Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש אחר ג׳יפון חדש להחליף את הקאמרי הקשישה.

אני שוקל ברצינות את הטיגואן וביום חמישי שעבר הלכתי לסוכנות עוז בחיפה לראות את הרכב.

לאחר התרשמות וקבלת הצעת מחיר (4850₪ הנחה למי ששואל) שאלתי אם יש רכב לנסיעת מבחן בימי שישי, הנציגה אמרה: כמובן, יש את הרכב של בעל הבית בכל יום משעה 9:00 עד 11:00.

מעולה אמרתי, ״אז אני רוצה לקבוע שעה ליום שישי הבא״, אין צורך ענתה הנציגה, נתאם לשישי הבא ופשוט תגיע לסוכנות.

שוב שאלתי אם לא עדיף לקבוע ביומן והנציגה רשמה לה נסיעת מבחן ביום שישי בשעה 9:00-11:00.

עד כאן הכל טוב.

במהלך השבוע אפילו קיבלתי טלפון מהנציגה בכדי לוודא שוב שאני מגיע לנסיעת מבחן ביום שישי, ״כמובן נתראה ביום שישי בבוקר״, אמרתי לה.

היום בבוקר, נסעתי עם אישתי לסוכנות עוז (לאחר שהספקנו כבר לעשות נסיעת מבחן במאזדה שם אגב השרות לא פחות ממעולה), כמה מאות מטרים לפני הסוכנות ראיתי טיגואן לבנה נוסעת לכיוון היציאה מאזור התעשיה ובבדיחות אמרתי לאישתי ״הנה בעל הבית נוסע עם הרכב לסידורים״ וצחקנו על כך שנגיע ולא יהיה רכב.

נכנסנו לסוכנות ואמרתי בוקר טוב לנציגה שטיפלה בי.

הנציגה שאלה אם באתי לעשות נסיעת מבחן, עניתי ״ברור, בדיוק כמו שקבענו״ (השעה הייתה 10).

הנציגה אמרה שהיא מצטערת אך אין לה רכב לנסיעת מבחן כי בעל הבית בדיוק נסע עם הרכב...

האמת שהייתי קצת המום והחובבנות/זילזול שאפילו לא ידעתי מה לענות לה.

יצאתי מהסוכנות והתקשרנו לסוכנות המרכזית בחיפה, ביקשתי נציג מכירות והסברתי לו את המצב ושאלתי אם יש להם במקרה טיגואן לנסיעת מבחן מעכשיו לעכשיו, הסברתי גם שאני באזור ודיי ממהר וצריך לאסוף ילדים.

הנציג אמר לי שאני יכול לבוא והוא יטפל בי ויסדר לי נסיעת מבחן מיידית.

אמרתי לו תודה רבה ושאנחנו מגיעים תוך 10 דקות (ובלב אמרתי לעצמי, או זה בחור רציני לא כמו הפקצה מהסוכנות השניה).

הגענו בתוך 10 דקות ואז הנציג ניגש אלי ואמר לי, שמע יש איזו בעיה קטנה וצצו עוד נסיעות מבחן אז זה יקח איזה שעה בערך.

אמרתי לו שאין לי זמן להמתין שעה ושחבל שהוא סתם משך אותי לסוכנות.

ואז הוא הציע שאולי אני אצטרף לנסיעת מבחן של מישהו אחר ונתחלף בדרך..

אמרתי לו לא תודה ונפרדנו לשלום.

האמת שאני לא בא יותר מידי בטענות לבחור, סה״כ ניסה לעזור אך בדרך קצת מרח אותי וגרם לי לבזבוז זמן מיותר, חבל.

אך הבחורה מסוכנות עוז, זה כבר טימטום רציני..

שאלה, איך אתם הייתם מגיבים למקרה כזה?

עריכה אחרונה על ידי alonjp
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בושה.

איך הייתי נוהג במקרה הזה?

מתקשר לשירות לקוחות של היבואן (בדר"כ מהנסיון שלי מקבלים שם טיפול יסודי ומהיר יותר במוסכים), מספר את הסיפור ומחכה להצעה מהם. הייתי מבקש שנציג יתאם איתי זמן חדש, רק הפעם, הנציג יגיע עד אליי ולא אני עד למוסך. וזה בהחלט אפשרי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני מחפש אחר ג׳יפון חדש להחליף את הקאמרי הקשישה.

