Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור אמיתי מהיום

קנינו רכב I30 מאלבר בתחילת השבוע לאחר נסיעה לילית הרגשתי שאורות המעבר לא מאירים את הכביש. השוואה עם I30 בהחלט היה הבדל של יום ולילה בעוצמת האור.

ניגשתי לאלבר שהפנו אותי למוסך בבעלותם . ששם הרכב טופל בתקופת חייו.

הסברתי למנהל בשטח מה הבעיה נתתי מפתחות וחיכיתי . במוסך שלהם מהחדר המתנה רואים מה קורה לכל רכב שבשטח . הרכב הוכנס פנימה חיכה 20 דקות אחרי זה הוזז וחיכה עוד 40-50 דקות לאחר מכן ניגש אליו המנהל עם עוד בחור הם בדקו נורות. החליפו לי נורת חניה ונורת אור גבוהה (ביונדאי זה 2 נורות H7 אור גבוהה ואור מעבר )

המנהל קרא לי דרך החלון ואמר שהכל תקין הרכב נבדק . הסברתי לו שהבעיה לא באור חניה או באור גבוהה אלה מעבר הוא בתגובה אמר לי אני לא מבין כלום ואמר לפועל להוציא את הרכב החוצה. ואם יש לי תלונות לפנות לאלבר שהם בעלי הבית.

לאחר מכן נאלצתי לגשת לחשמלאי פרטי שבדק את הרכב עם מכשיר. פתח את המכסה והראה לי ש 2 הנורות לא ישבו בתושבת שלהן. ונורה אחת הצליחו להרכיב הפוך למטה היה למעלה . אחרי ששם הכל במקום כיוון אם המכשיר התוצאה אחרת לגמרי .

חבל שמוסך מרשה לעצמו כזה ייחס מגעיל ללקוחות אפילו עם זה באחריות לא נדרש מהם כלום חוץ מלהציץ על הנורה עצמה ולראות שהיא לא במקום זה הכל.

עוד יותר חבל כי מוסף מורשה ששם טופל הרכב עושה עובדה כלכך לא מקצועית שאפילו להחליף נורה הם לא מסוגלים מסכנים הרכבים.

ולשאלה למה אני לא עשיתי את זה מסיבה פשוטה כי הרכב באחריות ואם היה שם משהו שבור היו מאשימים אותי .

על כמה שקלים של חשמלאי פרטי כמובן אף אחד לא יריב איתם אבל הרושם ישאר.

פורסם

אני לא רוצה לעשות הכללות , אבל מעטים המכונאים שניתן לסמוך עליהם בעיניים עצומות ( ואני לא מדבר על עניין האמינות) לצערי לפני כל כניסה למוסך עושה סטאג' על התקלה/ טיפול שוטף/ מפרט ייצרן

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

לצערי שמעתי יותר מדי סיפורים כמו של פות״ש. בנמקרה הזה לפחות לא שברו כלום ולא גרמו לנזק יקר שהיה כמובן מתוקן על ידי בעל הרכב כי המוסך לא אשם אף פעם בכלום.

הפתרון היחיד זה לעמוד ליד הרכב לאורך כל הטיפול ולפקח על כל מה שקורה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה שיותר מטריד בכל הסיפור שאם הרכב חווה טראומה בהחלפת נורה שזה הדבר הבסיסי ביותר אז מה היה לאורך כל חיי הטיפולים שהרכב עשה עד היום באותו מוסך. תתחיל לבדוק הייטב את הרכב ותיישר קו כמו שצריך כי לך תדע מה באמת נעשה ומה לא.

פורסם

מנסיון שלי לפני שנים עם המוסך הזה ביונדאי i10, השירות של המוסך כולל הצוות הטכני וצוות הקבלה היה מצויין. כעת אני מטופל במוסך מרכזי בפתח תקווה ואין ספק שהשירות בחולון הרבה יותר טוב ופחות לחוץ. יש עם מי לדבר שם.אני מאוד מופתע. אני בטוח שאם תתלונן ,יבדקו ויחזרו אליך עם תשובה .

• תוכן חדש...