Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kitchenaid מארה"ב יעבוד בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו בכותרת , kitchenaid שנקנה בארה"ב האם יעבוד בארץ ?

ממה שאני רואה על המכשיר רשום 120V 60HZ , בארץ המתח הוא 220V והתדירות היא 50HZ , האם שנאי מ220V ל 110V יאפשר למכשיר לעבוד?האם התדר ישפיע ואם כן אז איך

תודה

מיכאל

פורסם

מניסיון מר, שנאי כזה תופס הרבה מקום, מתחמם והופך למלכודת אבק. שלא לדבר על זה שהוא מכוער רצח מה שנוגד לחלוטין את כל הרעיון של להחזיק מוצר מעוצב כמו KitchenAid.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם כבר יש ממיר מתח בהספק המתאים - כדאי לשקול את העסקה.

במידה ועדיין אין ממיר כזה בבית - עסקה גרועה, יותר זול להזמין מאירופה או מהארץ.

חד וחלק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההבדל בתדרים יגרום לכך שהמנוע לא יעבוד כמו שצריך, יתחמם ולא יהיה בהספק המצופה. תצטרך גם ממיר יקר להספק כזה. חבל על הכסף.

פורסם

תודה לכולם על התשובות , מספר פרטים שאולי חשוב לציין

אני כרגע מתגורר בארה"ב ככה שהמכשיר כבר קיים, השאלה זה האם כדאי להביא אותו לארץ או שזה הרבה כאב ראש. שנאי מתאים כבר יש כי יש מוצרים אחרים שאנחנו רוצים להביא(מגבר לדוגמה). השאלה זה האם למכור אותו כאן ולקנות חדש בארץ ( ממה שראיתי המחירים בארץ בשמיים) או להביא את הקיים עם שנאי.

ההספק של המכשיר הוא 600W ויש כבר שנאי של 2000W ללא קשר.

האם התדר יהווה בעיה?

שוב תודה.

מיכאל

פורסם

להורים ולאחותי יש מכשיר שהגיע מארה"ב ועובד שנים ללא בעיה עם שנאי.

אני התקנתי גורס 110 עם שנאי, כבר שנה וחצי ללא בעיה.

לא הייתי דואג.

פורסם

הדרך הנכונה ביותר היא לעשות GARAGE SALE על כל הציוד 110, לרכוש בארה"ב ציוד 220 ולהביא הכל במכולה כשתבואו.

לא מבטיח שזו תהיה הדרך הזולה, אבל בהחלט הדרך שיהיה לכם הכי טוב וקל לחיות איתה בעתיד בארץ.

קיטשן אייד 110 שהלך לו מנוע בישראל זה אחלה משקולת נייר, לא יותר מזה וכנ"ל לגבי כל יתר הציוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...