Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי ביקור בהרבה מוסכים וקבלת אבחונים שונים לרעש מהמנוע בטויוטה אוונסיס 2001,

המסקנה שלי היא שהרעש נובע ממותחן הידראולי(של שרשרת טיימינג, לא רצועה) תקול.

כל המוסכים שהייתי בהם העדיפו לא להכנס לעבודה הזו והציעו לי לחפש מנוע, רק שגם מנוע לא מוצאים...

הייתי שמח למצוא מכונאי שיודע לעשות עבודות מורכבות מהסוג הזה (החלפת מותחן הידראולי)

אשמח להמלצה למישהו מהמרכז.

תודה מראש,

עודד

פורסם

יש מנועים שהגישה למותחן היא בעייתית דבר שמצריך שליפת מנוע אחד הסיבות שבגלל זה עלות העבודה עולה כמו החלפת מנוע קומפלט.

במידה וזה המקרה גם הכנופיה לא תוכל לעזור הרבה בנושא.

במידה ותביא את החלק אני מבטיח לך המוסך בשמחה יעשה לך את העבודה במחיר של פירוק והרכבת מנוע.

פורסם

כן. זה כמו שאתה אומר אצלי. צריך לפרק ולהרכיב.

אבל מחיר פירוק והרכבה + עלות המותחן לא אמור לעלות כמו פירוק והרכבה + מנוע חלופי. לא?!

עדיין אמור להיות הבדל משמעותי...

פורסם

אני לא יודע כמה עולה אצלך מנוע מפירוק או משופץ.

אבל כנראה שהמנוע עצמו לא יקר כי הוא בדר"כ מגיע מפירוק אז העלות שלו לא משפיע בצורה דרסטית על החלפה.

לעומת זאת כשאתה צריך לתקן משהו קטן כמו מותחן שאני מאמין לא עובר את ה500 ש"ח לא משתלם למוסך.

זה כמו הסיפור עם מחזירי שמן בלויים בין הגיר למנוע לאף אחד אין כוח לתקן את זה אם זה עובר טסט.

רק העבודה מסביב תופסת ליפט לכמה שעות.

פורסם

הצלחת לבדוק אם ניתן בקלות להשיג את המותחן המדובר? אם תרצה אין לי בעיה שתיצור איתי קשר ושלח לי את הרשיון רכב אבדוק לך את העניין יותר לעומק ואוכל גם להגיד לך מה מצריכה עבודה שכזו אם תרצה שאציץ על הרכב. אולי לא צריך לשלוף שום מנוע והטרנד הזה של מוסכים שלא מוכנים להתעסק עם רכב ישן תופס גם במיקרה שלך. זו תופעה שנהפכה למעין גל שרק עולה ועולה...וזה פשוט מגעיל ולא פייר כלפי בעלי רכבים ישנים.

• תוכן חדש...