Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה אחרי שהייתי חצי שנה על אינטרנט של הוט מובייל בעזרת נט סטיק.

בחיבור קווי אני מגיע ל98-102 מגה בתנאי ששום דבר לא זולל לי את האינטרנט, בWIFI גם אם אני חצי מטר מהראוטר אני מגיע גג ל50. מאז שחיברו לי את האינטרנט הייתי מגיע ל25 מקסימום, וזה היה מתנדנד לי בין ל8 ל20, איפוסים לא עזרו אז התקשרתי לתמיכה, עשו שם משהו ועכשיו זה יציב על 50, לפעמים יורד ל40.. מה שאומר שבחדרים המרוחקים יותר אני מגיע להרבה פחות.

לכמה אתם מגיעים? ובעזרת איזה ציוד?

והאם זה משהו שעלול לשפר את המצב?

https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנ"ל כפי שתארת, בסביבות 95 בחיבור כבל, באלחוטי יורד לחצי (גם בנתב של הוט וגם בנתב של לינקסיס).

הנ"ל תקין ולמיטב ידעתי בכל הנתבים.

פורסם

מהירות ב wifi תלויה ביכולות הראוטר וגם בכרטיס הרשת שבמכשיר הגולש. עובדה נוספת שיכולה להאט - ריבוע רשתות ויפי עם התנגשויות.

בהנחה שהמחשב / סלולר הגולש מתקדם יחסית, הייתי חושב קודם כל בראוטר וברשתות אחרות המפריעות.

איזה דגם של ראוטר ברשותך?

כמה רשתות אחרות אתה רואה כאשר אתה מחפש רשת אלחוטית? ניסית לעבור לערוץ אחר בהגדרות בראוטר?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

טוב סוגייה אחרת מעניית ביותר.. גם לי וגם להורים שלי יש סלקום TV מתופעל על MIBOX.

חיברתי גם לי וגם להורים שלי אינטרנט של הוט, הותקן באותו היום

הייתי אצל ההורים יום שבת, שיחה עם נציג תמיכה טכנית פתרה את התקלה שבגללה התקשרתי אבל שניה אחרי השיחה לא יכלתי למצוא את האינטרנט של הוט דרך הוויפי של המיבוקס, לא הבנתי מה קרה ולא קישרתי בין המקרים, איפוסים של 2 המכשירים, אפילו שחזור הגדרות יצרן לא עזרו.. לא זוכר מה עשיתי אבל שיחקתי עם כל ההגדרות, משהו עם WPS נתן לי אפשרות להתחבר בסופו של דבר.

ממש לפני 2 דקות סיימתי שיחה עם נציג של הוט בנוגע לWIFI, פתר לי את הבעיה אבל עכשיו גם אצלי אני לא מצליח למצוא את הרשת הביתית של הוא דרך הסטרימר של שיאומי.. יש מצב שזאת תחבולה של הוט? חשוב לציין שאמרתי ל2 הנציגים שיש לנו סלקום טיוי שעובד דרך סטרימר.

ממש מוזר לי..

פורסם

צודק, אבל זה פחות חשוב כרגע.

בכל מקרה, לשאלתך ארז (ראיתי את ההודעה רק עכשיו)

אז כן ניסיתי להחליף ערוצים. בחיפוש רשתות וויפי יש כ7 חיבורים ברשימה.

ניתקתי כל דבר בבית כדי לקבל תוצאות מקסימאליות, קיבלתי את אותן התוצאות ב4 מכשירים שונים (אייפון X, טאבלט, סטירמר והמחשב הבייתי עצמו שניתקתי את הכבל רשת בשביל לבדוק)

פורסם

אין קשר בין המהירות שאתה מגיע במדידה קצרה ליכולת האלחוט של הרכיב.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ראוטר HOTBOX של הוט שהוא גם המודם.

כרטיס רשת במחשב הקווי פשוט מאוד, המחשב עלה לי 600 שקלים (Vorke V1) ככה שאני מאמין שהכרטיס פשוט לגמרי.

אבל הבעיה היא ברשת האלחוטית שנובעת ב3-4 מכשרים שונים.

פורסם

להורים יש אינטרנט של הוט, שנראה על פניו שלא עושה את העבודה יחד עם HOTBOX (לדעתי מהירות 100 מגה)

אצלי בדירה יש אינטרנט של בזק יחד ספק של אקספון במהירות של 40 מגה. אני שוקל לעבור לאנלימיטד של 100 מגה.

פורסם

לגבי שאלתך -

אני בסלקום TV על 100 מגה.

מוגבל בתשתית לאיזור ה-70 מגה.

באחד המחשבים ה-WIFI (2.4 מגיע ל-72 מגה בבדיקת מהירות.

פורסם

לא הצלחתי להבין, יכול להיות שפספסתי - יש לך דואל בנד? יענו מפלך עם 3 אנטנות?

אם התשובה שלילית, תתחיל מזה.

Wifi זה ג'ונגל שלא קשור בכלל לתשתית הקווית, אלא לתפיסה פיסית, ממשית, של תדרים על ידי אלף ואחת מכשירים, שלך בבית ושל השכנים בבניין ממול.

במקומות צפופים הבעיה חריפה עוד יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו כן, איפה האנטנה? החבאת אותה איפה שהוא או שהיט במרחק 1.5 מטר מהמחשב (זה מה שיש אצלי, מגוחך, אני יודע)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

א. HotBox זה דרעק מסורס. אם אפשרי, שקול לרכוש נתב אלחוטי אמיתי ולהפוך את הHotBox לBridge. מומלץ אחד שתומך ב5Ghz כדי לנסות ולהתגבר על ריבוי הרשתות ב2.4.

ב. נסה להשתמש בWifi Analyzer כלשהו כדי להבין אם קיים תחום תדרים פנוי באיזור שלך וקבע את הראוטר אליו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...