Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו משפחה עם ילד ואחד בדרך,

אנחנו מחפשים רכב (ראשון בשבילנו) בתקציב עד 15K.

מיועד לנסיעות בתדירות נמוכה, לפחות בשנה הקרובה, בעיקר בין עירוניות.

חשובה לנו הבטיחות, נוחות משפחתית (שזה אומר בעיקר תא מטען בגודל בינוני ומעלה),

ושיהיה חסכוני (לא כ"כ משנה אם בגלל צריכת דלק או מיעוט בראיית מוסך).

אחותי העבירה אלי הצעה על רכב של חברה שלה (מצורף תיאור מפורט בתמונות):

יצרן: מיצובישי

דגם: לנסר קלאסיק

שנה: 2005

נפח מנוע: 1584

יד: 4

ק"מ: 212,000

טסט עד: 12/17

מיצובישי לנסר 2005.jpgמיצובישי לנסר 2005 צד.jpg

קיבלנו עליו המלצות, והיתרון הגדול מבחינתנו הוא שאנחנו סומכים על המוכרים.

אנחנו מניחים שעבורנו הם יתגמשו במחיר.

נשמח לחוות דעת והמלצות.

עריכה אחרונה על ידי djross
פורסם (נערך)

הרכב לכשעצמו מאוד ממוצע מבחינת הכל. אין בו שום דבר מיוחד ואינו בולט לטובה בכלום (ביצועים, צריכת דלק, איבזור וכו'). מניסיון הייתה לי אחת 2008 עם 70 אלף ק"מ בלבד.

חסכוני מבחינת דלק הוא לא (עברתי לפורד מונדאו! וכמעט לא מרגיש הבדל בצריכה עירונית), המטען בנפח מכובד.

נוחות סבירה ותו לא, הנסיעה טיפה נוקשה למיטב זכרוני. מבחינת בטיחות ב2008 שהייתה לי, היו 6 כריות אוויר אם אני זוכר נכון, לא בטוח כמה יש ב2005, לא יודע מה המצב במבחני ריסוק אבל אני מנחש שלא מדהים.

מה שכן אפשר לציין לטובת הרכב, שהוא אמין מאוד והאחזקה שלו די זולה. ויש לו סחירות מצוינת (!)

לגבי הרכב הספציפי הנ"ל לא מציאה גדולה ב12K, עליך לדרוש כמה אלפים פחות, וגם אז לבדוק היטב.

יש גם לשאול האם הרכב היה בליסינג במקור. כי אם כן, הייתי כנראה מוותר (למרות שעבר הליסינג קבור כבר מתחת לעשרות אלפי ק"מ וכמה ידיים).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

את שלי העפתי תוך שעה מעל המחירון.

ואלה שחיפשתי לפני נמכרו לי מתחת לאף. סחיר גם סחיר לפי ההתנסות שלי.

עם זאת, רכב עם נתונים כאלה, יהיה אשר יהיה לא סחיר.

הרכב הנ"ל אם תקין ובמצב טוב שווה פחות מ10K. אני הייתי משלם 7-8K במידה ומצא חן בעיניי מכל הבחינות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אם יש לרכ בהסטוריית טיפולים והוא מושקע, אין מניעה לרכוש אותו. קח בחשבון שעם קילומטראז' כזה ( ועוד 30-40 אלף ק"מ שתוסיף) תוכל למכור אותו במחיר זניח בסוף תקופת השימוש.

מה שקובע בכלי רכב בתקציב כזה, הוא לא היד ולא הקילומטראז' אלא מצב הרכב. 2000 שקל לפה או לשם לא ישנו הרבה, ואם הרכב שמור ומטופל - אין מניעה לשלם קצת יותר (שהרי אם תקנה רכב שצריך השקעה ממילא תשלם את הכסף)

מדבריך עולה שאתם לא הולכים לנסוע הרבה, אז צריכת הדלק היא פקטור די שולי בהחלטת הרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מצויין למשפחה שרוצה ראש שקט (בתנאי שטופל כמו שצריך).

את הרכב הספציפי שהוצע לא הייתי קונה ביותר מ-8000 שקל.

חברים מכרו לפני חודשיים 2006 דגם פרימיום המפואר, יד ראשונה עם 135000 ק"מ ב 11000 שקל.

מחירי השוק נמוכים בגלל היצע גדול, וזה לטובתך כקונה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה לכולכם!!

עזרתם לי להבין שהרכב המוצע אינו מציאה.

לכן אני חוזר לתוכנית המקורית שהיתה לי, שזה לחפש קודם את הדגמים שיכולים להתאים ורק אח"כ לבדוק איזה הצעות יש עליהם.

בשביל זה אפתח שרשור חדש.

שוב תודה רבה!

פורסם

יש לי לאנסר ספורט 2007 173000ק"מ,במצב מצויין אני חושב לימכור למען שידרוג. למען האמת מבחינה מכנית אוטו מצוין ללא כל בעיות ברוך השם טיפולים רגילים, אבל בדלק אני מרגיש שהוא שותה, בכל זאת האטו לא עומד לרגע..שורה תחתונה תמורה מצויינת למחיר.

פורסם

ברשותי רכב כזה, אני יד 3 עם 220K

שוב הראשון שכתב לך בתגובה אכן נכון, המזגן שלו די חזק, הרכב אמין, חסכוני וזול לאחזקה.

מעבר לכך, תאוצה מאוד חלשה, הרכב מגיע עם 2 כריות אויר, באגז' סטנדרט. זהו שום דבר מיוחד

אם אתה מחפש משהו יותר ממולץ, אתה יכול לחפש מאזדה 3 באותו שנתון או אפילו רנו מגאן 2 בשנים מאוחרות יותר, היה לגיסי והוא היה מאוד מבסוט מהרכב

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תוכן חדש...