Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שאם תתעקש קצת עם המוסך אתה תקבל את האחריות דרכם, למעשה בבוא הצורך לממש את האחריות כשתפנה למוסך הם בסך הכל ישלחו נהג עם הרכב לפנצרייה.

קח בחשבון שלכל יבואן צמיגים תקנון אחריות, לרוב הוא ממש בגדר הטיפשות, כך שלא משנה את היית רוכש את הצמיג מx או y הכל תלוי ביבואן, בעבר נתקלתי בצמיג שמפתח לבד חורים בדופן ומימוש האחריות היה מצריך לשלוח את הצמיג דרך הפנצריה ליבואן תהליך שארך כ שבועיים לבדיקה ובזמן הזה הרכב נסע עם צמיג משומש, וזה היה רשום שחור על גבי לבן עניין בדיקת הצמיג בתעודת האחריות.

למעשה אחריות לצמיגים כל יבואן והתעודה שלו זה לא משהו אחיד, יכול להיות גם שאם (מקרה נדיר) שכעבור מספר חודשים תתגלה בעיה אתה לא תקבל צמיג חדש בחינם אלא תהיה השתתפות עצמית שעלולה להגיע גם ל 50 אחוז משווי הצמיג.

בקיצור אם בזמן הקרוב הצמיגים תקינים תשכח מהאחריות.

פעם קיבלתי אחריות ל 4 שנים על צמיגים, אבל אם תקרא את השורות פשוט תצחק.

תסכים איתי שאם לא רשום באף מקום איזה צמיג הותקן ברכב, אז אם תהיה בעייה הם יתנערו מכל אחריות גם עוד שבועיים, כי יטענו ואולי בצדק שמאיין להם שהצמיג זה אכן מה שהם התקינו ?

נהג ותיק

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת קרא בבקשה שוב.

פנה למוסך לעדכון דגם הצמיג בחשבונית, ואמרתי שאם תהיה לך בעיה ותפנה למוסך אני כמעט בטוח שלא תהיה לך בעיה, שילמת להם ועפ החוק מוסך מחוייב לתת אחריות ל 3 חודשים על כל סוגי התיקונים.

אז אם תהיה לך בעיה בצמיגים במשך ה3 חודשים תפנה למוסך.

פורסם
ערכתי את ההודעה הקודמת קרא בבקשה שוב.

פנה למוסך לעדכון דגם הצמיג בחשבונית, ואמרתי שאם תהיה לך בעיה ותפנה למוסך אני כמעט בטוח שלא תהיה לך בעיה, שילמת להם ועפ החוק מוסך מחוייב לתת אחריות ל 3 חודשים על כל סוגי התיקונים.

אז אם תהיה לך בעיה בצמיגים במשך ה3 חודשים תפנה למוסך.

זה מה שעשיתי. שלחתי פנייה למנהל שרות לקוחות עם פרוט המקרה ואני מקווה שידאגו לעדכון החשבונית

עם פרוט הדגם ומשך האחריות. אני גם מצפה שאם הדגם שהותקן אכן זול יותר מזה שהתכוונו להתקין אז שיתנו זיכוי בהתאם.

נראה איך יטפלו בפנייה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...