Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לידעתי הכללית - לעצור או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי עם חבר שלי ברכב שלו בכביש שמוביל לירקונים בפ"ת (שחכתי את שם הכביש, אם יורדים מאיילון צפון בגלילות ... וכו) , בקיצור בערך קילומטר ומשהו לפני הפניה יש שטח ארוך כזה של כמו עצירה בצד אבל רחב מאוד.. (אין לי מושג למה יש את זה ..) על הפינה עמדה משטרה, היינו במהירות של 140 קמ"ש והשוטר המטומטם קפץ לנו לנתיב הראשון (3 נתיבים, היינו בשמאלי) אותת לנו לעצור בצד (נופף עם המקל עם האור כמו שמסמנים למטוסים) וחבר שלי שקלט אותו נתן ברקס והספיק לעצור ממש בסוף , בערך כ 500 מטר מהמשטרה, חזר ברוורס וקיבל קנס של 750 שקל...

שאלתי היא, אם היינו על 140 קמ"ש , האם יש מצב שהם היו קולטים מס' רישוי? אם לא היינו עוצרים , מה היו עושים ? אני מבין שהיו מדברים עם ניידת אחרת לגבי תאור הרכב, אבל מהירידה אפשר לפנות למספר דרכים (הוד השרון,אריאל,פ"ת,ירקונים) וגם ב 2 וחצי בלילה אני לא בטוח שיש כלכך הרבה ניידות..

פורסם

קודם כל לא הבנתי - הוא קיבל קנס על המהירות או על הרוורס?

אני שואל כי זה לא ברור, וגם כי 140 זה מהירות של שלילה...

בכל מקרה- לעצור או לא זאת שאלת המיליון דולר (או בעצם ה-750 ש"ח או יותר...)

אני נתקלתי במצב הזה רק פעם אחת, לא עצרתי אלא המשכתי כרגיל (ראיתי את השוטר רק ברגע האחרון, והוא ידע את זה) אז הוא רדף אחרי, עצר אותי ונתן לי 750. אם הייתי יודע אז שהוא חייב לשמור על קשר עין איתי - הייתי יוצא מזה כנראה.

בנוגע לרוורס - בשום פנים ואופן לא. אסור בתכלית האיסור לעשות רברס על כביש מהיר, ולא משנה מה. הייתם צריכים לחכות שהשוטר יגיע אליכם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשה מאוד לתת תשובה אבסולוטית .

למרבה הצער,הטקטיקה המומלצת היא תמיד לעצור.אם תיפול על שוטר קאובוי,הוא יכול להרים לך מסוק,לנסות לרדוף אחריך בעצמו,להרים מחסום ומה לא.

אני יצאתי לפני 1/2 שנה ממרדף ש(מסתבר,משיחה עם לקוח שהוא שוטר) כלל מעל 100 שוטרים,שחשבו שאני מחבל.בסוף יצאתי עם הרבה בלגאן,נקע בכתף ובוחטה לעורך דין.בקיצור-לא שווה את זה.

אבל:

לפני שיתקיפו אותי על חוסר אחריות וכו-הרשה לי גם לציין שישנם מצבים בהם מומלץ לא לעצור.הכל תלוי באיזה רכב אתה נמצא ומה חומרת העבירה.

תמיד תעשה חושבים:

רואים את המספר?

כמה נסעתי?

זה כל כך חמור שזה מחייב בריחה???

איזה רכב יש לשוטר.

היתה לי פעם שהאצתי ל200 לפני ניידת סמויה בכביש החוף,עצרתי כשהגעתי לעומס תנועה וויתרו לי (תעשה את עצמך בוגר ואחראי).פעם רדפו אחרי באיילון מגני התערוכה עד הרצליה,התחבאתי בהרצליה הירוקה באיזה שדה במשך שעתיים וחזרתי לקחת את האוטו בלילה.אני משער שאם היו תופסים אותי,היו שוברים לי את כל העצמות...

בקיצור-עזוב אותך מסיפורי גבורה.זו חוכמה קטנה מאוד להיות אידיוט.אבל ..גם לפעמים צריך טיפ טיפה ביצים.

בכל מקרה-אם אין לך יכולת לפתח 220 קמ"ש - אל תתעסק איתם.פשוט תעצור וגמרנו.

עוד שני דברים חשובים-שוטר חייב קשר עין איתך.איבד אותו לשנייה-אבוד לו.תפסו אותי עם לייזר לפני שנה בשיטרית ליד מגרשי הטניס.עם אלפא .פשוט המשכתי ישר ופניתי ימינה וחיכיתי לשוטר אחרי הגשר לכיוון הקניון. הוא היה עם טוסטוס. הוא הודה שאין לו הרבה מה לעשות ונתן לי דו"ח על אי הצגת רישיונות.

דבר שני-היום מרימים בקלות כוחות שלמים על התראה לפיגוע.תיזהר משוטרים חמומי מוח שיכולים לשרוט לך את הצבע באמצעות צרור של ברטה משטרתית....

אה.ואל תיסע רוורס.שהם יבואו אליך.

ודרך אגב-במקום שתפסו אותך,יש גם מצלמה,היחידה בארץ שמוצבת בקופסה צרה במיוחד. בדיוק איפה שהשוטר עומד.הרבה אנשים רואים שאין שוטר,מרביצים ומקבלים את הפלאש...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז רק כדי להבהיר:

נסענו 140 קמ"ש , לא היה פלאש (כי עברנו ת'מצלמה)

הוא לא היה רודף אחרינו - הוא לא נכנס אפילו לאוטו

עשינו רוורס כמו שאמרתי בתוך כזה מעבר גדול כזה , כמו מקום עצירה גדול (צריך לראות ת'איזור בשביל להבין) לא בתוך הכביש המהיר

אני מניח שיכלנו פשוט להמשיך אבל חבר שלי פחד מההמשך

הסבירו לי בבקשה את העניין של קשר עין .. כי עד שהשוטר היה יוצא משם ומאיץ וכו , אנחנו מזמן היינו בתוך הפניה בורחים לקיבינימט

..

