Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפעת A/C על סל״ד סרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זו לא תקלה (כנראה), אלא סתם משהו שמעניין אותי.

שמתי לב שכאשר אני מפעיל A/C במערכת בקרת אקלים, הסל״ד במצב סרק עולה בכ-100, וזה בלי להפעיל את המזגן / מדחס בכלל. האפשרות A/C פשוט נמצב במצב On.

ממה זה נובע?

האם יש השפעות כלשהם בנהיגה (חוץ מעלייה מזערית עד כדי אפסית של צריכת דלק)?

מדובר ב-Seat Ibiza 2014 ידנית.

תודה :)

פורסם

כפתור A\C מדליק את המדחס, זה כל היעוד שלו בחיים.

למה אתה מתכוון כשאתה אתה אומר שאתה מפעיל A\C בלי להדליק מדחס?

יום טוב גם לך

פורסם

יצא קצת מבלבל.

התכוונתי שעוצמת המזגן על 0. זאת אומרת לא פועל בכלל, ועדיין הסל״ד עולה.

יכול להיות שהמדחס בכל זאת נכנס לפעולה?

פורסם

הפעלת A/C משמע מיזוג ולא איוורור מפעילה את פעולת המדחס, זה בתורו מעלה סל"ד משמע גם סל"ד בסרק יעלה

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אתה מתכוון לסיטואציה שבה הנורית של כפתור הAC דלוקה אך בורר המהירות נמצא על 0 והסלד עדיין עולה במצב זה? אם כך זה קצת מוזר כי הסלד עולה עקב הפעלת מדחס והוא לא אמור להידלק כאשר בורר המהירות על 0 גם אם הAC דלוק..

אם כשאתה מפעיל AC ובורר המהירות נמצא על כל מצב אחר מלבד 0 המדחס אמור להיכנס לפעולה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בדגמים מסויימים הדלקת הa/c מפעילה את המפוח על מהירות ראשונה, גם אם הבורר של המפוח נמצא על 0.

האם אתה מרגיש זרימת אויר מפתחי המיזןג ברגע שאתה מפעיל a/c?

כמובן תעביר את המדפים לפתחי המיזוג הקידמיים כאשר אתה מבצע את הבדיקה הזו

יום טוב גם לך

פורסם
היי,

זו לא תקלה (כנראה), אלא סתם משהו שמעניין אותי.

שמתי לב שכאשר אני מפעיל A/C במערכת בקרת אקלים, הסל״ד במצב סרק עולה בכ-100, וזה בלי להפעיל את המזגן / מדחס בכלל. האפשרות A/C פשוט נמצב במצב On.

ממה זה נובע?

האם יש השפעות כלשהם בנהיגה (חוץ מעלייה מזערית עד כדי אפסית של צריכת דלק)?

מדובר ב-Seat Ibiza 2014 ידנית.

תודה :)

1. מחשב ניהול מנוע מעלה את סל"ד הסרק גם כאשר צריכת הזרם עולה או מתח המצבר יורד מתחת ל-12.6 וולט.

2. אצלך קיים מדחס בעל ספיקה משתנה כלומר הוא עובד תמיד גם אם אתה לא לוחץ על כפתור AC בספיקה נמוכה מאוד.

3. הכול תקין ותמשיך להנות מהרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...