Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1. קיבלתי אישור לשינוי מידת צמיג ורשמו לי שאני יכול להחליף לצמיגים 185\55\14 אבל שיורכבו על חישוקי

6JX14 ET 43 בלבד. מה אומרת מידת החישוק למוח הלא מיומן?.

2. בנוסף באותו נושא, אני הולך עם האישור למכון רישוי (טסט) ושם משנים לי ברישיון?, או צריך ללכת

למשרד הרישוי הראשי, בחולון לדוגמא?

3. בפולו הצמיג הרזרבי הינו צר יותר (מוגבל לעד 80 קמ"ש), מישהו יודע אם במקום שלו בתא המטען ייכנס צמיג של "14? ואם אפשר להשיג צמיג צר (אני מניח שיותר זול) מאשר צמיג חמישי רגיל?

4. אני מעוניין ספציפית בחישוקים לבנים (כמו בתמונות, אחד משניים, עדיף כמו האדומה [אני שומע אותכם... "עוד ערס חושב יש לו מכונית WRC...", פשוט זה הכי יפה לדעתי]), מישהו יודע איפה אפשר להשיג ואולי גם מחיר משוער אפילו?

תודה.

1_18_Peugeot206wrc_montecarlo.jpg

206.jpg

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

6 אינצ' מציין את מידת רוחב החישוק.

14 אינצ' מייצג את קוטר החישוק.

43 מציין את האופסט של החישוק במילימטרים.

אתה בטוח שאתה מחוייב בשינוי מידת הצמיג הרזרבי?

אגב, מניסיון של שנתיים וחצי עם חישוקים לבנים, הם אכן יפים מאוד אבל בעסה לנקות אותם כי תוך חצי שעה מהרגע שניקית אותם הם כבר נראים מלוכלכים מחדש :evil:

מוטי.

פורסם

תודה מוטי.

לא יודע אם אני מחוייב להחליף את הרזרבי, איך אני אמור לדעת אם אני מחוייב או לא?

בכל מקרה אבל רצוי נראה לי להחליף, לא?

ציפוי לכה כבד (אולי ווקס על החישוק?) לא יעזור לניקוי מהיר של החישוקים עם מים?

(ולידע כללי, אולי זה המקום שאני גר בו... אבל הרכב שלי מתלכלך באבק כבד חצי שעה אחרי הניקוי, אז יש לי ניסיון בניקיונות תכופים).

פורסם

לאור עובדת היותי למוד אי אילו שכבות של ווקס על הג'אנטים, אומר לך את האמת הקשה - לא. זה לא עוזר. וחבל, כי הם באמת יפים מאוד.

קשה לי להאמין שיש צורך בהחלפת הצמיג הרזרבי כי המידה החדשה שניתנה לך בודאי שומרת על הקוטר החיצוני של הגלגלים הנוכחיים ומכאן שהגלגל הרזרבי הנוכחי עושה את העבודה.

חוץ מזה, אם תחליט להחליף את הגלגל הרזרבי לגדול יותר סתם תוסיף עוד משקל לרכב שלא לצורך.

מוטי.

פורסם
שלום,

2. בנוסף באותו נושא, אני הולך עם האישור למכון רישוי (טסט) ושם משנים לי ברישיון?, או צריך ללכת

למשרד הרישוי הראשי, בחולון לדוגמא?

3. בפולו הצמיג הרזרבי הינו צר יותר (מוגבל לעד 80 קמ"ש), מישהו יודע אם במקום שלו בתא המטען ייכנס צמיג של "14? ואם אפשר להשיג צמיג צר (אני מניח שיותר זול) מאשר צמיג חמישי רגיל?

תודה.

(2)כן, אתה יכול לגשת לכל מכון רישוי ולבצע את הרישום. אין צורך לגשת למשרד הרישוי בחולון.

העלות במכון - 16 ש"ח.

(3)באם הצמיג החילופי שיש ברכבך כרגע הוא 13", אזי הנך מחוייב להחליפו ל- 14", ולו לשם הפן הבטיחותי שלך, למרות שאף אחד לא יבדוק זאת(גם לא בטסט).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית, שאלה לי אליך -

במידה והרזרבי הוא אכן בקוטר של 13 אינצ'ים אבל הקוטר הכולל שלו אכן זהה למידה החדשה, איך בדיוק משתנה הפן הבטיחותי? הרי ממילא הצמיג הנ"ל מוגבל במהירות ובזמן שימוש ומטבעו שונה באופיו מהגלגלים המקוריים.

מוטי.

פורסם

מוטי, לא הבנתי איך צמיג בקוטר 13" (הרזרבי שיש לי כרגע) זהה בקוטרו החיצוני ל-14" שאני רוצה לשים? יש כנראה משהו שאני לא יודע ואשמח לדעת על מידות צמיגים, כי על הנייר זה נשמע מוזר.

האם אפשר לנסוע עם 3 צמיגי "14 במידה החדשה+1 רזרבי "13 צר ללא סיכון (כמובן עד לפנצ'ריה)?

תודה.

אני מעדיף כמובן להימנע מהשקעות מיותרות, אך הבטיחות גם כן חשובה לי.

פורסם

יש בפנצריות ספרים כאלה אני שינתי בגולף שלי לאחר שהרכבתי גנטים חדשים שיניתי את גודל הצמיגים מ-15\65\195 ל-15\60\205 והם אושרו במכון טסט בעלות של 22 ש"ח ביום ראשון.

• תוכן חדש...