Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לשכור רכב לטיול משפחתי בפלורידה, אנחנו 5 נפשות זוג + 2 בוגרים (18, 21) ונער (13).

לקיחת הרכב ממיאמי והחזרה באורלנדו אחרי כשבועיים.

דבר ראשון - סוג הרכב שאני חושב עליו זה דודג' קראוון - 7 מקומות מתוך כוונה שנשב בתצורה של 2+2+1 והיתר לטובת מזוודות, החשש הוא שלא יהיה נוח לגברים הצעירים 3 בספסל, וגם נרוויח מקום נוסף למטען.

מאחר ואני לא מכיר את הרכב הייתי רוצה לקבל המלצות ודעות נוספות לגבי זה.

 

בנוסף - חברת ההשכרה, יש את הידועות באדג'ט, טריפטי וכדומה עם חבילת השכרה כוללת ביטוח ונהג נוסף, ומצד שני כל מיני חברות שאני לא מכיר בסגנון Chip Car USA שמציעות מחירים נמוכים ביותר מ- 30% אבל אין לי מושג לגבי איכות השירות ואיזה תוספות מחיר יתקעו בנוסף.

השאלה אם אפשר לסמוך על החברות האלה והאם יש המלצות נוספות.

בתודה מראש,

עמית

פורסם

אני כל הנסיעות שלי לארה"ב (הפרטיות והעבודה) משכיר מ ALAMO. עד עכשיו לא היו אף פעם בעיות, יש להם מבחר רכבים לא רע והעלות סבבה לגמרי. מה שנחמד בהם שאתה מזמין רכב מקבוצה X ובפועל במגרש אתה לוקח מה שבא לך (גם אם זה קבוצה או 2 מעל) בלי שום תשלום נוסף (לפחות אף פעם לא חוייבתי).

 

אני מזמין מהאתר שלהם ישירות. עוד אופציה אם אתה צריך נהג נוסף זה AVIS שלאחרונה החבילות חול שלהם לא רעות בכלל.

 

בהצלחה.

פורסם

יש גם את חברת אופרן שהיא סיטונאית של מס' חברות להשכרת רכב בחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מזמין מטריפטי/דולר בדר"כ ישיר לפעמים דרך אתרים חיצוניים.

אין קשר בין הרכב בתמונה למה שתקבל בפועל.

במקומות גדולים יש מבחר ותוכל לצאת ולבחור לך את הרכב המתאים לך ביותר בקטגוריה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הכיוון של מיניוואן הוא הגיוני וטוב.

בדוק כמה יעלה לשדרג למשהו כמו פורד אקספלורר, מפלורידה חוזרים עם הרבה מזוודות.

את האתרים הידועים בדקת? https://www.rentalcars.com/ וגם https://www.carrent.co.il/

 

בדקתי את האתרים הללו, דווקא האתרים הישירים נותנים תוצאות זולות יותר- אופרן מובילה...

לגבי סוג הרכב, מאחר ואני לא מכיר את הגדלים הללו, אין לי מושג מה לקחת, אני חושש ממצב שבשורה שלישית יהיה לא נוח ליחיד, פורד אקספלורר יהיה מרווח יותר מדודג' קראוואן?

לגבי מזוודות - זה לא היעד האחרון, אנחנו ממשיכים משם לניו יורק ושם יהיו הקניות העיקריות...:-P

פורסם (נערך)

שכרתי שם מאוויס ומאלמו רכבים בגודל הזה.הכי נוח היה למשפחה טויוטה סיינה. בדר"כ בשדה התעופה במיאמי יש מבחר גדול אתה יכול לעשות סיבוב במגרש ולראות מה יש ולבקש מהפקיד/ה מה שיש במלאי.

טיפ קטן-יש בחור בשם עמי אלמוג שמשמש כסוכן עצמאי למספר חברות השכרה(הרץ,סיקסט,אוויס וכו')ב-10 שנים האחרונות השכרתי דרכו פעמים רבות, המחירים שהוא משיג עבור הלקוחות שלו הם מצויינים. הוא כמו סוכן נסיעות בתחום הזה אבל ההנחה שהוא מקבל מחברות ההשכרה מגולמת ברובה אליך הלקוח כי הוא לא מחזיק משרד עם פקידות ושכ"ד וכדומה.

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
×
×
  • תוכן חדש...