אני שוקל ברצינות את הטיגואן וביום חמישי שעבר הלכתי לסוכנות עוז בחיפה לראות את הרכב.

שאלה, איך אתם הייתם מגיבים למקרה כזה?

כול אחד מגיב אחרת למקרים מסוג כזה ואל לך לקחת דוגמא ממישהו אחר.

אני אישית הייתי מתעצבן קצת, עושה קצת רעש ולאחר שנרגעתי קובע תור חדש לנסיעת מבחן.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי נטו חובבנות והיית צריך להבין את זה שאמרה לך שהנסיעות מבחן מתבצעות בין 9:00 ל 11:00.

כל נסיעת מבחן שעשיתי במקום שמכבד את עצמו, וידאתי שקובעים לי שעה מסויימת ולא בין לבין.

אם היה צי של רכבים מהדגם, אז ניחא.

בהצלחה בהמשך החיפוש, לדעתי ה3008 פרימיום דיזל היא קלף מנצח בסגמנט.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

התנהגות חובבנית. זאת הסיבה שאני תמיד הולך לסוכנות הראשית (אני גר באזור תל אביב), שם בדרך כלל יותר רציניים ויש יותר רכבים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני פשוט לא הייתי קונה... באמת. אני אומר לך מראש בתור בעל רכב מהקונצרן - השירות בסוכנויות לא שונה מהשירות שתקבל אחר כך בתור לקוח כשתתקל בבעיה ואצלי זה התחיל כבר במסירה.

VAG מייצרים מכוניות שמאד כיף לנסוע עליהן ואני רוצה לקוות שגם עם אמינות משופרת (אין לי דרך להעיד בינתיים, עד כה הכל תקין), אבל כשזה מגיע לשירות - המצב בקרשים. תלמד מנסיון של אחרים, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך. יש חלופות.

פורסם

פנה לשרות הלקוחות אפילו בכתב וחכה לתגובה.

זה עוזר לשחרר/לפרוק לחץ, אגב גם לכתוב כאן.

לעניות דעתי מגיע לך נסיעת מבחן שיגיע סמוך לביתך.

במידה וטופל דיינו,

לא התייחסו?

יש עוד סוכנויות.

פורסם (נערך)
לא רוצים? לא צריך.

האמת שזה בדיוק מה שהרגשתי באותו הרגע וזה גם מה שאמרתי לאישתי.

אני פשוט לא הייתי קונה... באמת. אני אומר לך מראש בתור בעל רכב מהקונצרן - השירות בסוכנויות לא שונה מהשירות שתקבל אחר כך בתור לקוח כשתתקל בבעיה ואצלי זה התחיל כבר במסירה.

VAG מייצרים מכוניות שמאד כיף לנסוע עליהן ואני רוצה לקוות שגם עם אמינות משופרת (אין לי דרך להעיד בינתיים, עד כה הכל תקין), אבל כשזה מגיע לשירות - המצב בקרשים. תלמד מנסיון של אחרים, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך. יש חלופות.

תודה על האזהרה.

האמת שגם אני דיי חושש שאם זה היחס/חובבנות שמקבלים כאשר הם אמורים לחזר אחרי בכדי שארכוש מהם מוצר ב-170,000₪ אז מה יהיה בדיוק היחס לאחר הרכישה?!

זה בהחלט מוריד את החשק.

פנה לשרות הלקוחות אפילו בכתב וחכה לתגובה.

זה עוזר לשחרר/לפרוק לחץ, אגב גם לכתוב כאן.

לעניות דעתי מגיע לך נסיעת מבחן שיגיע סמוך לביתך.

במידה וטופל דיינו,

לא התייחסו?

יש עוד סוכנויות.

אני לא ממהר לפנות לשרות לקוחות כי:

א. אני לא חושב שהם באמת יעשו עם זה משהו

ב. אבל בעיקר כי אני לא מעוניין לפגוע לנציגה בפרנסה..

