Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול התקינו לי חיישני רוורס במוסך מורשה של רנו בבאר שבע ומאז כשאני מחבר את הטלפון למולטימדיה אין סאונד (שומעים רק כשמגדירים שהוויז ישמע דרך הרמקולים של הטלפון) וגם כשלוחצים על הכפתור הייעודי על ההגה שמפעיל את סירי מופיעה הודעה שהתקן ה bluetooth לא תומך בזיהוי קולי למרות שזה כן עבד בעבר.

יכול להיות שבזמן התקנת החיישנים הם דפקו משהו בתוכנה?

חיפשתי ברשת ולא מצאתי עדויות לבעיה הזו, לפני שאני ניגש למוסך ושורף עוד זמן אני אשמח לדעת אני יכול לפתור את זה בעצמי.

תודה לעוזרים.

פורסם

תנסה לשים את הטלפון על מצב מולטימדיה(שישמיע מוזיקה) תעשה פאוז למוזיקה ותפעיל וויז, האם אתה שומע את הוויז מדבר?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תנסה לשים את הטלפון על מצב מולטימדיה(שישמיע מוזיקה) תעשה פאוז למוזיקה ותפעיל וויז, האם אתה שומע את הוויז מדבר?.

אוקיי ניסיתי והתשובה היא חיובית, הוויז אכן מדבר, כמובן כשאני מעביר לרדיו זה נפסק.

מה עכשיו?

פורסם

לי זה נראה התנהגות תקינה, ככה אצלי זה היה מאז ומתמיד בקליאו - ברגע שהטלפון לא משמיע סאונד למערכת אלא הרדיו אז הרדיו הוא זה שמשמיע סאונד ולא הסלולרי.

לגבי הסירי זה הרבה פעמים הגדרות בטלפון - נסה אולי לחבר מחדש את הטלפון למערכת.

פורסם

תודה אבל אני כמעט לגמרי בטוח שאכן היה ניתן לשמוע את הוויז בזמן שהרדיו עובד, זה פשוט היה מפסיק לרגע את המוזיקה.

חוץ מזה השיטה שהצעת היא לא נוחה, להפעיל שיר, לעשות פאוס ולהפעיל וויז וכו׳, די ברור שזה לא תוכנן להיות ככה מסורבל, זה אמור להתחבר בצורה יותר אלגנטית, בין אם הוויז יכול לעבוד במקביל עם הרדיו או לא, ולראיה - כשאתה נכנס לוויז יש לך אופציה לשנות את פלט הסאונד שיצא דרך האייפון עצמו או דרך ה Media Nav Evolution, בדיפולט הוא מכוון למערכת הרכב אם לא משנים. זאת אומרת הוויז מזהה את המערכת והוא אמור להתחבר בצורה טבעית ולא בעקיפין כמו שכתבת, רק שמשום מה לא שומעים כלום.

לגבי סירי ניסיתי ולא עזר, התקשרתי למוסך והם אמרו לי לבוא ושהם יסדרו את זה, נקווה שיצליחו.

פורסם

בקליאו שלי אין את הכפתור של הסירי, אבל ברגע שאני עם הוויז ושומע רדיו הוויז לא נשמע במערכת, שאני עם רדיו הדבר היחידי שגורם לרדיו להפסיק זה שאני מקבל שיחת טלפון.

פורסם
תודה אבל אני כמעט לגמרי בטוח שאכן היה ניתן לשמוע את הוויז בזמן שהרדיו עובד, זה פשוט היה מפסיק לרגע את המוזיקה.

חוץ מזה השיטה שהצעת היא לא נוחה, להפעיל שיר, לעשות פאוס ולהפעיל וויז וכו׳, די ברור שזה לא תוכנן להיות ככה מסורבל, זה אמור להתחבר בצורה יותר אלגנטית, בין אם הוויז יכול לעבוד במקביל עם הרדיו או לא, ולראיה - כשאתה נכנס לוויז יש לך אופציה לשנות את פלט הסאונד שיצא דרך האייפון עצמו או דרך ה Media Nav Evolution, בדיפולט הוא מכוון למערכת הרכב אם לא משנים. זאת אומרת הוויז מזהה את המערכת והוא אמור להתחבר בצורה טבעית ולא בעקיפין כמו שכתבת, רק שמשום מה לא שומעים כלום.

לגבי סירי ניסיתי ולא עזר, התקשרתי למוסך והם אמרו לי לבוא ושהם יסדרו את זה, נקווה שיצליחו.

אם אני שומע מוזיקה דרך הbt בטלפון הוא יודע להחליש אותה ולהקריא הוראות בוויז ולהחזיר לווליום הרגיל, ברדיו לא.

פורסם (נערך)

אז אצל שניכם כשאתם מאזינים לרדיו והוויז פועל אז אתם לא שומעים הוראות בכלל?

לא מדבר רק דרך המערכת, אלא בכלל גם דרך הטלפון, כי זה המצב אצלי כרגע, אני נכנס לרכב, הטלפון מסתנכרן למערכת וכשאני שם וויז אין סאונד בכלל, לא דרך הטלפון ולא דרך המערכת של הרכב (אלא אם כן אני נמצא במצב מולטימדיה ומכבה את השיר שמתחיל להתנגן לי שם כאמור)

זה בעייתי כי אם למשל אני שומע שירים מהטלפון והכל עובד יופי אבל אז אני נגיד בא לי להחליף לרדיו הוויז פשוט מושתק לגמרי, הוא לא עובר לטלפון עצמו, יש פיתרון לזה?

חבל שאי אפשר להתקין אפל קאר וזהו :/

עריכה אחרונה על ידי טירון רכבים
פורסם

את האמת לי מעולם זה לא הפריע, בכל הרכבים שהיו לי זה היה בדיוק המצב(המערכת לא יודעת מתי הטלפון מנסה להשמיע מוזיקה ומתי הוראות מוויז, מבחינת המערכת בחרת בפלט של הרדיו ולא של הטלפון - מהצד השני הטלפון מחובר לbt ומוציא את הפלט דרכו, גם אם הוא לא מוגדר כפלט - הדבר היחיד שקוטע את ההגדרה זה הדיבורית בשיחה נכנסת) - אפשר להעביר את ההוראות של הוויז באופן קבוע לרמקול של הטלפון, אישית לא מכיר שיטה אחרת.

פורסם

אז לצורך העניין, איך סידרת את הקונפיגורציה הזו ברכב שלך, הוויז אצלך תמיד מחובר לספיקר של הטלפון וזהו?

אם לא היתה בעיה עם הכפתור של הסירי אז אולי באמת הייתי חושב שככה זה אמור להיות ומעביר הלאה (למרות שכן שמעתי וויז בזמן מוזיקה אבל אולי זה באמת לא היה רדיו אלא פלייליסט ואני לא זוכר נכון) אבל פתאום הסירי לא עובדת דרך הכפתור הייעודי אז כבר חשבתי שגם את זה הם דפקו...

• תוכן חדש...