Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,בשבוע שעבר התחילה לי בעיה בדלת הנוסע ,כאשר אני לוחץ בשלט על נעילה כללית הדלת לא ננעלת, וכך גם ההפך כשה אני לוחץ פתיחה (והסוגר הידני לחוץ) היא לא נפתחת.

הבנתי שזה יכול להיות המנוע או השתחרר שם הסוגר .

(אשמח אם תביאו או רעיונות לבעיה).

בכול מקרה ראיתי סרטוני הדרכה וראיתי שיש שם לחבר'ה סוג של כלי עבודה שנראה כמו לום קטן כדי להוציא את הפלסטיק של ידית הדלת.

אפשר לדעת מה השם של זה או איפה אפשר להשיג את זה?והאם בכלל צריך אותו ואפשר להוציא עם מברג פשוט...

תודה לעונים.

פורסם

בעיה נפוצה בסיוויקים מהדור הזה היא מנועי נעילה מרכזית, אפשר לקנות כזה מקורי ב ebay בכ 45 דולר או תחליפי ב 10-15 דולר.

בשביל לפרק את דיפון הדלת לא חייבים את הכלי היעודי. אפשר לפרק בעזרת מברג שטוח רגיל. זה דורש מידה של זהירות אבל אפשרי בהחלט, עשיתי את זה כמה פעמים כולל בסיוויק 2003.

אחרי פירוק הדיפון וניתוק קונקטור מהמנוע, בודקים בעזרת רב מודד או נורת ביקורת שמגיע מתח 12V לקונקטור, המתח צריך למגיע רגעית רק בעת לחיצה על כפתור נעילה/פתיחה.

אם המתח מגיע אז בסבירות גבוהה מאוד מנוע הנעילה לא תקין וצריך להחליף אותו.

פורסם

כמו שענו לך אפשר לפרק את הדלת עם מברג שטוח וטיפה זהירות אבל אם אתה מחפש את ״לום קטן״ יש באמת באיביי במשהו כמו 4$

אתה יכול לעשות חיפוש ״car door remover kit” באיביי

• תוכן חדש...