Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איבוד מים-מאזדה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה לנטיס 323 מודל 2003 שלאחרונה שמתי לב לאיבוד קל של מים (ירוקים).

ניסיתי לאתר מהיכן הנזילה או האיבוד מים וקלטתי אחרי הנעה וחימום הרכב מין שלולית מאוד קטנה של מים ירוקים במרחק של כ מטר מהרדיאטור/מקצה הרכב כלפי פנים וממש באמצע, ניסיתי להכניס את היד באזורי העליון יותר של המנוע ולהרגיש רטיבות וראיתי מעט מים ירוקים ממש באזור הפילטר שמן.

אני רוצה לציין שהמים ברדיאטור נראים נקיים וירוקים לחלוטין, שמן המנוע ללא סימני מים...

כמו כן בזמן שהרכב היה מונע מכסה הרדיאטור היה סגול ללא יציאת מים משם.

אני קצת חושש ממשהו רציני... מה דעתכם?

תודה

פורסם

באזור שאתה מתאר, מעל פילטר השמן יש צינורות חימום של הרידאטור הפנימי ואם אני זוכר נכון גם הצינור של המשאבת מים.

בכל מקרה אל תמשוך עם זה.

פורסם

אדם תודה רבה על התגובה, אכן אני אמור להכניס את הרכב למוסך כבר השבוע, כמובן שאני בודק מים יום יום.

על כול פנים, לא נראה כמו הגרוע מכול, בלוק סדוק?

פורסם

בלוק במאזדה לא הולך כל כך מהר אבל תיתכן נזילה מאטם ראש מנוע כלפי חוץ. גם צינורות החימום יושבים באיזור שתיררת וגם הצנרת הראשית המובילה אל משאבת המיים. לא בעיה בכלל לאתר את מקור הנזילה. אם תיתקשה ותרצה סט לחץ לבדיקה אתה מוזמן לבוא לקחת.

פורסם
בלוק במאזדה לא הולך כל כך מהר אבל תיתכן נזילה מאטם ראש מנוע כלפי חוץ. גם צינורות החימום יושבים באיזור שתיררת וגם הצנרת הראשית המובילה אל משאבת המיים. לא בעיה בכלל לאתר את מקור הנזילה. אם תיתקשה ותרצה סט לחץ לבדיקה אתה מוזמן לבוא לקחת.

 

תודה רבה מאור.

×
×
  • תוכן חדש...