Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
התכוונתי לאסמכתא שהחוק אומר שתג משולש = נכה, ולא מוגבל.

בקשת - קבלת.

לרכב שלי יש תג נכה רגיל.

כדי לחנות בחינם בחלק מחניונים בת"א, צריך לגשת לשומר בחניון או בכניסה לבניין.

...

הדבר בא בגלל שהיה ניצול לרעה של התג גם כאשר בעל הזכות לא ברכב, לפיכך מוכיחים שבעל הזכות במקום ואז ניתנת הזכות לחניית חינם.

אך חובת ההוכחה חלה על כל סוגי התגים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)

תקרא היטב,

יש לאביך תו נכה רגיל.

בנוסף, יש לו ניידות ואחוזי ניידות?

מה שאתה מתכוון ניתן לנכים שמאושרת להם קצבת ניידות מעל ל 82 אחוז

כמדומני. הם עברו ועדת ניידות של משרד הבריאות, עקב בעיה בגפיים תחתונות.

זה מקנה לך גם הטבות ברכישת רכב חדש,אבל מומלץ לבדוק היטב לפני רכישה.

לפעמים זה לא משתלם.

הרבה בריאות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

לפות"ש ולשאר למה לקרוא לזה כך "נכה רגיל"?

יש "נכה רגיל" ויש "נכה מיוחד"?

כך צריך להיות:

תג משולש או תג כיסא גלגלים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)
לפות"ש ולשאר למה לקרוא לזה כך "נכה רגיל"?

צודק.

אני כתבתי תג נכה רגיל כלומר המשולש, לא משהו אחר.

תג כסא גלגלים מיועד לפגועי גפיים למקבלי קצבת ניידות,

כאמור,לנושאי תג כסא גלגלים,

ישנן זכויות נוספות כגון נתיבי ת''צ, וכו'.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

זה בסדר.

למעשה גם פות"ש לא התכוון שזה ישמע ככה, פשוט המשפט בנושא השרשור לא בנוי כהלכה, העובדה שלא שמתי לב לזה אלה רק לאחר שגם אני הגבתי כמה תגובות.

בדיוק כפי שציינת תג הכיסא מיועד לפגועי גפיים בעוד התג המשולש מיועד לדוגמא כמו אצל אימי לבעיות בעקבות בעיות נוירולוגיות.

אין בסוג התג עצמו כדי להעיד על כך שחומרת בעייתו של אחד יותר קשה מהשני.

אני יכול לציין שלמרות שאימי מתניידת מחוץ לבית רק בכיסא גלגלים, יש לה תג משולש ובפועל (מבלי חס וחלילה לפגוע או לזלזל בבעיות של כל מאן דבעי) היא מוגבלת בניידת הרבה יותר מחלק מהנכים שיש להם תג כיסא גלגלים.

פורסם

אני יכול לציין שלמרות שאימי מתניידת מחוץ לבית רק בכיסא גלגלים, יש לה תג משולש ובפועל (מבלי חס וחלילה לפגוע או לזלזל בבעיות של כל מאן דבעי) היא מוגבלת בניידת הרבה יותר מחלק מהנכים שיש להם תג כיסא גלגלים.

הקשר או ההבדל בין התגים הוא לא לחומרת הנכות.

ניידות היא קצבה מהאוצר שמשולמת דרך ביטוח לאומי ואחרי ביקורת של ועדה

של משרד הבריאות.

זו קצבה שמיועדת רק לפגועי גפיים תחתונות שהם זכאים לקצבה ותנאים מטיבים שונים נוספים.

ברור שיש נכים יותר קשים שלא זכאים לכך אבל אין קשר לקצבה ולתג כ''ג.

למה ככה,

נדרש לשאול את מקבלי ההחלטות.

רפואה שלמה.

פורסם

האם אביך קיבל כסא גלגלים ממשרד הבריאות?

אם כן, גש למשרד הרישוי, עם האישור שאביך זקוק לכסא גלגלים ומשתמש בו, והגש בקשה להמרת התג לתג עגלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ככה פשוט?

אימי קבלה אישור לכיסא ממשרד הבריאות, אז ככה סתם אני ניגש למשרד הרישוי עם האישור הזה והם יחליפו לה את התג ממשולש לכיסא גלגלים?

פורסם

אתה מגיש בקשה עם כל המסמכים הנילווים ומבקש להחליף. זה לא נעשה במקום, אלא כמו כל דבר, נבחן ע"י הרשויות...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
האם אביך קיבל כסא גלגלים ממשרד הבריאות?

אם כן, גש למשרד הרישוי, עם האישור שאביך זקוק לכסא גלגלים ומשתמש בו, והגש בקשה להמרת התג לתג עגלה.

וואו מעניין. כן בדיוק הוא אמור לקבל כעת. לא אגרור אותו לוועדה רק בכדי לשדרג את תג הנכה, אבל לשלוח למשרד הרישוי אשלח גם אשלח.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זכור לי שהגעתי למשרד הרישוי על כסא גלגלים וביקשתי מהם להחליף לי מתו ירוק לכחול. לא היה לי שום אישור של משרד הבריאות - הכסא נקנה ע"י חברת ביטוח והיה לי עליו קבלה שהוא שלי פרטי. הם לא ביקשו ממני לראות אישור כלשהוא, הספיק להם לקלוט שנעשתה טעות. לא יודע איך ההתנהלות כיום , זה היה לפני 9 שנים.

פורסם

לפני 9 שנים כשהחליפו את התגים ניירות לכרטיסים היתה בעיה מערכתית שהנפיקו בטעות תגי משולש גם לרתוקים לכסא - זה לא אותו מקרה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...