Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

קניתי מחבר הפורום את הכרטיס הנ"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?628962-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-Radeaon-7770-HD&highlight=%D7%9E%D7%A1%D7%9A

חבירתי אותו למחשב שלי היום,וכלום. נאדה.

מאוורר לא מסתובב {זה שעל הכרטיס} מחשב לא מזהה. הוצאתי,הכנסתי.

הורדתי את הדרייברים - לא מזהה.

זה המחשב שיש לי:

compu.jpg

אשמח לעזרה מה הבעיה.

המוכר אמר שאצלו עבד כנדרש ומציע לי את כספי בחזרה. אני מעדיף שהכרטיס יעבוד.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חיברת את החשמל לכרטיס?

הכרטיס תומך ב-PCIE דור שלישי, הלוח שלך מספק דור ראשון, אני לא בטוח אם יש לכרטיס תמיכה לאחור.

אולי זה סוקט מאובק, קח מטלית, טבול אותה באציטון נקי (לא מסיר לק), ונקה את מגעי הכרטיס.

הכרטיס הזה הוא סופר אוברקיל למחשב הזה, וסביר שהוא יתפקד (אם בכלל) באיזור ה-20% ממה שהוא יכול לתת.

פורסם

סבבה תודה.

אכן חשדתי שהוא צריך לקבל חשמל חיצוני. אני אחפש מתאם כזה של 6 כניסות ואעדכן. תודה.

היי,

אני חדש בפורום (קורא כבר כמה שנים אבל בלי יוזר) ועוד לא יצא לי להיות פעיל..

לשאלה שלך, יכול להיות שפשוט לא חיברתי את הפינים מהספק לכרטיס?

צריך להיות חיבור של 6 או 6+2.

תסתכל לפי הסרטון הזה

מקווה שעזר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...