Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיא שלי היה זה, אחרי שממש אבל ממש ניסיתי, בהגזמה קצת..... המספר הזה לא החזיק יותר מדי זמן... הכי טוב היה 1 ל25, מה שאומר 4 ליטר ל100 קמ

20171226_093639.jpg

עומר :-)

פורסם

אני בנהיגה בין עירונית טהורה ארוכה, רכב ריק, בשיוט בכביש 6 במהירות של 100, ללא מיזוג ומגיע לכ 16.5 ק"מ לליטר במשאבה 8)

מנוע 2 ליטר בנזין 240 כ"ס, הרכב שוקל ~1.6 טון עם דלק ללא נהג.

אבל זה תודה לתיבה רובוטית כפולת מצמדים.

שיהיה לכם עם מה להשוות...

פורסם

אני משער שהמשקל המעט קליל יותר של פז'ו סיטרואן עוזר וגם העובדה שה 1.5 הזה של רנו הוא די ותיק. מה שכן אני מבין שהוא מאוד אמין וזול לתחזוקה

פורסם

מגאן אסטייט שהייתה להורים: (רובוטית קלאץ' כפול)

1:20-1:22 מחוץ לעיר, 1:15-1:16 בתוך העיר.

ניסאן קשקאי דור נוכחי, בגרמניה: (ידנית, 6 הילוכים)

בנסועה שרובה בינעירונית, אך כללה גם נסיעות בערים, התברברות, מהירויות גבוהות יותר מהארץ ברוב הזמן, נסיעה בכבישים הרריים, לא ירדתי מ-1:19, התדלוק הטוב ביותר היה 1:21. התדלוק היחיד שיצא "גרוע" היה בגלל שעמדתי 4 שעות בפקק עם מזגן דלוק, 1:15.

דאצ'יה דאסטר 2014, ברומניה: (ידנית, 6 הילוכים)

בנסועה מעורבת שכללה התברברויות, דרכים הרריות, נסיעות במהירויות נמוכות לרוב, צריכת הדלק הייתה 1:19-1:21.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני משער שהמשקל המעט קליל יותר של פז'ו סיטרואן עוזר וגם העובדה שה 1.5 הזה של רנו הוא די ותיק. מה שכן אני מבין שהוא מאוד אמין וזול לתחזוקה

אין לך מושג כמה הוא ממש לא זול לתחזוקה.

עומר :-)

פורסם

כנראה לשמחתי.... כך הבנתי אך לא יצאתי במחקר מעמיק.

מכל מקום, מהנתונים שמופיעים כאן בשרשור אני לא מתרשם שהוא משמעותית זללן יתר מאחרים, אם בכלל.

• תוכן חדש...