Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום בעיה

אפשר לשאול למה אתה עובר ל96?

עובר בתקווה לראות שיפור בצריכת הדלק, אולי זאת הנקודה. ואולי האוטו פשוט יותר "יאהב" את ה 96.

פורסם

אני אומר שאם עד היום השתמשת ב-95 אז תמשיך. לעבור ל-96 לא יעשה פלאים לביצועים של האוטו - אדרבא - זה עלול אף לפגום!

למשל: דודה שלי שמה בטעות 96 אחרי כמה שנים טובות שהיא מלאה 95 וזה דפק לה את המנוע, היא שלמה אחרי כן משהו בסביבות ה-6000 שקלים בשביל לסדר את הבעיה. (עזוב שהרכב שווה 23,000 שקל).

פורסם
אני אומר שאם עד היום השתמשת ב-95 אז תמשיך. לעבור ל-96 לא יעשה פלאים לביצועים של האוטו - אדרבא - זה עלול אף לפגום!

למשל: דודה שלי שמה בטעות 96 אחרי כמה שנים טובות שהיא מלאה 95 וזה דפק לה את המנוע, היא שלמה אחרי כן משהו בסביבות ה-6000 שקלים בשביל לסדר את הבעיה. (עזוב שהרכב שווה 23,000 שקל).

על זה עוד לא שמעתי......עכשיו הפחדת אותי.

מישהו יכול לחזק את התגובה הזאת?

תודה

פורסם

הכל תלוי באיזה רכב יש לך.

אם מדובר ברכב פרטי משנת 94 ומעלה אסור לך להשתמש בדלק 96.

אם לרכב שלך יש קרבורטור עדיף שתשתמש בדלק 96.

אם תספר באיזה רכב מדובר, נוכל לעזור בצורה ממוקדת יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם זביט.

כל עוד ברכב יש קרבורטור, ברכבים ישנים בד"כ משנת 95 ומטה (תבדוק את זה אל תתפוס אותי במילה, לי יש רכב משנת 95, בימבה, ויש לה הזרקה ולא קרבורטור) אז אפשרי להשתמש ב-96.

אם מדובר ברכב עם הזרקה אז רק 95!

פורסם

אין קשר להזרקה או קרבורטור

הבעיה היא שרכבים עם ממיר קטליטי(כל רכב משנת 94 ומעלה) לא יכולים להשתמש באוקטן 96 עם עופרת

ורוב הרכבים הישנים(לפני שנת 90) חייבים את העופרת שנמצאת באוקטן 96 עם עופרת

פורסם
דייהטסו שרייד 93, אוטומטי, קרבורטור
לאחותי ובעלה יש אפלאוז שנת 93 עם קרבורטור

שנים הם תידלקו 96

לפני שנתיים-שלוש במוסך אמרו לו לעבור ל95, לא יודע למה

בעקרון לא תהיה בעיה באוטו שלך לתדלק 95 או 96

מה עדיף? שאלה קשה, תבדוק בספר רכב אם יש, מה מומלץ, אם אין תנסה למצוא ספר כזה

פורסם

לא יגרם שום נזק. אך לפני המליוי נסה להגיע למינימום דלק שאפשר, מלא מיכל מלא של 96, וכוון הצתה מחדש (אם אני זוכר נכון משרשור קודם יתכן ותצטרך גם ניקוי קרבורטור, ללא קשר לשינוי סוג הדלק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא יגרם שום נזק. אך לפני המליוי נסה להגיע למינימום דלק שאפשר, מלא מיכל מלא של 96, וכוון הצתה מחדש (אם אני זוכר נכון משרשור קודם יתכן ותצטרך גם ניקוי קרבורטור, ללא קשר לשינוי סוג הדלק)

ניקוי קרבורטור עשיתי שבוע שעבר. (לא שיפר את צריכת הדלק)

מה זה כיוון הצתה?

• תוכן חדש...