי ככל שתצפין המחיר ירד (שמעתי שבביירות יש אחלה פחח שבעולם:wink: )

אני קיבלתי לפני כשנה הערכת מחיר לפחחות וצבע לפיאסטה בכ-3K באזור מעלות, ויש מה לעשות באוטו...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

תודה רבה על עזרתך!!!

אני מתכנן לנסוע לבקר את השכנים שלנו ברשות, שם אתה נכנס אם רכב ויוצא אם תחתונים (במקרה הטוב).

פורסם
קיבלתי הצעה בכ- 4,000 ש"ח.

מה המחיר הזול ביותר שאתם חושבים שאפשר לעשות את זה ?

תודה

המחיר סביר בהחלט, יתכן שניתן למצוא פחח זול בכמה מאות שקלים (ואולי גם טיב העבודה יהיה פחות טוב) אם ראית עבודות של הפחח הנדון והוא בסדר - לך על זה

(אם כי השקעה של 4K בלגאסי שנת 90 היא בעייתית משהו....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

2500 ש"ח... במזומנים...

לבאים מכיוון חיפה: צומת אחת לפני צומת קריית אתא - לוקחים שמאלה ,אחרי 100 מטר יש כיכר-מקיפים אותה וממש על הכיכר יש שם מוסך חנן פחחות צבע אגזוזים = הכי זול שיש.

פורסם

פחח מספר 1 בארץ

משה ברנס באיזור התעשיה הישן בנתניה

כל מוסך או מקום שתכנס יכוונו אותך אליו

פורסם

מה שלא עולה כסף - לא שווה כסף.

נכון שאפשר לשלם הרבה וגם לא לקבל עבודה טובה, אבל מי שמשלם 2500 ש"ח יכול להיות רגוע, כי אין ספק שהעבודה תהיה גרועה. לא אתחיל להסביר למי שלא מבין, אבל בעל המוסך צריך גם להרוויח בסוף היום משהו. אם תשלם פחות, הוא יאלץ להוריד עלויות ע"י חסכון בחומרים ובשעות עבודה.

תסיקו לבד את המסקנות.

פורסם

כשיש מתחרים בכל האיזור,אין מנוס מלהוריד מחירים בריצפה כדיי שכולם יבואו דווקא אליך....

אם מדובר בעבודה גרועה ולא איכותית-הריי אף אחד לא יילך למקום שכזה ובטח שלא ימליץ עליו...

לא תמיד מה שעולה יקר הוא בהכרח יותר טוב....

לילה טוב.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

אתמול הייתי בחיפה ונכנסתי לפחח חנן שהומלץ כאן.

ראיתי עבודה שלו (צביעה ופחחות מלאה) על קרייזלר ירוקה שהיתה שם. נראה לי בסדר גמור.

המחיר אכן נמוך. (קצת יותר ממה שרשמו כאן)

מצורפות תמונות של הגג, תא המטען ומכסה המנוע - לפני.

נקווה שגם יעשה עבודה טובה.

אעדכן אותכם בהמשך (כולל תמונות).

ושוב תודה

ארז

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

בגלל תמונות קשות כאלה, אני עושה ווקס לגג ולמכסה מנוע לפחות פעם בשבוע ,גם אם אני לא מנקה את שאר האוטו, ומשתדל לכסות את הרכב כמה שאפשר ...

השמש הישראלית תוקפת את הצבע בצורה מטורפת, שלא לדבר על החורף , שם טיפות המים מהוות למעשה עדשה הממקדת את קרן השמן לתוך הצבע , לכן לומר שהגשם רוחץ את האוטו זה לא במקום...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש אחלה פחח במפרץ חיפה, קוראים לו רמי

מנסיון יש לו ידי זהב ומחירים הוגנים

אם זה אקטואלי תודיע לי ואני ישיג לך מספר

תרשום לי את המספר

• תוכן חדש...