Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 45K רכב קטן לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני מחפש רכב עד 45 אלף שקלים.

אין לי כל כך ידע ברכבים אז הייתי שמח לקבל המלצות וגם הסבר מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה את הרכב.

אני סטודנט ואני מחפש רכב קטן יחסית חסכוני בדלק שמחזיק להרבה זמן.

אני ממש אשמח להמלצות שלכם.

תודה רבה.

פורסם

יש צורך בתא מטען גדול?

ידני או אוטומט?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיקרה/ספלאש - רצוי לקנות מידיים פרטיות /טרייד אין של היבואנים (יש לך טריידים של קרסו וסוזוקי ).

דייהטסו סיריון- גם אופציה מצויינת- תוכל אולי אפילו לרכוש את הששנתון האחרון 2011,חפש ידיים פרטיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש צורך בתא מטען גדול?

ידני או אוטומט?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

אוטומוט. לרוב זה אני אסע לבד. אין צורך בתא מטען גדול.....

פורסם

הייתי מחפש ספייס סטאר שתהיה חיסכונית ודי חדשה לתקציב ויחד עם זאת בפנים די מרווחת.

לרעה מנוע רועש במאמץ ומושבים עם תמיכת צד חסרה.

אם אתה נוסע בעיקר בבין עירוני הייתי שוקל מיני רובוטית כמו סיטרואן c1 או פיגו 108.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...