Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע קבלת M2 ב BMW Welt (שרשור מתגלגל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול. לוקח את ה-M2 הכחולה שלך מב.מ.וו WELT ומרגיש יחיד ומיוחד - ואז מגיע לרינג ומגלה עוד איזה 30 כמוך :wink:

מצד שני - מדובר על עוד 30 אנשים שעשו בחירה מעולה :-D

ועדיף שתקבל בראש מאשר שתקבל מעקה בראש. וזה ממש לא בושה שכל מיני מכוניות קצה עוקפות אותך. אני עדיין זוכר את הפעם הזאת לפני עשר שנים שעליתי לרינג עם 911S ותוך שתי דקות עקפתי אודי R8 (שאז הייתה מכונית חדשה לגמרי). כמובן שהרגשתי על גג העולם, עד שהגיעה איזו RS3 מאחורי והראתה לי מי הבוס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלה רכבי הדגמה של ב.מ.וו, הם מחזיקים שם אקדמיית נהיגה.

מתנצל שהשרשור הפך לטיזינג ויזואלי במקום מידע, הטיול הזה באמת עייף אותי יותר מהצפוי. מבטיח להמשיך לכתוב על תהליך המסירה והמסע מהבית.

6d346a35482c10100e539cff36174e04.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יגיע עד שוודיה לראות גם את הדירה :-)

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תאמין לי שגם אם אני הייתי עם M2 נוסע ברינג , הייתי מתמקד בלעשות עוד הקפה או שתיים או עשר. ולא להעלות סרטונים.

תן לו להגיע הביתה , אני מניח שיגיע בהמשך

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מאור, תתחדש.

אבל למה המכונית נראית כאילו היא עברה בכיכר מנרה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הוידאו לא עושה חיל, אבל הזמנתי תמונות מהצלמים שעומדים לצידי המסלול. אעלה כשיגיעו אליי, לבנתיים הקדמה:

IMG_1332.jpeg

IMG_1364.jpeg

לגבי הקונדום, זה trakktape. סוג של שכבת הגנה זמנית לשימוש במסלול ולמניעת פגיעות אבנים. ביום קבלת הרכב הדבקנו על הפרונט לטובת הנסיעה הביתה והביקור במסלול. בדיעבד, החלטה נכונה לאור כל השיפוצים באוטובאן; המדבקות מקדימה כבר הראו כנה סימני אבנים.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

• תוכן חדש...