Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ליונדאי i20 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני צריך מצבר בשביל הרכב של אמא שלי, ראיתי שהמצבר המקורי שהגיע עם הרכב הוא 45 אמפר,

התקשרתי למקום אחד שבד"כ אנחנו מחלפים את הצברים והוא אמר שעדיף לשים 62 אמפר , יש לו שנפ עם 12 חודשי אחריות ב 450 ש"ח.

האם אין עם זה בעיה? בהנחה ובכלל יש מקום בתא מנוע .

ראיתי שיש גם מבצע באייס על מצבר של חברת סטארט (מבית וורטה) ב390 שקל גם עם 12 חודשי אחריות.

מה כדאי ? ואיזה אמפר כדאי לשים?

אביב8)

פורסם

לדעתי, תישאר עם מצבר בגודל המקורי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי קיה ריו שזה מנוע זהה. החלפתי לסטרט אפ 60 אמפר. אין בעיה לאלטרנטור להתמודד עם זה. המצבראי אמר שמהנסיון שלו זה עדיף ובאותו המחיר של 45 אמפר

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

היי ,

לפני כמה זמן החלפת את המצבר?

המצבר של סטארט אפ הוא אטום ושל שנפ הוא פתוח , פעם אמרו לי שבמדינה שלנו עדיף מצבר פתוח.

אביב8)

• תוכן חדש...