Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב מה שלומכם ?

זוג + תינוק

נסיעה שנתית מקסימום 15k שנה

70 אחוז עירוני

מסיימים עסקת ליסינג פרטי על מאזדה 3 הצבק ומתקדמים לעסקה חדשה .

על הפרק גולף 1.4 מול סיאט ארונה רמת גמור סטייל או fr בתוספת תשלום די משמעותית .

הגולף יקרה יותר ב 100 שקלים לחודש מה ארונה סטייל

הארונה fr יקרה יותר מהגולף ב 140 שקלים לחודש ו 250 לחודש מה ארונה סטייל .

איוניק ירדה מהפרק מחשש קרינה ותינוק בן חודש .

נפסלו גם הטראקס, 2008,קורולה, ספורטאג׳,טוסון,מיצובישי asx .

הרוב נפסלו עקב צריכת דלק והשאר בגלל מחסור במערכות בטיחות מתקדמות חשוב לנו מכונית בתצורת האצ׳בק , בטיחות כמובן , שימושיות , וגם נוחות .

אני מבחינתי די נעול על הארונה fr השאלה האם הפער במחיר מצדיק אותה כל פני הגולף או שבכלל אפשר להסתפק בארונה סטייל (בצביעה אחידה נראית די אנמית )

עזרו לי לקבל החלטה .

המון תודה

שי

עריכה אחרונה על ידי shayke74
פורסם

הגולף איכותית יותר,מרגישים את זה בצורה ברורה גם בתוך תא הנוסעים וגם בנסיעה.

מצד שני עם רגשות אי אפשר להתווכח ואם הארונה עושה לך את זה לך על זה,אני הייתי הולך על הFR.

פורסם

כמכלול הגולף עדיפה ובפער על הסיאט.

ביצעת נסיעת מבחן ואו שאתה קונה מקטלוג ?

מציע לך להטריח את עצמך לאולם המכירה , לראות את הרכב בעין, לפתוח דלת תא מטען ולנסות להעמיס את העגלה , לנהוג ולהרגיש את הרכב, הבחירנ תהיה פשוטה הרבה יותר לאחר מכן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הארונה מצויינת יחסית למחירה, אין מה להשוות אותה לגולף.

אמנם היא תשרת משפחה של זוג+1 היטב אך כאשר העלות החודשית כמעט זהה, עדיף ללכת על החזק,מרווח והאיכותי יותר.

אם ממש התלהבת מהארונה (שלא יהיה ספק שמדובר ברכב טוב שישרת אותך היטב), אני ממש לא בטוח שתשלום של עוד 250 ש"ח בכל חודש שווה את הבחירה ב-FR (ועוד כמה שקלים בגלל ההפרש בשווי מס).

למה פסלת את ה-ASX? בגלל המחסור בטורבו?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

גולף הרבה יותר איכותית מכל הבחינות. אין פה כל השוואה לדעתי, זה כמו שתשווה לאיביזה (ארונה היא איביזה מוגבהת).

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הגולף איכחותית יותר מבחינת איכות חומרים, הסיאט תיתן לך מרכב גבוה יותר ופרקטיות רבה יותר. אם אתה יכול את ה- ארונה FR יכול להיות ממש אחלה

פורסם (נערך)

לשימוש שרובו עירוני ולמשפחה קטנה אני לא רואה יתרון מהותי לגולף, במיוחד אם מחפשים את המראה והגובה הג'יפוני.

מבחינת אבזור הארונה סטייל מספקת לגמרי. ב-FR יש חישוקים שונים, גימור פנימי משודרג, חיישני רוורס, והתראת שטחים מתים ותנועה חוצה מאחור. אישית אני לא חושב שזה שווה 3,000 ש"ח בשנה (לא כתבת לכמה זמן העסקה).

ארונה לא מאוד נפוצה בליסינג, האם היא מוצעת במחיר משתלם? דיי מסקרן.

סיאט לאון 1.4 מציעה אבזור עשיר יותר משל הגולף, חזקה יותר, נראית טוב ותגיע בקרוב עם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

לזכות הגולף : ביצועים עדיפים , פנים איכותי יותר , פתחי אוורור מאחור.

לזכות הארונה: תא מטען גדול יותר , קי לס מלא חיישני גשם ותאורה.

אני לא איש של קרוסאוברים , לכן הייתי הולך עם הגולף מבין השתיים, אבל זה רק אני.

• תוכן חדש...