Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התחדשתי לי בשבוע שעבר טיוטה סטארלט 97 ידנית עם בעיית עישון. השבוע אני פותח את מכסה של בית פילטר אוויר ומגלה שאין שם פילטר,משמע האוטו נוסע ככה כבר זמן לא ידוע ויכול להיות שנכנס אוויר לא נקי למנוע ובגלל זה ישנה שחיקה של הרינגים שגורמת לאכילה של השמן ולעישון (אני צודק באבחון שלי?!)

בגלל כל זה אני רוצה לקנות פילטר חדש כמובן ועל הדרך לנקות מצערת ומנוע צעדים שמן הסתם התלכלכו מנסיעה בלי פילטר

לשאלות:

1.התקשרתי לחנות חלפים לפילטר והם שאלו אותו איזה דגם של הסטטרלט יש לי כי הוא עבר מתיחת פנים בשנת 97. מהתמונות של המודעות ביד2 כל הרכבים משנת 97 הם אותו דבר. מישהו יודע איזה דגם אני צריך (אולי המתיחת פנים הייתה לפני כן?!)

2. לניקוי מצערת ומנוע צעדים אני מפרק את שניהם ומנקה עם ספריי קרבו׳ את כל המעברים והתעלות?אני צודק או שיש עוד משהו?

3. איך מתבצע האיפוס למצערת בדגם הזה? מנתקים מצבר או פותחים-סוגרים סוויץ׳ כמה פעמים?

4. יש עוד משהו שכדאי ורצוי לעשות על הדרך ושכחתי?

5. ברכב מותקנת קודנית ובגלל שהרכב משמש רק לנסיעה ביישוב אני אשמח לנתק אותה, זה סיפור מסובך? איך עושים דבר כזה? (ידיים טובות יש ברוך ה׳)

אשמח לשמוע עוד הצעות והערות...

תודה רבה ושנה טובה!

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם

שכחתי לשאול:

צריך להחליף מצבר באוטו, כמה אמפר צריך המצבר להיות בדגם הנ"ל? בזמן ההחלפה הקודנית יכולה לעשות צרות (כשאין לה חשמל)?

פורסם

פרק את המצערת מהסעפת וכמו שרשמת אתה פשוט מנקה את כל המעברים בהשפרצה של ספריי קרבורטורים. טם תוכל לנתק את מנוע הצעדים מהמצערת אז עוד יותר טוב אתה גם תוכל לנקות את מנוע הצעדים עצמו. לגבי העישון צריך לבדוק באיזה מצבים הוא מופיע כי לא בטוח שמדובר ברינגים שחוקים אלא בגומיות שסתומים שנחוצות החלפה אז תבדוק טוב. לגבי איפוס המצערת לפני הניקוי אתה מנתק מצבר ואחרי הניקוי אתה מחבר חזרה.

פורסם

שים לב שפירוק בית המצערת יש גומיה

לא תמיד יש את הגומיות המתאימות בחנויות חלפים

יכול להיות שהיא קרועה או יבשה ותצטרך לשים גם גומיות חדשות

או שיש כאלה ששמים סיליקון ויקטור ריינז

פורסם

שלום.

א. להבנתי המצערת ברכב הזה הינה מכאנית לגמרי, ללא חיישן מצב מצערת כך שאין שופ פעולת איפוס שנדרשת.

ב. בדוק ברישיון הרכב מתי הוא עלה לכביש. אם אין לו חלונות חשמל קדמיים וההגה שלו עדיין הגה עם 4 חיבורים (ולא 3) אזי הוא מהדגם הישן שלפני מתיחת הפנים.

ג. הוסף פילטר. אם צריכת השמן היא מגומיות השסתומים - ישנם תוספי שמן שמרחיבים גומיות. אם מהרינגים, ברמה המיידית ניתן להשתמש בשמן בצמיגות גבוהה יותר. לטווח הארוך יש תוספים (xado) שאמורים לטפל בנושא בתוך כמה אלפי קילומטרים מהוספתם.

עם כמה ק"מ הרכב?

פורסם

שלום וברכה!

הרכב עבר 198 אלף ק"מ והוא עם חלון חשמל אחד בהתקנה מקומית כנראה...ההגה הוא עם 4 חיבורים. מתמונות של הדגם ביד2 אין הבדל חיצונית (למיטב ראייתי...) ומה שמצאתי כתוב שהמתיחת פנים הייתה ב96 זה בטוח העניין עם ההגה?

בקשר למצבר, כמה אמפר צריך להיות ברכב כזה?

האם הוצאה של המצבר לצורך ההחלפה יכול ׳לשגע׳ את הקודנית?

זה מסובך בכלל לנתק לגמרי את הקודנית?

תודה רבה!

פורסם

60 אמפר אורך ס"מ 230 רוחב 170 גובה 220

לא חושב שאמורה להיות בעיה עם קודנית כי יש מלא רכבים עם קודניות שמחליפים להם מצבר

ואין שום בעיה

מקסימום מגדירים קוד חדש אם תצלם את הקודנית אני בטוח שהחברים פה יוכלו לעזור לך

בהצלחה :)

פורסם

בעולם מתיחת הפנים הייתה ב96 אבל לקח זמן עד שהיא הגיעה לפה. מה תאריך הרישום של הרכב שלך (מופיע ברישיון הרכב)?

בפועל, הסטארלט 97 ידנית שהייתה לי הייתה מלפני המתיחה וכן הסטארלט 97 שיש לאחותי היא מהדור הישן (ולכן עדיין עם 3 הילוכים בתיבה האוטומטית).

פורסם

עמיחי, תאריך עלייה לכביש של הרכב הוא ה1997\01\26.

ממה שראיתי בתמונות ביד 2 גם בשנת 98 הדגם היה עם 4 חיבורים בהגה ורק ב99 יש 3 חיבורים.(וגם ההוא מ99 לא נראה אחרת חיצונית)

מאור, יש אפשרות לנתק את הקודנית לגמרי? תודה רבה!

פורסם

חבל על הניחושים, גש לחנות חלפים עם הרכב ותחליף את הפילטר במקום, כך לא יהיה מקום לטעויות

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...