Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך נסיעה, בכביש ישר בעל מספר נתיבים, רכב שהגיע במהירות בנתיב מימיני מאחור, סטה ונתקע בי בצד ימין מאחור של הרכב.

אני הייתי בהאטה בשל עומס תנועה וכנראה הרכב שהגיע מאחור לא היה מרוכז ולא שם לב לעומס התנועה.

הרכב השני חטף מכה בחלק הקדמי בצד ממש מתחת לפנס השמאלי (הפגיעה בצד השמאלי מקדימה). כלומר, לא ניתן להגיד חד משמעי שזה ממש הקדימה של הרכב.

הרכב של שנינו טוטאל לוס, כאשר לרכב השני נגרם נזק כבד מאד, כולל פגיעה של נוסעי הרכב. אני הייתי לבד ברכב ולא נפגעתי, חטפתי פגיעה רכבי עף מעט קדימה וזהו... הרכב השני הסתובב והתהפך כנגד כיוון התנועה.

הייתה מעורבת משטרה, והשוטרים טענו בפניי במקום שאין סיכוי שאני אצא אשם וברור כי הרכב השני אשם, אבל לא ברור לי אם אפשר לסמוך על מילים שנאמרו באוויר.

הנהג השני אינו מודה. הוא טוען שאני זה שסטיתי לנתיב שלו!

יש לציין כי אין לי תביעות קודמות מול הביטוח.

1. האם כדאי לי לתבוע את הביטוח שלי? או ללכת לבית משפט ולתבוע את הביטוח של הנהג השני? יש לציין כי יש באפשרותי לחכות לכסף ויש באפשרותי לספוג עיכוב בתשלומים.

2. האם יכול להיות שבבית משפט אצא בהפסד גדול יותר מאשר אתבע את חברת הביטוח שלי (ואספוג את תשלומי עליית הפרמייה)?

מה דעתכם?

תודה רבה.

פורסם

הבוחן המשטרתי יחליט על פי מיטב מקצועיותו מה קרה בתאונה ויגיש כתב אישום בהתאם.

מבלי להיכנס לפרטים, ועל פי תאורך בלבד, על פי תקנות התעבורה, הנהג האחר הוא האשם.

מה שנשאר הוא שאלת הנזק והדבר ייסגר בין חברות הביטוח.

אין לי ניסיון בתחום ולכן לא אמליץ

פורסם
הייתה מעורבת משטרה, והשוטרים טענו בפניי במקום שאין סיכוי שאני אצא אשם וברור כי הרכב השני אשם, אבל לא ברור לי אם אפשר לסמוך על מילים שנאמרו באוויר.

הנהג השני אינו מודה. הוא טוען שאני זה שסטיתי לנתיב שלו!

דיבורי השוטרים אכן לא רלוונטים. כמו שאתה טוען שהוא סטה אליך, הוא טוען שאתה סטית לנתיב שלו. אשם יהיה זה שלא יצליח לשכנע את השופט בגרסה שלו.

פורסם

אם במקרה צילמת את מקום הפגיעה על הכביש ניתן יהיה לראות מי היה בנתיב של מי?

ממליץ לך ללכת למיון להיבדק , כדי שאם חס וחלילה יהיה החמרה מן המכה בצוואר, בגב , יהיה לך תיעוד שהנזק מתאונת דרכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...