פורסם

אהלן ,

אני מסכים עם תומר שהמצב הבטחוני עכשיו מסוכן ולכן יכולים לחשוב שאתה מחבל ולרדוף אחריך כמו מחבל וזה יכול להגמר מאד רע ,

כי הם עוד יכולים להגיד שהייתה להם סכנת חיים שניסית לדרוס אותם או משהו + אתה מחבל לדעתם = אתה מת / פצוע קשה ...

אני אישית עם הרכב ניסיתי פעם אחד שלא לעצור ( בלי להאיץ , פשוט לשחק אותה שלא ראיתי ) והניידת פשוט תפסה אותה ועצרה אותי בצד .

אבל עם האופנוע הקודם שלי ברחתי מספר פעמים ומאד בקלות ... פעמיים בשטח ופעם אחת באורנית השוטר פשוט רדף אחרי ואני למרות שהייתי עם 50 סמ"ק הצלחתי לברוח בקלות בעזרת חברו הטוב של אופנוע השטח , הבאמפים , הטרנזיט פשוט לא הצליח לתפוס אותי ואני ברחתי , החבאתי את האופנוע ואספתי אותו אותי שעתיים אחרי זה .

אבל זה היה שהייתי צעיר וטיפש :lol:

פורסם

ודרך אגב-במקום שתפסו אותך,יש גם מצלמה,היחידה בארץ שמוצבת בקופסה צרה במיוחד. בדיוק איפה שהשוטר עומד.הרבה אנשים רואים שאין שוטר,מרביצים ומקבלים את הפלאש...

תומר

על איזה מצלמה אתה מדבר??

על כביש חמש מגלילות ועד ירקון יש מצלמה אחת במורשה על המחלף שהיא לא פעילה כבר כמה חודשים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

שי בכביש מס' 5 , קצת לפני היציאה של ירקונים , יש כזה מתחם בצד ימין , חלקת אספלת ריקה כזו (נראה כמו מקום שעוצרים למצפה?) ובהתחלה שלו יש מצלמה.. והיא עובדת

פורסם
שי בכביש מס' 5 , קצת לפני היציאה של ירקונים , יש כזה מתחם בצד ימין , חלקת אספלת ריקה כזו (נראה כמו מקום שעוצרים למצפה?) ובהתחלה שלו יש מצלמה.. והיא עובדת

אתה מדבר על הכניסה לירקונים או כל מחלף ירקון מכביש חמש??

בכל מקרה אני עובר בכביש חמש ויורד בירקון כל יום עם בל 970 קצת מעל המהירות המותרת...... הבל לא מצייץ

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
עוד שני דברים חשובים-שוטר חייב קשר עין איתך.איבד אותו לשנייה-אבוד לו.תפסו אותי עם לייזר לפני שנה בשיטרית ליד מגרשי הטניס.עם אלפא .פשוט המשכתי ישר ופניתי ימינה וחיכיתי לשוטר אחרי הגשר לכיוון הקניון. הוא היה עם טוסטוס. הוא הודה שאין לו הרבה מה לעשות ונתן לי דו"ח על אי הצגת רישיונות.

קודם כל, למה חיכית לו ולא המשכת?!?!??????????

אם ככה נגיד ושוטר לוזר עליי ואני על 160, אני עובר אותו וממשיך 90, נגיד והוא רודף אחריי ואומר לי לעצור בצד בכריזה, מה הוא יכול לעשות לי?

הרי הוא לא יכל לשמור על קשר עיין רצוף איתי(נניח בגלל סיבוב או משהו כזה).....

אם הוא יטען שהוא זכר את המספר שלי?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

קשר עין רצוף - מהרגע שהשוטר קלט אותך עם הלייזר ועד לרגע שבו הוא עצר אותך הוא חייב לראות אותך בכל פרק הזמן הזה.

אם לשנייה אחת נעלמת לו, קשר העין כבר לא רצוף והוא לא יוכל לטעון שהוא קלט אותך עם הלייזר אלא אם כן הוא רשם את המספר.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

ואם אחרי הסיבוב הוא רושם ת'מספר ואומר שהוא רשם מקודם ?

ובכלל אם כך היינו צריכים להמשיך .. היינו על 140 בנתיב שמאלי , בחיים לא היה אפשר לקלוט את המספר שלנו

פורסם

השוטר יכול לשחק אותה מפגר ולרשום את המספר שהוא תופס אותך אחרי שהוא איבד את קשר העיין ..

מה לגבי זה???

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

הוא חייב לפרט בדו"ח בדיוק מה הוא עשה-ואתה חייב לקרוא את הדו"ח הזה ביחד איתו ולחתום במידה ומה שנכתב ע"י השוטר תואם לאמת.

אבל שוב פעם,אני חוזר ומציין-לברוח משוטר זו לא חוכמה גדולה.

כל העצות שניתנות כאן לא תופסות אם חלילה בניסיון הבריחה מהשוטר,התהפכת עם האוטו או שנכנסת בקיר.

ואם השוטר לא טיפש ואחרי 300 מטר ממתין שותף שלו עם אופנוע?

ואם חס וחלילה הוא ינסה לירות?

מה אז?

אצלי עשו לי "המתקה" ל"אי ציות".אז אחלה...לא תפסו אותך על מהירות.פצצה.אבל תפסו אותך על משהו אחר...

אני חוזר ומציין-אל תהיו לי קאובויים.כל מקרה לגופו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...