ת׳כלס כל ההתנהלות הזו ממש הורידה לי את החשק לרכוש את הרכב (וזה מבלי שבכלל ביצעתי נסיעת מבחן)

אגב קדמה לה התנהגות מוזרה לא פחות לפני 4-6 חודשים, כאשר בסוכנות בחיפה לא התעניינו בי כלקוח כי הנציג אמר שגם ככה לא יהיו להם רכבים בשנת 2017, מה שכמובן היה לא נכון, ולא טרח לעניין אותי ברכב, להציג לי אותו או לתאם נסיעת מבחן.

זה מרגיש לי כאילו הגורל אומר לי ״עזוב אותך בנאדם, תעבור לרכב הבא״ ואני מנסה בכוח..

חבל כי מבחינת מרווח זהו הג׳יפון הכי מרווח, וגם את העיצוב פנים אהבתי יותר מכל שאר החבורה.

מה דעתכם, האם שווה להתעקש על נסיעת מבחן או פשוט לרדת ממנו ולעבור הלאה (כרגע על הכוונת גם ה-CX5 וה-3008 פרימיום)?

האם אני מפספס רכב מעולה עד כדי כך שכדאי לי לבלוע את הצפרדע?

אגב עוד משהו קטן, בגלל ההתנהלות הקלוקלת שלהם אני ״פספסתי״ את המבצע ואת ההנחה של 4,850₪ מאחר ולא הסכמתי לפתוח הזמנה ללא המינימום של נסיעת מבחן (אפילו שהנציג ניסה לשכנע אותי כן לפתוח).

אני מניח שאוכל לקבל את ההנחה הנ״ל גם בעתיד, אך זה בטח לא יהיה בכזו קלות כמו שהיה יכול להיות.

עריכה אחרונה על ידי alonjp
פורסם

הפג'ו טורבואי לעומת המזדה האטמוספרית אם אינני טועה. לא בהכרח שתאהב יותר את הפג'ו, אבל אני בדיעבד למשל - מתחרט שלא קניתי את ה 208 או C3 היום לעומת האיביזה.

פורסם

תשמע, אני נתקלתי מיחס מבזה משתי סוכנויות - אאודי וסובארו. אאודי נרשמתי לביצוע נסיעת מבחן בשני רכבים, אמרו שיעבירו פרטים - לא העבירו. התקשרתי - אמרו שיעבירו פרטים - לא העבירו. התקשרתי שוב אמרו שיעבירו פרטים - לא העבירו. אשכרה רדפתי אחריהם. פרסמתי הודעה בפורום, חזר אליי מנהל אולם מבני ברק והבטיח חוויה מתקנת. בהזדמנות שהייתה לי - אכן הייתי בסוכנות שם והייתה חוויה מתקנת וקיבלתי שירות מעולה. לא רכשתי את הרכב לבסוף אז אינני יודע מה קורה במהלך הבעלות.

2. סובארו - מברר לגבי BRZ וSTI, מבקש נסיעת מבחן. "תבוא תגיע ליום פתוח בשפיים, תקבל נסיעה בשני הרכבים". אחלה, קובע לעצמי את היום חופש מעבודה, נוסע 60 ק"מ לכל כיוון, ומגלה מה? שאין לא STI ולא BRZ, לא ביום פתוח הזה ולא בכלל זמין למכירה כעת. - זה גם אם הייתי לחוץ על אחד מהרכבים, היה גורם לי לא לקנות מהם כלום. ועובדה, גרם. אמנם לא הייתי לחוץ על הרכב אבל זה היה ביזיון כזה שגם אם הייתי, גם עם הנחה מטורפת, לא הייתי קונה. מדובר פה בסכומים לא קטנים בכלל, ואתה מתחיל "מערכת יחסים" עם אנשים שהיחס שלהם מבזה.

ואם תדפדף פה בפורום - תראה שאני ואתה לא היחידים שנתקלו ביחס כזה, מצד שלל יבואנים. צ'מפיון, סובארו, לובינסקי ועוד. זו תופעה ידועה בארץ ככל הנראה.

פורסם
נו ברור, כשכל יבואן הוא בלעדי, וממילא קונים ממנו, למה שיטרח?
לא יודע. צריך לשאול את דלק למה הם טורחים.

לדעתי, היבואן שנותן את השירות הכי טוב. אולי בתחרות עם כלמוביל.

אגב, לקסוס שייכים לאיזה יבואן?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...