Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על מס דירה שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר במקרה מיוחד שרכשת את הדירה בה אתה גר כיום רק עקב היכשלון של בניית הדירה הראשונה, ולא בגלל שאתה משקיע בדירות, שבגלל זה המס הוא גבוה יותר.

לכן גם אם הדרישה היא חוקית היא אינה צודקת, לכן צריך וניתן להגיע להסכמה כי לא תשלמו עד שבניית הדירה הראשונה תסתיים ותימכר. ואם אתה רוצה לבוא לקראתם תשלם תוך הסכמה כי יוחזר התשלום בעת מכירת הדירה הראשונה. או לחילופין מתן ערובה לתשלום אם לא תימכר הדירה הראשונה.

כנראה שיהיה צורך לטפס לשם הסכמה כזו לדרגים בכירים ברשות המיסים.

האם בתיאוריה אתה יכול לסגור עם המפרק שיסיימו את הבניה של הדירה שלך בנפרד משאר הבניין?

האם אתם נדרשים על ידי המפרק להוסיף בכלל סכומים כדי שיוכל לסיים את הבניה?

או שאת הסכום שרשמת שהוא מחפש , הוא מחפש תחת המנורה...

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך לקבל עצה מקצועית מעו"ד בתחום, טעות יכולה לעלות לך ביוקר, והפרטים חשובים (גם כאלו שאולי אתה לא יודע שהם חשובים, ועו"ד ידע לשאול אותך לגביהם). מצבי קיצון לא נפוצים, לעיתים קרובות אין להם תשובה ברורה, ואז אתה צריך את העצה של איש מקצוע, שיעזור לך לקבל החלטות בנקודות של אי בהירות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא כן אינה צודקת.

הבעיה היא שהאנשים הפשוטים במיסוי מקרקעים לא מבינים את זה.

איך אני מגיע לדרגים הבכירים?

לגבי זה שהוא יעשה רק את הדירה שלי זה חא אפשרי.

לגבי הכסף- הוא כבר עלה על משהו שאמור להביא כסף לסיום הבניה. זה ייקח לדעתי גג עוד שנה.

לפי החישובים שלי- יש סיכוי שכל דייר יצטרך להוסיף בסוף 50-60 אלף שח.

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

מגייסים עו"ד בקי במטריה , שמוציא מכתב למנהל מיסוי מקרקעין החולש על הישוב בו נרכשה הדירה.

לא מצליחים עולים וכותבים לירושלים.

היכן הדירה התקועה?

ההגיון שעמד אחרי מיסוי דירה שניה בא להקטין את הכדאיות למשקיעים בנדל"ן, לכן ניתן הזמן בו אתה משפר הדיור ( הגנרי ) יכול למכור את הדירה הראשונה ללא צורך לשלם על הדירה השניה כמשקיע ולחזור חזרה למצב בו אתה שוב בעל דירה יחידה אחת.

כאן מסיבות שאינן תלויות בך, נתקעת , לולא התקיעה ככל הנראה לא היית רוכש את הדירה הנוספת, ולכן מן הצדק למצוא לכך פתרון.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

להנהלת מיסוי מקרקעין בירושלים, אבל רק למקרה שקיבלתם תשובה שלילית במשרד האיזורי של מיסוי מקרקעין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

פניתי לחבר כנסת שמתעסק בנושא המסגרת הצעת חוק דומה.

עזר לי ואישרו לי את ההקפאה. תודה לכל מי שעזר

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אפשר לדעת מי חבר הכנסת הזה שאשכרה משרת את ציבור בוחריו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע אם אני יכול לפרסם את זה.

בכל מקרה הופתעתי מאד!

היועץ/עוזר שלו שם לעצמו FOLLOW UP וחזר אלי 4-5 פעמים במהלך הנסיון לעזרה מול רשות המסים. אני עדיין בשוק אגב. הציל אותי מלשלם לבית המשפט המחוזי ולעורך דין כמה אלפי שקלים טובים.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

למה לא? עושה את העבודה שלו, אמור לשמוח מזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדיוק, בסה"כ זה נציג הציבור וזה תפקידו - לעזור לאנשים.

אין סיבה שלא לספר כי המשכורות שלהם - אלו המיסים שלך.

זה לא עסק פרטי.

פורסם

ראשית שמח שהסתדרת.

בדוק מול אותו ח"כ או עוזרו אם אפשר לפרסם את שמו כאן בפורום.

מניח שישמח לאיזכור שמו לטובה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא בדקתי. אבל אתם צודקים אז אפרסם.

חבר הכנסת אורי מקלב מיהדות התורה, דרך העוזר/יועץ שלו דוד.

במקרה, ממש בפוקס של החיים, נתקלתי בכתבה בכלכליסט על הצעת חוק שעברה בקריאה טרומית לפני הפגרה.

ההצעה מדברת על אנשים שרכשו בקבוצת רכישה ונתקעו ובינתיים רוצים לקנות עוד דירה.

אז שהדירה הנוספת תחשב להם בדירה יחידה למיסוי עד שהקבוצת רכישה תסתדר...

המקרה דומה מאד למקרה שלי.

אמרתי נשלח מייל מה כבר יכול להיות. תוך פחות מ 12 שעות דוד חזר אלי. ומאז הסטוריה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

לא מת על פועלו באופן כללי, אבל מגיע לו כל הכבוד על הפעילות בנושא הזה. תודה שפרסמת את השם.

אגב, ככה זה עובד במדינות מתוקנות. אם יש לך בעיה עם הרשויות, אתה מרים טלפון או שולח אימייל לחבר הפרלמנט המקומי וברוב המקרים הם פותרים לך את הבעיה. אפילו אם אתה לא אזרח בעל זכות הצבעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...