Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב (או לא כל כך)

קמתי בבוקר לעבודה, מישהו ח*א שבר לי את הווישר האחורי ועכשיו הוא צונח מטה באיזה 20 ס"מ (רכב בחתימה)

גם ככה הרכב נדיר בפירוקיות וכמעט ולא קיימים לא חלפים. הפלסטיק שמחבר בין הדלת האחרוית למגב עצמו שבור לגמרי.

יש מה לעשות? DIY?

תודה רבה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מעצבן. רואים את זה לא מעט.

אני לא מספיק מבין, חכה לתגובות פה- אולי יש משהו שקפץ בציר שעליו יושבת הזרוע ואפשר להחזיר.

אם זה ממש שבירה של הזרוע עצמה, תתחיל לחפש פה:

https://www.aliexpress.com/af/daihatsu-arm.html?SearchText=daihatsu+arm&ltype=wholesale&d=y&tc=main&blanktest=0&initiative_id=QRW_20170926002058&origin=n&isViewCP=y

פורסם
מעצבן. רואים את זה לא מעט.

אני לא מספיק מבין, חכה לתגובות פה- אולי יש משהו שקפץ בציר שעליו יושבת הזרוע ואפשר להחזיר.

אם זה ממש שבירה של הזרוע עצמה, תתחיל לחפש פה:

https://www.aliexpress.com/af/daihatsu-arm.html?SearchText=daihatsu+arm&ltype=wholesale&d=y&tc=main&blanktest=0&initiative_id=QRW_20170926002058&origin=n&isViewCP=y

תודה.

הבעיה לא בציר, זה ממש שבירה של הזרוע בקטע שמחבר בין הברגים שמחוברים בדלת לווישר עצמו.

עושה רושם שבלינק ששלחת שהזרוע של הטריוס זהה לשלי, נבדוק את זה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...