Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חושב שלהגיע לתוצאה גבוהה זה רק סאב נציל והרבה חשמל אתה טועה. זה חשוב מאד אבל כדי להגיע לתיבה טובה ומיקום נכון צריך מכשיר שמודד SPL כדי לבצע הרבה ניסויים. לחובבנים אין את זה.. הכל ניחושים.

יכול להיות באס מטורף אבל תוצאה שלא משקפת את כל העוצמה הזו.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון ניתן להגדיל SPL ע"י שיפורים מסוימים אבל אחד מול אחד ה-15 תמיד יהיה חזק יותר מה-12 ב SPL לכן חייבים להוסיף קטגוריה של סאב אחד 12 אינצ כדי שרובנו נוכל להשתתף,נוכל לשפר קופסא ,איטום,חשמל וכו' !

האם התדר הנבדק יהיה 55HZ או התדר בעל ה-SPL הגבוה ?

פורסם

והרי לו שרשור נוסף שיהיה כל כך ארוך עד שנחנק ממנו.

בכל אופן , השאלה שלי היא, למה באמת ב SOUND FX , אין חניה באיזור , אין מקום לרכבים ובטח לא לכמות שאמורה לעלות על מה שהיה בפעם האחרונה.

המקום לדעתי ממש אבל ממש לא מוצלח, יהיה שם בלאגאן אחד שלם!

פורסם

THE REAL :

לא אבל אני יוכל להוסיף מצבר ולהתחרות עם ה-12 שיש לי !

חוץ מזה אפשר להעלות SPL באופן זמני גם מבלי להשקיע כסף.

WINNER כמה סאבים אתה וחברך מתכננים הפעם?

פורסם

תפסיקו להתלונן כבר , מארגנים לכם מפגש , עם אוכל , פרסים , ועוד .. וכל מה שיש לכם להגיד זה למה שם ושיהיה צפוף.

לא מכובד.

לגבי ה12 מול ה 15 . צריך לבדוק כמה אנשים יש עם 12 , כמה עם 15 , ולראות האם יש מקום לעוד קטגוריה . זאת השאלה פה ואת זה צריך לברר. אני מאמין שלקראת התחרות כאשר האנשים יהיו רשומים יהיה אפשר לבדוק זאת בצורה רצינית ולפתוח עוד קטגוריה או לשנות קטגוריות בהתאם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגבי המקום, יש יתרונות וחסרונות. החסרון זה הגודל אבל היתרון זה שזה במקום תחום ומסודר שיאפשר ארגון טוב יותר וגם מזון טוב יותר (אם למשל יהיה על האש).

במפגש הקודם באו הרבה שהיו קשורים למפגש המכוניות, כשיצאנו פחדנו שמישהו ידרס בטעות, הפעם נוכל להיות רגועים.

לא הייתי במפגש האחרון בFX אבל הבנתי שלא הייתה בעיה מבחינת מקום. בכל מקרה זה מפגש שני, מנסים דברים חדשים, לא צריכים להיות שליליים.

לגבי הקטגוריות, נראה לפי כמות הנרשמים והציוד ובגלל זה הודענו הרבה זמן מראש. אם נתחיל לחלק להמון קטגוריות בטח שלא יחולקו פרסים למקומות 1-3 וכמו כן יהיו מעט מתחרים בכל קטגוריה. כאמור אלו הקטגוריות נכון לעכשיו, פתוח לשינויים לפי מספר הנרשמים.

לגבי תחרות SQ - בעייתי. לוקח הרבה זמן לשפוט כל רכב, צריך אחידות בשיפוט ובקיצור זה מועד לפורענות. אנחנו מעדיפים להיצמד למכשיר שמראה תוצאה שאיתה לא ניתן להתווכח.

פורסם

כל הכבוד לאוטופרט ולסאונד fx על החסות אני מקווה שבעתיד ענף האדיו לרכב יתפתח עוד ויגיע לרמות בוין לאומיות..

פורסם

פרזיק עד עכשיו הייתי בכל מפגש הייתי בסאונד FX מקום נורא קטן אולי אני באמת בחור גדול לך תדע...

המקום קטן מאוד לטעמי ולהתחיל לחפש מקומות חניה סמוכים וכל פעם להכניס ולהוציא רכב נראה לי לא חכם במיוחד אבל זה לשיקול המארגנים מה שאמרתי זה רק הערה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבל זאת הדרך היחידה ל"העלות" את הרמה...מבחינת חניה לדעתי יש מספק במורד הרחוב ומול החנות.

מבחינתצ כמות האנשים יהיה מספיק מקום, יש גם הרבה מקום מקדימה לכיוון הכביש.

ככה אולי יהיה יותר קל לדבר להשוות לשמוע והכי חשוב! לאכול :)

אהה וחות מזה זה קרוב לי לבית אז סבבה :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אפשר להחליף את התאריך? קצת מפחיד יום שישי ה 13!!!!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מגיע כמובן, לא ברור עדיין אם מתחרה, אבל מה שבטוח זה שאני מגיע.

רועי, אם תרצו עזרה עם ההכנות של המקום, צור איתי קשר בפרטי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עכשיו שמתי לב לתאריך המפגש 13.5.2005 ???

האם זה אכן בעוד כחודשיים וחצי או שחלה טעות כלשהי בכתיבת ההודעה ???

אם כן אייל, אז אתה יכול לראות את הה"פ כמבוטלת, עד אז בטוח שיערכו שינוים, אני חשבתי שזה ב-13.3

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...