Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטרקציות בדורטמונד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

במהלך ספטמבר אני הולך להיות יומיים בדורטמונד.

האם יש שם מה לעשות במהלך היום לבנאדם שכדורגל זה בערך הדבר האחרון שמעניין אותו?

בערבים אני מסודר (הופעות + די בטוח שמקומות לאכול ולשתות בירה יש שם למכביר)

בד"כ אני עושה את הFREE WALKING TOUR שיש לכל מקום להציע, אבל בדורטמונד אפילו זה אין...

כל הצעה תתקבל בברכה.

פורסם

אין לי מושג. אבל קלן נמצאת במרחק 100 ג"מ. ושם כבר יש הרבה מה לראות. אז אם מדובר על יום חופשי סע לקלן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת שבקלן כבר הייתי, אבל אז לא הספקתי לטייל,

בהנחה שבערב אני צריך להיות בדורטמונד- האם זה שווה את השעה וחצי לכל כיוון?

עריכה: נראה לי שראיתי מה שיש לראות בקלן (הדום + סיור הליכה בעיר ועוד כמה דברים קטנים שמסתבר שממצים את העיר), איך ESSEN? שווה?

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

לא מכיר את אסן.

בקלן יש מה לראות, אני ביליתי בה יומיים מלאים עם המשפחה. כתבתי כבר באיזה שרשור מקביל - הדום, הרבה עתיקות, מוזיאוני ספורט ושוקולד, וכמובן מוזיאון בשמים. סוף סוף, מי הקולון מגיעים משם, מוזיאון הבשמים של Farina נותן הצגה נחמדה וכמובן שיש שם 4711 המפורסם, אבל רק חנות מפעל ולא מוזיאון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...